LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 08 Νοεμβρίου 2021 10:45 | Ανανέωση: 08 Νοεμβρίου 2021 11:35

ΠΑΕ Βόλος: Κινδύνευσαν ζωές από τους οπαδούς του Άρη

Την παραίτηση της τοπικής ηγεσίας της Αστυνομίας ζητεί η ΠΑΕ Βόλος, κατηγορώντας την για αδράνεια.

Βόλος - Άρης - επεισόδια

Η ΠΑΕ Βόλος με νέα ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα άσκησε κριτική στην τοπική αστυνομία, για τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν χθες στο Πανθεσσαλικό Στάδιο από οπαδούς του Αρη και οδήγησαν στην προσωρινή διακοπή του ματς. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βόλου:

«Τόσες ώρες από τα τραγικά επεισόδια στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και η ηγεσία της τοπικής Αστυνομίας, και συγκεκριμένα ο Διευθυντής της Γ. Αλεξάκης, δεν έχει αισθανθεί την ανάγκη να αναλάβει τις βαρύτατες ευθύνες του, υποβάλλοντας την παραίτησή του.

Αντιπαρερχόμεθα τις όποιες υλικές ζημιές προκλήθηκαν σε ένα περιουσιακό στοιχείο της πόλης μας από την εισβολή, κυριολεκτικά, των οπαδών της ομάδας της Θεσσαλονίκης, που διήνυσαν εκατοντάδες χιλιομέτρων για να έρθουν εδώ, χωρίς να τους αντιληφθεί η Αστυνομία και φυσικά χωρίς να τους παρεμποδίσει και στεκόμαστε με δέος, αλλά και οργή και αγανάκτηση, στο αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι κινδύνευσαν άμεσα ανθρώπινες ζωές από την κακοποιό δράση των ανθρώπων αυτών.

Οι εικόνες με μικρά παιδιά, πέντε έως δέκα ετών, μαζί με τους γονείς τους να τρέχουν πανικόβλητα να γλιτώσουν από την οπαδική αλητεία, που εκδηλώνονταν είτε με τη χρήση σωματικής βίας, είτε με τη ρίψη κροτίδων αδιακρίτως και χωρίς συνείδηση του κινδύνου, με την Αστυνομία να περιορίζεται στη ρίψη χημικών επιτείνοντας τη σύγχυση και τον πανικό, θα μας στοιχειώνουν για πολύ καιρό. Φανταζόμαστε, δυστυχώς, ότι δεν θα συμβαίνει το ίδιο με τον κ. Αλεξάκη, που επίσης δυστυχώς, μεγαλώνει μια δυσμενή, απογοητευτική παράδοση υπηρεσιακά αποτυχημένων Διευθυντών στην περιοχή μας.

Ωστόσο μετά τα όσα διαδραματίστηκαν χθες στο Πανθεσσαλικό Στάδιο η λήψη μέτρων είναι αδήριτη ανάγκη. Το γεγονός ότι δεν θρηνήσαμε θύματα από την εγκληματική δράση αυτών των ομάδων μπορούμε να το αποδώσουμε στη συνετή συμπεριφορά των φιλάθλων του Βόλου, αλλά και την τύχη, και σίγουρα όχι στην διορατικότητα και την αποτελεσματικότητα του κ. Αστυνομικού Διευθυντή, που ενδεχομένως ούτε τώρα έχει καταλάβει τι συνέβη. Σε αυτόν θα πρέπει να αποδοθούν τα δέοντα από την προϊσταμένη του Αρχή...».

Ειδήσεις σήμερα:

Κορονοϊός – Παγώνη: Πήραμε δανεικά ράντζα για να βγάλουμε την εφημερία

Κάννες: επίθεση με μαχαίρι σε αστυνομικό μέσα σε περιπολικό

Αρχάγγελοι Μιχαήλ και Γαβριήλ – Τι γιορτάζουμε στις 8 Νοεμβρίου

 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕυρωψηφοδέλτιο ΝΔ – Μητσοτάκης: Στις 9 Ιούνη δεν ψηφίζουμε μόνο για την Ευρώπη…Χθες 20:53 | Ειδήσεις

Ο Πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι το αποτέλεσμα της κάλπης των ευρωεκλογών, μπορεί και πρέπει να σηματοδοτήσει τη σταθερότητα της χώρας μας.

Άγιοι Ανάργυροι: Το βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονία της ΚυριακήςΧθες 18:59 | Ειδήσεις

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο, φέρνει στο φως ο ΑΝΤ1, για τη στυγερή δολοφονία της Κυριακής, έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους.

ΗΠΑ: Η επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ ήταν “μια μεγάλη αποτυχία”Χθες 23:21 | Ειδήσεις

Τι απαντάει ο Λευκός Οίκος στους ισχυρισμούς της Τεχεράνης, ότι οι ΗΠΑ γνώριζαν για την επίθεση.

Σίδνεϊ: Τι φώναζε ο άνδρας που μαχαίρωσε τον ιερέα σε ζωντανή σύνδεση (βίντεο)Χθες 22:31 | Ειδήσεις

Ο δράστης που έχει συλληφθεί, τον μαχαίρωσε μπροστά σε έντρομους πιστούς.  Εκτός από τον ιερέα μαχαίρωσε άλλα τρία άτομα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Παγιδευμένοι” - Sneak preview: Ο Δημήτρης, κάνει ό,τι μπορεί για να βρει τη Δάφνη (εικόνες)23:59Missing Alert για την εξαφάνιση 15χρονης23:47ΗΠΑ: Η επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ ήταν “μια μεγάλη αποτυχία” 23:36Χανιά: λουόμενος έχασε τη ζωή του από πνιγμό23:24Ερντογάν για Ισραήλ: Πρέπει να σταματήσουμε τις βάρβαρες επιθέσεις του23:13Σίδνεϊ: Τι φώναζε ο άνδρας που μαχαίρωσε τον ιερέα σε ζωντανή σύνδεση (βίντεο)23:02ΕΣΗΕΑ: 24ωρη απεργία την Τρίτη22:50Δραματική διάσωση 6χρονης από τη θάλασσα – Κόπηκε το σχοινί που την τραβούσαν22:37Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στα πράσινα… το θρίλερ του ΟΑΚΑ22:26Χανιά - τροχαίο: Φονική σύγκρουση αυτοκινήτων (εικόνες)22:14Επίθεση Ιράν στο Ισραήλ: Το υπέρογκο κόστος της αναχαίτισης των drones22:02Βρετανία: Αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας αναχαίτισαν ιρανικά drone21:51Χαρδαλιάς: 101 εκατομμύρια ευρώ για 40 έργα στην Αθήνα21:39Χατζηδάκης: “Δικαίωμα στη Λήθη”, μια κίνηση ανθρωπιάς για τους επιζώντες από καρκίνο21:28Ζωγράφου: “Πιάστηκαν” οι νεαροί που έκαναν δεκάδες ένοπλες ληστείες (βίντεο)21:15Ευρωψηφοδέλτιο ΝΔ – Μητσοτάκης: Στις 9 Ιούνη δεν ψηφίζουμε μόνο για την Ευρώπη…21:01Γιάννης Φέρτης: Το συγκινητικό αντίο της Φίνος Φιλμ (βίντεο)20:48Άγιοι Ανάργυροι: Το βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονία της Κυριακής20:34Σημεία για rapid test δωρεάν την Τρίτη20:21Καλλιθέα: Ανήλικος πωλούσε παράνομα φωτοβολίδες και πυροτεχνήματα20:07
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο