LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 11 Νοεμβρίου 2021 08:23

“The 2night Show” - Ζόζεφιν: Η συγκίνηση για τον Mad Clip και ο νέος έρωτας

H πολυπόθητη συνεργασία της με τον  Γιώργο Σαμπάνη και το κομβικό γεγονός της καριέρας της που την έκανε να κλαίει για δύο ολόκληρες ώρες.

 THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΖΟΖΕΦΙΝ

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε το βράδυ της Τετάρτης στο «The 2night Show» την εντυπωσιακή Ζόζεφιν που μαγνητίζει με την παρουσία και τη φωνή της.

Η Ζόζεφιν μίλησε για την πολυπόθητη συνεργασία της με τον  Γιώργο Σαμπάνη, συγκινήθηκε όταν θυμήθηκε τον καλό της φίλο  Mad Clip.

Με τον Mad Clip είχε συνεργαστεί για το τραγούδι «Φήμη». «Κάναμε αυτό το υπέροχο τραγούδι. Με τον Peter δε ήμασταν μόνο συνεργάτες, κάναμε και παρέα. Είναι πολύ στενάχωρο για όλους αυτό που έγινε. Το αγαπήσαμε αυτό το τραγούδι και το στηρίξαμε. Είναι μια ωραία ανάμνηση» είπε η Ζόζεφιν.

«Εγώ μπορεί να είμαι λίγο αγχωτική και να λέω πως δεν μπορεί να γίνει αυτό, ο Peter ότι ήταν άπιαστο για τους άλλους, το έβαζε στόχο και το κατάφερνε. Έλεγε θα καταφέρω αυτό στην μουσική και το έκανε. Δεν ήταν απλά στα λόγια. Ήταν καλός άνθρωπος κι αυτό κρατώ από αυτόν. Ήταν πάντα με το χαμόγελο και σεβόταν» συμπλήρωσε η Ζόζεφιν.

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΖΟΖΕΦΙΝ

Η Ζόζεφιν μίλησε ακόμα για τη νέα συνεργασία της, η οποία θα ξεκινήσει στα τέλη Νοεμβρίου μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη, αλλά και για το αν είναι ερωτευμένη, λέγοντας χαρακτηριστικά «είμαι καλά, είμαι ερωτευμένη, απλά δεν θέλω να το συζητάω πολύ γιατί μπορεί να το “ματιάσουμε”».

«Την συνεργασία με τον Σαμπάνη την περίμενα χρόνια και αυτό που εκτιμώ είναι ότι γράφει όλα τα τραγούδια μόνος του και είναι μια διάνοια» κατέληξε η Ζόζεφιν.

Επίσης, περιέγραψε ποιο κομβικό γεγονός της καριέρας της την έκανε να κλαίει για δύο ολόκληρες ώρες και παρουσίασε, μαζί με τη χορευτική της ομάδα, το ολοκαίνουργιο τραγούδι της.

Τέλος, «αντιμετώπισε»  τον μικρό Σπύρο Ντούγια με τις αφοπλιστικές ερωτήσεις του, χαρίζοντας απολαυστικές στιγμές. 

Ειδήσεις σήμερα:

Περού: πωλείται το προεδρικό αεροσκάφος!

Αυτόνομη Οδήγηση: η τεχνολογική επανάσταση “έφθασε” στην Ελλάδα

Προκριματικά Μουντιάλ: η Εθνική Ελλάδας παίζει το “τελευταίο χαρτί” της

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο