LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 01 Νοεμβρίου 2021 16:52 | Ανανέωση: 01 Νοεμβρίου 2021 19:29

Tae Kwon Do: προπονητής χαστούκισε 13χρονη αθλήτρια (βίντεο)

Σάλος από το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου. Τι υποστηρίζει ο προπονητής. Η απάντηση της μητέρας.

Tae Kwon Do, προπονητής

Σάλο έχει προκαλέσει βίντεο που δείχνει προπονητή του Tae Kwon Do να χαστουκίζει 13χρονη αθλήτρια μετά τον αγώνα της στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων και κορασίδων, το οποίο μάλιστα παρακολουθούσαν σε live streaming οι γονείς των συμμετεχόντων, στο πλαίσιο των μέτρων για τη μη εξάπλωση του κορονοϊού.

Η Ελληνική Ομοσπονδία, με ανακοίνωσή της, καταδικάζει οποιαδήποτε μορφή βίας, σωματική ή λεκτικής, ενώ ο ίδιος ο  προπονητής, μιλώντας σε εκπομπή του Star, τόνισε ότι τη συγκεκριμένη αθλήτρια την έχει σαν κόρη του. "Είναι από μονογονεϊκή οικογένεια και προσπαθώ να την βάλω σε κάποιο δρόμο. Έχω κάνει τα πάντα για να την τραβήξω από παλιοπαρέες. Ξέρω ότι έριξα δύο φαπούλες ας το πω έτσι… Μπορεί να έδειξαν παραπάνω μπρουτάλ, αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα", τόνισε μεταξύ άλλων.

Σύμφωνα με την Ομοσπονδία, τόσο ο αλυτάρχης όσο και ο παρατηρητής των αγώνων έλαβαν άμεσα γνώση του περιστατικού. Η έκθεση του παρατηρητή προς την διοίκηση της ομοσπονδίας θα την ενημερώσει για τα όσα συνέβησαν, ενώ στη συνέχεια το θέμα θα διαβιβαστεί στην δικαστική επιτροπή, η οποία και θα επιληφθεί του θέματος.

"Η βία δεν ταιριάζει στη φιλοσοφία του αθλήματος, αφού οι προπονητές-δάσκαλοί μας, έχουν ως βασική προτεραιότητα την εκμάθηση της πειθαρχίας και του αυτοελέγχουΩς εκ τούτου, από την πρώτη κιόλας στιγμή, καταδικάσαμε τη συμπεριφορά του προπονητή προς την αθλήτριά του, με το τέλος του αγώνα 423. Τέτοιες συμπεριφορές δεν ταιριάζουν στο ταεκβοντό και φυσικά δεν αντιπροσωπεύουν τις πολλές εκατοντάδες προπονητών που καθημερινά πραγματοποιούν λειτούργημα δίπλα στα παιδιά μαςαναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η μητέρα της 13χρονη πάντως ζητά να μην πάρει διαστάσεις το θέμα, καθώς ελπίζει να μη γίνει άλλη φορά! "Δεν χρειάζεται να πάρει τέτοιες διαστάσεις. Είμαι χωρισμένη κι ο προπονητής έχει τις αθλήτριες σαν παιδιά του. Δεν έγινε άλλη φορά, μέσα στο στρες μπορεί να έγινε κατά λάθος. Τα αγαπάει τα παιδιά, δεν χρειάζεται να γίνει τόσο μεγάλο θέμα. Ο προπονητής αγαπά τα παιδιά μου. Δεν με ενοχλεί αυτό, όλοι μας έχουμε δώσει μια σφαλιάρα στα παιδιά μας. Δεν έχει ξαναγίνει από τον προπονητή. Αγαπώ τα παιδιά μου. Έγινε μια φορά κι ας το αφήσουμε εκεί. Έγινε πρώτη και τελευταία φορά, δεν πρόκειται να ξαναγίνει πιστεύω" δήλωσε στην ίδια εκπομπή.

Ειδήσεις σήμερα:

Κοινωνικός Τουρισμός: οι προτιμήσεις των 60000 δικαιούχων

Βόρεια Ιρλανδία: Ένοπλοι μασκοφόροι κατέλαβαν και πυρπόλησαν λεωφορείο (εικόνες)

Ξιαρχό - Η γυναίκα που κορόιδευε στο “Πρωινό”: να κοιτάξει την καμπούρα του (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορία“Καλημέρα Ελλάδα:” Ο Φλώρος διαψεύδει τη γροθιά στον Γραμμένο, μέσω της δικηγόρου τουΣήμερα 07:18 | Ειδήσεις

H δικηγόρος του κατηγορούμενου, επικαλείται την δικογραφία και τον αστυνομικό που υπήρξε ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας, στο θλιβερό περιστατικό.

Εορταστικό ωράριο: Αυλαία κάνει σήμερα στα εμπορικά καταστήματαΣήμερα 07:04 | Ειδήσεις

Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων. Η Κυριακή που θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά και η Πρωτομαγιά.

Μητσοτάκης για “Αιγίς”: Δεν υπάρχει περιθώριο για αδράνεια ή εγκληματική αδιαφορίαΧθες 19:47 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στην παρουσίαση του προγράμματος "Αιγίς" για την πολιτική προστασία.

Δολοφονία Λυγγερίδη: ο άγνωστος πληροφοριοδότης και το βίντεο ντοκουμέντο (βίντεο)Χθες 19:04 | Ειδήσεις

Πως μια φορητή μνήμη βοήθησε τους αστυνομικούς να "ξεκλειδώσουν" πρόσωπα και καταστάσεις. Νέες εικόνες από τους οπαδούς πριν απο το μοιραίο χτύπημα στον αστυνομικό.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“The 2Night Show” – Βρεττός: Δεν με ενδιαφέρει να γίνω παρουσιαστής07:55Εορταστικό ωράριο: Αυλαία κάνει σήμερα στα εμπορικά καταστήματα07:42“Καλημέρα Ελλάδα:” Ο Φλώρος διαψεύδει τη γροθιά στον Γραμμένο, μέσω της δικηγόρου του07:28“The 2Night Show”: Η Μαρία Ιορδάνοβα και η Μαρίνα Μπομπέτσι για το viral “Scorpios”07:15Γιώργος Γεννηματάς: ο εμπνευστής του ΕΣΥ07:01Rapid test δωρεάν την Πέμπτη σε 186 σημεία06:48Τροχαίο δυστύχημα στην Ημαθία06:34Εορτολόγιο - 25 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα06:21Καιρός: Σκόνη, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη06:07Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Πήραν το πλεονέκτημα έδρας οι “ερυθρόλευκοι”00:12Πειραιάς: Έπεσε στη θάλασσα ενώ επιβιβαζόταν στο πλοίο23:58Λονδίνο: αφηνιασμένα άλογα έσπειραν τον πανικό στους δρόμους της πόλης (βίντεο)23:45Παρά-Κολύμβηση: Μιχαλεντζάκης και Σταματοπούλου πήραν αργυρά μετάλλια23:18Νίσυρος - Κασσελάκης: Ο Σαϊμίρ και ο γιος του κατήγγειλαν ένα κατ’ εξακολούθηση έγκλημα (βίντεο)23:04Ρωσία: Από έλεγχο θα περνούν τα βιβλία για “απαγορευμένες πληροφορίες”22:51Αστικά λεωφορεία: “Πρεμιέρα” για ανέπαφες πληρωμές στις γραμμές του Αεροδρομίου22:38H AEK “στρίμωξε” τον Παναθηναϊκό και είναι “αγκαλιά” με τον τίτλο22:25Ακίνητα: Τροπολογία για τα ύψη κτηρίων, μετά τις αντιδράσεις (βίντεο)22:12Ισπανία - Σάντσεθ: Προς παραίτηση ο Πρωθυπουργός, για την έρευνα στην σύζυγο του21:59Δολοφονία Λυγγερίδη: ο άγνωστος πληροφοριοδότης και το βίντεο ντοκουμέντο (βίντεο)21:45
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο