LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 03 Νοεμβρίου 2021 08:07

“The 2night Show” - Μαρία Κορινθίου: Με κορονοϊό και η κόρη μου (βίντεο)

Μιλά για την οικογενειακή περιπέτεια που περνάνε με τον κορονοϊό και απαντά στα σχόλια που δέχτηκε όταν φωτογραφήθηκε δίπλα σε ζωγραφιά της Παναγίας.

THE 2NIGHT SHOW - ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ

Συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή “The 2night Show” παραχώρησε η Μαρία Κορινθίου.

Η λαμπερή ηθοποιός όπως έχει γίνει γνωστό έχει βρεθεί θετική στον κορονοϊό.

Μάλιστα, θετικός στον Covid-19 διαγνώστηκε και ο σύζυγός της Γιάννης Αϊβάζης, ο οποίος χρειάστηκε να μεταφερθεί και σε νοσοκομείο.

Στην έναρξη της εκπομπής του ΑΝΤ1 το βράδυ της Τρίτης, που όπως ενημέρωσαν τους τηλεθεατές είχε γυριστεί πολύ νωρίτερα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη Μαρία Κορινθίου, για να τη ρωτήσει για την κατάσταση της υγείας τους.

Η ίδια δήλωσε ότι βρίσκεται στο σπίτι μαζί με την οικογένειά της και τότε ο παρουσιαστής τη ρώτησε αν έχει κολλήσει και η κόρη της Ισμήνη.

«Και το παιδί. Είναι σταθερά ο Γιάννης, τον παρακολουθούμε και για το οξυγόνο και για τη θερμοκρασία του», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Κορινθίου.

Μιλώντας για το πώς πέρασε το καλοκαίρι και την ψυχολογία της,είπε ότι «έχω ηρεμήσει πολύ, είμαι πολύ καλά. Αισθανόμουν μια έντονη αλλαγή μέσα μου. Πατήθηκε αυτό το κουμπί. Κάθε φορά υπάρχει μια κομβική ψυχολογική στιγμή στον καθένα μας. Είχα κλειστεί στον εαυτό μου με καλό τρόπο». «Στη ζωή μου με ενοχλεί η ρουτίνα και η καθημερινότητα, όσον αφορά το επαγγελματικό κομμάτι. Δεν μου αρέσει να βολευόμαστε. Είμαι στη φάση της ζωής μου που κάνω 100% αυτό που θέλω. Θέλω να γεμίζει την ψυχή μου γιατί μια ζωή την έχουμε» πρόσθεσε η ηθοποιός.

Η Μαρία Κορινθίου ρωτήθηκε και τοποθετήθηκε, τέλος, και για τις αντιδράσεις που είχε προκαλέσει η φωτογραφία της με την Παναγία. «Είχα κάνει φωτογράφηση για τη σειρά ρούχων που έχω σε μία καφετέρια. Εκεί η διακόσμηση ήταν μεξικάνικη. Σε μια γωνιά υπήρχε μια ζωγραφιά με την καθολική Παναγία. Πιάστηκαν από την εικόνα, ντροπή μου, ότι βγήκα πάλι γυμνή κλπ» είπε.

«Θα κατακριθώ επειδή έχω πλούσιο ντεκολτέ και φοράω τον σταυρό μου. Προκαλώ γιατί έχω μεγάλο στήθος. Εγώ έχω πολύ μεγάλη σχέση με τα Θεία, έχω αδυναμία στην Παναγία. Δεν είναι η πρώτη φορά που μπορεί να έχω κάνει κάποια project. Δεν το καταλαβαίνω, είμαι σε μια καφετέρια. Είναι υπερβολή και ανούσιο. Ξέρω ακριβώς πώς πρέπει να μιλήσω και τι πρέπει να κάνω για να προκαλέσω. Δεν το κάνω, δεν θέλω να το κάνω και δεν με ενδιαφέρει» κατέληξε η Μαρία Κορινθίου.

Ειδήσεις σήμερα:

Κορονοϊός - ΗΠΑ: Αρχίζει ο εμβολιασμός παιδιών 5-11 ετών

Κρικέτος στον ΑΝΤ1: Σωστή η απόφαση για τη μη διακοπή των καταδιώξεων (βίντεο)

Champions League: Μπάγερν Μονάχου και Γιουβέντους στους “16” (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)Σήμερα 21:33 | Τοπικά Νέα

Αντιμέτωπο με την κακοκαιρία είναι το Πήλιο, όπως είχε προβλέψει η ΕΜΥ σχετικά με τα ισχυρά καιρικά φαινόμενα που ''χτυπούν'' την περιοχή.

Μητσοτάκης από Λέσβο: Η πολιτική της προσέγγισης Ελλάδας και Τουρκίας έχει αποτελέσματαΣήμερα 17:00 | Ειδήσεις

Περιοδεία στη Λέσβο πραγματοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπου συνομίλησε με τούρκους τουρίστες, ενημερώθηκε για τα έργα στο λιμάνι και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου.

ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)Σήμερα 19:52 | Ειδήσεις

Παρών και ο Αλέξης Τσίπρας στην παρουσίαση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου

Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιώνΣήμερα 23:18 | Ειδήσεις

Η πλημμύρα προκάλεσε πρωτοφανή διατάραξη στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο και κυκλοφοριακό χάος μέσα σε πλημμυρισμένους δρόμους.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ιταλία: Εστιατόριο κερνάει μπουκάλι κρασί σε πελάτες...χωρίς κινητό!23:59Παγωτό με γεύση...G723:47Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιών23:34“I LOVE Σου Κου”: “Πλούσια” η θεματολογία του Σαββατοκύριακου23:21ΠΑΣΟΚ: Ποιοι είναι οι 8 νέοι ευρωβουλευτές του23:08Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Δια πυρός και σιδήρου… οι γηπεδούχοι22:55Βόλος: Εκδήλωση του Κυμπουρόπουλου “τίναξαν” στον αέρα διαδηλωτές 22:41Πιερία: Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης22:28Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε απότακτο αστυνομικό 22:14Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικου από δομή φιλοξενίας22:01Κακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)21:47Βαρκελώνη: Ο Τσιτσιπάς πήρε το θρίλερ και συνεχίζει το σερί του στο χώμα21:34“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της” 21:20Δίκη Τράμπ: Άντρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο (βίντεο)21:07Κλειστός σταθμός του μετρό το Σαββατοκύριακο20:53Ολλανδία - Facebook: Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων καλεί την κυβέρνηση να μην το χρησιμοποιεί20:40Ενδοοικογενειακή βία - Θύμα μαρτυρά στον ΑΝΤ1: “Με χτυπούσε με μανία” (βίντεο)20:26Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)20:13ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)19:59Δώρο Πάσχα στον ιδιωτικό τομέα: Πότε καταβάλλεται, πώς το υπολογίζετε19:45
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο