LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 29 Οκτωβρίου 2021 06:50 | Ανανέωση: 29 Οκτωβρίου 2021 09:00

“Ενώπιος Ενωπίω” - Πύρρος Δήμας: τα μετάλλια, τα παδιά του και τα δάκρυα για την Αναστασία

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον θάνατο της συζύγου του και τα δάκρυα στον αέρα της εκπομπής.

Πύρρος Δήμας - Ενώπιος Ενωπίω

Ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχθηκε στο «Ενώπιος Ενωπίω» τον Πύρρο Δήμα.

Ο κορυφαίος Ολυμπιονίκης μίλησε για τη σπουδαία διαδρομή του στην Άρση Βαρών και τα χρυσά μετάλλια, ενώ αποκάλυψε άγνωστες στιγμές πριν από τους θριάμβους του. Τα πρώτα του αγωνιστικά βήματα στη Βόρειο Ήπειρο και η μεγάλη του συγκίνηση για τη γυναίκα του, Αναστασία, που έφυγε από τη ζωή νικημένη από τον καρκίνο.

Ο Ολυμπιονίκης της Άρσης Βαρών ξέσπασε σε κλάματα όταν παρακολούθησε ένα βίντεο της εκποκπής του 2000, στο οποίο η σύζυγός του Αναστασία μιλούσε για εκείνον μετά το τρίτο χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο στο Σίδνεϊ. Ήταν για μένα μεγάλη δύναμη. Σε όλα έπαιξε ρόλο. Ήταν στήριγμα, ήταν δίπλα μου, ήταν μαζί μου σε όλα. Με την Αναστασία μεγαλώσαμε μαζί και κάναμε πολλά πράγματα μαζί, που πιστεύω άλλοι άνθρωποι δεν θα τα κάνανε σε τρεις ζωές. Μου χάρισε τέσσερα υπέροχα παιδιά, πολλά μου χάρισε” είπε ο Πύρρος Δήμας.

Όλα έγιναν τόσο γρήγορα. Σηκωνόταν το βράδυ και έκλαιγε μόνη της. Της είπα μετά από δυο μέρες ότι δεν είναι καλό αυτό. Κανείς δεν ξέρει πότε θα πεθάνει. Και της είπα να στηρίξουμε τα παιδιά μας. Από εκεί και πέρα ήταν σε όλα μια μαχήτρια. Έδωσε αγώνα με χαμόγελο, δεν έχω λόγια” κατέληξε.

Στην κάμερα της εκπομπής μίλησε και ο γιος του, ΒίκτωραςΌταν τον έβλεπα στην τηλεόραση έκλαιγα γιατί του μιλούσα και δεν απαντούσε” είπε γελώντας. Μπαμπά θέλω να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί έχουμε περάσει πολλές δυσκολίες μαζί και είναι σημαντικό να ξέρεις ότι πάντα θα έχεις έναν άνθρωπο που θα αφήνει και όλους τους υπόλοιπους να τον στηρίξουν. Όλα ξεπερνιούνται” ήταν το μήνυμα του Βίκτωρα στον πατέρα του.

Τον Βίκτωρα τον θεωρώ φίλο, τον συμβουλεύομαι κιόλας, για πράγματα που θέλω τη γνώμη του. Όσο υπερήφανος είμαι για τα μετάλλια μου τόσο υπερήφανος είμαι για τις σπουδές των παιδιών μου” είπε ο Πύρρος Δήμας.

Ειδήσεις σήμερα:

Βύρωνας: νεαρός μπήκε στις τουαλέτες σχολείου χωρίς παντελόνι!

Αλλαγή ώρας: Πότε γυρνάμε τα ρολόγια μια ώρα πίσω

Κορωπί: νεκρή βρέθηκε η αγνοούμενη γυναίκα

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία: Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές βροχές και χαλάζιΣήμερα 08:19 | Ειδήσεις

Πως θα συνεχιστούν τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Σε ποιες περιοχές παρουσιάζεται μεγαλύτερη επικινδυνότητα. 

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα - Σε ποιες περιοχές χιόνισε (βίντεο)Σήμερα 07:19 | Ειδήσεις

Οι ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν την χώρα, οδήγησαν σε πλημμυρικά φαινόμενα σε περιοχές της Θεσσαλίας. Πως αναμένεται να κινηθεί η κακοκαιρία.

Αναβάθμιση S&P - Χατζηδάκης: Οι προσπάθειες της Ελλάδας πιάνουν τόποΣήμερα 00:03 | Ειδήσεις

Σε περαιτέρω αναβάθμιση του αξιόχρεου της ελληνικής οικονομίας προχώρησε ο οίκος αξιολόγησης, κάνοντας λόγο για θετικές προσδοκίες.

Ολυμπιακή Φλόγα: Κλειστοί δρόμοι το Σάββατο για την λαμπαδηδρομίαΣήμερα 06:44 | Ειδήσεις

Αναλυτικά οι ώρες και οι δρόμοι που θα μείνουν κλειστοί το Σάββατο, λόγω της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πάσχα - Σκρέκας: Αρνί έως 10 ευρώ το κιλό στα σούπερ μάρκετ08:51Ιράκ: Έκρηξη σε στρατιωτική βάση (βίντεο)08:51ΥΠΕΞ Ιράν για Ισραήλ: Δεν γίνεται επίθεση με παιδικά παιχνίδια08:37Κακοκαιρία: Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές βροχές και χαλάζι08:24Δώρο Πάσχα: Πότε καταβάλλεται, πώς υπολογίζεται08:10Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα - Σε ποιες περιοχές χιόνισε (βίντεο)07:57Μετρό: Κλειστός σταθμός το Σαββατοκύριακο07:44“I LOVE Σου Κου”: Οι καλεσμένοι και οι αποκλειστικές συνεντεύξεις του Σαββατοκύριακου07:30Εορτολόγιο - 20 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:17Γιατί ανησυχεί τις αγορές η ένταση στη Μέση Ανατολή07:03Ολυμπιακή Φλόγα: Κλειστοί δρόμοι το Σάββατο για την λαμπαδηδρομία06:50Amber Alert για εξαφάνιση 17χρονου - Φόβοι για την ζωή του06:3621η Απριλίου 1967: η ημέρα που η Ελλάδα “μπήκε στον γύψο”06:30Αναβάθμιση S&P - Χατζηδάκης: Οι προσπάθειες της Ελλάδας πιάνουν τόπο06:23“Υγεία πάνω απ’ όλα”: υπέρταση στις γυναίκες, κατάψυξη ωαρίων και δυσορθογραφία06:15Μίμης Φωτόπουλος: Σαν σήμερα γεννήθηκε ο σπουδαίος ηθοποιός06:14Κακοκαιρία - Σάββατο: Ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και δυνατοί άνεμοι06:09Ιταλία: Εστιατόριο κερνάει μπουκάλι κρασί σε πελάτες...χωρίς κινητό!23:59Παγωτό με γεύση...G723:47Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιών23:34
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο