LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 03 Νοεμβρίου 2021 08:20

“The 2night Show” - Μάκης Δημάκης: Αυτό είναι το πραγματικό μου όνομα (βίντεο)

Μιλά για τα πρώτα του βήματα δίπλα στην Βίκυ Μοσχολιού και αποκαλύπτει ποια διάσημη ρεμπέτισσα είναι η «νονά» του καλλιτεχνικού του ονόματος και πώς προέκυψε; 

THE 2NIGHT SHOW - ΔΗΜΑΚΗΣ

Ο Μάκης Δημάκης βρέθηκε στην παρέα του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πλατό της εκπομπής "The 2night Show".

Ο λαϊκός τραγουδιστής μίλησε για το ξεκίνημά του δίπλα στη Βίκυ Μοσχολιού, αλλά και αστεία περιστατικά που έγιναν στην πίστα, όταν συνεργαζόταν με τον Γιώργο Αλκαίο.  Επίσης, αποκάλυψε ποια διάσημη ρεμπέτισσα είναι η «νονά» του καλλιτεχνικού του ονόματος και πώς προέκυψε; 

"Είχα δουλέψει και ως μουσικός στο μαγαζί που εμφανιζόταν ο Πουλόπουλος και κάποια στιγμή πήγαμε εκεί που ήταν η Βίκυ Μοσχολιού, εγώ έπαιζα ως δεύτερος μπουζουκτσής, έφυγε ο πρώτος, έμεινα μόνος μου, 19 χρονών και έπαιζα με τον Μητσιά και τη Μοσχολιού. Έχω κάνει δύο χρόνια με τη Μαριώ. Η Μαριώ με φώναζε "ο Μάκης ο Δημάκης”. Δήμος είναι το μικρό μου, έτσι έμεινε. Όποτε μπορώ πάω και την βλέπω" είπε ο Μάκης Δημάκης.

THE 2NIGHT SHOW - ΔΗΜΑΚΗΣ

Ο ίδιος και ο Γιώργος Αλκαίος είναι καλοί φίλοι και διατηρούν τις άριστες σχέσεις: "Έχουμε μεγάλες πληγές εκεί. Δουλεύαμε 3-3μιση χρόνια μαζί. Μιλάμε στο τηλέφωνο, θέλω να πάω να τον δω στο νησί, στη Μήλο. Δεν θα ξεχάσω όταν κάναμε ένα θεατράλε στην πίστα και γελούσαμε τόσο πολύ που γινόμασταν ρεζίλι. Δεν μπορούσαμε να τραγουδήσουμε".

Ο Μάκης Δημάκης μίλησε και για την εκλεκτή της καρδιάς του, την αγαπημένη του Βαλεντίνη. Για τη γνωριμία τους μοιράστηκε: "Είναι στην Εθνική Ελλάδος πρωταθλήτρια στο καράτε Ζίου Ζίτσου. Η γνωριμία έγινε στον Βοτανικό όταν δούλευα. Με είδε, με θαύμασε, το αθλητικό μου κορμί και είπε αυτός είναι ο αθλητής που θέλω".

Ειδήσεις σήμερα:

ΠΟΥ: Συναγερμός για βακτήριο που σκοτώνει 150.000 μωρά κάθε χρόνο

Κρικέτος στον ΑΝΤ1: Σωστή η απόφαση για τη μη διακοπή των καταδιώξεων (βίντεο)

Champions League: Μπάγερν Μονάχου και Γιουβέντους στους “16” (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΈξοδος εκδρομέων: Στο “φουλ” οι πληρότητες και τη Μεγάλη ΠαρασκευήΣήμερα 09:18 | Ειδήσεις

Ουρές σχηματίζουν οι Αθηναίοι σε κάθε σημείο διαφυγής του από την πρωτεύουσα.

Πάσχα: Πώς θα λειτουργήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράςΧθες 21:18 | Ειδήσεις

Με αλλαγές στα δρομολόγια, μικρότερη συχνότητα και με ολοκλήρωση της βάρδιας νωρίτερα το Μεγάλο Σάββατο θα κινηθούν τα ΜΜΜ έως τα μέσα της εβδομάδας της Διακαινησίμου.

ΒΟΑΚ - Τροχαίο: Θρήνος για την 26χρονη Μαρίνα που άφησε ορφανό το αγοράκι της (εικόνες)Σήμερα 10:09 | Τοπικά Νέα

"Τελευταίο αντίο" λένε συγγενείς και φίλοι στην συνεπιβάτιδα της μηχανής, που έχασε την ζωή της, σε τροχαίο, στον ΒΟΑΚ. Πως συνέβη η τραγωδία. 

Τροχαίο στην Βούλα: Δύο μηχανές παρέσυραν την γυναίκα - Την εγκατέλειψε ο ένας οδηγόςΣήμερα 07:29 | Ειδήσεις

Αναζητείται ο οδηγός της πρώτης μηχανής που χτύπησε την άτυχη γυναίκα, η οποία υπέκυψε στα τραύματα της, αφού χτυπήθηκε και από δεύτερη μοτοσικλέτα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Θεσσαλονίκη: Δέμα με... κροτίδες εισαγωγής παρέλαβε 50χρονη (εικόνες)12:45Μεταναστευτικό: Κι άλλη βάρκα έφτασε στην Κρήτη12:32“Παγιδευμένοι”: Το μακάβριο εύρημα για τον Σταύρο (βίντεο)12:18Πέλλα: Φωτιά σε μαντρί έκαψε ζωντανά δεκάδες πρόβατα12:05Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένος πυροβόλησε σκύλο11:51Βόλος – Καταγγελία: Προσπάθησαν να αρπάξουν το παιδί μου έξω από εμπορικό (βίντεο)11:38Τέμπη: Μήνυση κατά Μητσοτάκη και υπουργών από συγγενείς θυμάτων11:24ΝΒΑ: Οι Μπακς αποκλείστηκαν με τον Αντετοκούνμπο στον...πάγκο11:11Formula 1: Grand Prix Μαϊάμι σε ΑΝΤ1+ και ΑΝΤ1 το Πάσχα10:57“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)10:44Γάζα: Η Χαμάς “βλέπει” με…θετικό βλέμμα την πρόταση εκεχειρίας 10:31ΒΟΑΚ - Τροχαίο: Θρήνος για την 26χρονη Μαρίνα που άφησε ορφανό το αγοράκι της (εικόνες)10:17Μεγάλη Παρασκευή: Κορυφώνεται το Θείο Δράμα10:04Ολυμπιακός: “Αποθέωση” στο αεροδρόμιο για το 4-2 επί της Άστον Βίλα (εικόνες)09:50Έξοδος εκδρομέων: Στο “φουλ” οι πληρότητες και τη Μεγάλη Παρασκευή09:37“5Χ5 Σπέσιαλ”: Πάσχα με Κονιτοπούλου και Τσαμπά (sneak preview)09:23Πού θα βρεις το πιο φθηνό τσουρέκι στην Ελλάδα09:10Μεγάλη Παρασκευή: Το ωράριο των καταστημάτων08:57“FindDoctors” - Αιματολογικές εξετάσεις: H πλατφόρμα για ηλεκτρονικά ραντεβού08:43Μάτι: Από την αρχή08:30
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο