LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /Υγεία - ΠεριβάλλονΔημοσίευση: 02 Νοεμβρίου 2021 15:42

Κορονοϊός - Επιτροπή: Rapid test και μάσκες παντού

Τι εισηγήθηκε η Επιτροπή για τον περιορισμό του τέταρτου κύματος του κορονοϊού που καλπάζει στη χώρα μας.

μάσκες - κορονοϊός - εξωτερικοί χώροι

Νέα μέτρα για τον περιορισμό του τέταρτου κύματος του κορονοϊού που καλπάζει στη χώρα μας, εισηγούνται οι ειδικοί, τα οποία αφορούν τους πολίτες που ακόμα δεν έχουν προχωρήσει στον εμβολιασμό τους.

Ειδικότερα, τα νέα μέτρα που εισηγούνται οι ειδικοί στην κυβέρνηση, σύμφωνα με πληροφορίες, περιλαμβάνουν:

  • Όλοι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι να υποβάλλονται σε δύο rapid – test την εβδομάδα σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα ανεξαρτήτως της φύσης εργασίας τους.
  • Η επιτροπή εισηγήθηκε η πρόσβαση των ανεμβολίαστων σε τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες και εμπορικά καταστήματα ακόμα και σε ανοιχτούς χώρους εστίασης, να γίνεται με επίδειξη αρνητικού rapid test.
  • Αυστηρή χρήση μάσκας σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους αλλά και όπου το επιβάλλουν οι συνθήκες.Έτσι πλέον ουσιαστικά οι πολίτες θα πρέπει να φορούν παντού μάσκα, εκτός κι αν περπατούν κάπου χωρίς κόσμο ή φυσικά αθλούνται.
  • Τέλος η επιτροπή εισηγήθηκε τα μέτρα να είναι οριζόντια και να μην αφορούν μόνο τις κόκκινες περιοχές.

Σημειώνεται πως σήμερα σύμφωνα με πληροφορίες αναμένονται περί τα 6.000 νέα κρούσματα.

Ειδήσεις σήμερα:

Παρίσι: Ένοπλος σκόρπισε τον τρόμο σε σιδηροδρομικό σταθμό

Ακρίβεια - Βουλή: Ο Τσίπρας ζητά συζήτηση πολιτικών αρχηγών

Κρήτη: Άγριο ξύλο πριν από την εισβολή αυτοκινήτου σε μπαρ (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚαιρός: Πολικός αεροχείμαρρος φέρνει βροχές και πτώση θερμοκρασίας έως 10 βαθμούςΣήμερα 07:32 | Ειδήσεις

Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν. Πόσο θα διαρκέσουν τα φαινόμενα. Αναλυτική πρόγνωση καιρού.

Σύνοδος Κορυφής: Τα συμπεράσματα για την ΤουρκίαΣήμερα 07:20 | Ειδήσεις

Στην συνεδρίαση της Τετάρτης, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο υιοθέτησε συμπεράσματα για την Τουρκία.

Θεσσαλονίκη: Διασωληνώθηκε 17χρονος ποδηλάτης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητοΣήμερα 06:51 | Τοπικά Νέα

Πως έγινε το τροχαίο. Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο νεαρός ποδηλάτης, που διασωληνώθηκε από διασώστες του ΕΚΑΒ στο σημείο, όπου έγινε το ατύχημα.

Βραζιλία: Πήγε τον... νεκρό θείο της σε τράπεζα ως... εγγυητή για δάνειο (βίντεο)Σήμερα 07:46 | Ειδήσεις

"Θείε, με ακούς; Πρέπει να υπογράψεις" ακούγεται να λέει η γυναίκα στον 68χρονο νεκρό, τον οποίο κινεί προσπαθώντας να πείσει ότι είναι εν ζωή.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος… “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου07:57Βραζιλία: Πήγε τον... νεκρό θείο της σε τράπεζα ως... εγγυητή για δάνειο (βίντεο)07:44Καιρός: Πολικός αεροχείμαρρος φέρνει βροχές και πτώση θερμοκρασίας έως 10 βαθμούς07:30Σύνοδος Κορυφής: Τα συμπεράσματα για την Τουρκία07:17Απαξίωση της πολιτικής ή εύκολη και δοκιμασμένη λύση;07:03Θεσσαλονίκη: Διασωληνώθηκε 17χρονος ποδηλάτης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο06:50Champions League: Ρεάλ και Μπάγερν στα ημιτελικά06:36Σημεία για rapid test δωρεάν την Πέμπτη06:23Καιρός: τοπικές βροχές και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη06:09Δικηγόρος έκανε λάθος “κλικ” και “έδωσε” διαζύγιο σε άλλο ζευγάρι23:59Ρέθυμνο: Ένστολοι έσωσαν 6χρονη από πνιγμό23:46Viral ο ψαράς που…βάφτηκε με μελάνι σουπιάς (βίντεο)23:32Τρεις συλλήψεις για παράνομα όπλα σε διαφορετικές περιοχές της Αττικής (εικόνες)23:18Ισπανία – Ιταλία: Το δικαίωμα στην άμβλωση έφερε διπλωματική αντιπαράθεση23:04Άργος - Μυκήνες: Η Ολυμπιακή Φλόγα έγινε δεκτή με ενθουσιασμό (εικόνες)22:51Παναθηναϊκός – Παπαθανάσης: Ξεκινάνε τα χωματουργικά στο νέο γήπεδο22:37Δώρα επικουρικών συντάξεων: Στο Ειδικό Δικαστήριο η υπόθεση της κατάργησης22:25Εποχικές λοιμώξεις: Πρόληψη και αντιμετώπιση22:11Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: Ξεκίνημα…με το δεξί21:57Εξάρθρωση σπείρας που έκανε ριφιφί σε κοσμηματοπωλεία - Τεράστια η λεία τους21:44
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο