LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚαιρόςΔημοσίευση: 27 Οκτωβρίου 2021 20:12 | Ανανέωση: 28 Οκτωβρίου 2021 06:04

28η Οκτωβρίου - Καιρός: νεφώσεις και τοπικές βροχές

Που αναμένονται σποραδικές καταιγίδες. Ενισχύονται οι άνεμοι. Πως θα κινηθεί ο υδράργυρος. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Για την Πέμπτη 28η Οκτωβρίου προβλέπονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στην νότια Πελοπόννησο και κυρίως στην Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός, με τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά ηπειρωτικά, στην Εύβοια και στις Σποράδες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί στα δυτικά, 5 με 7 και στο νότιο Ιόνιο 8 τοπικά 9 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν άνεμοι βόρειοι-βορειοανατολικοί, 4 με 6 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φθάσει στα βόρεια τους 18, στα Δωδεκάνησα τους 24 και στα υπόλοιπα κατά τόπους τους 21 με 23 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με λίγες παροδικές νεφώσεις. Θα πνέουν άνεμοι βόρειοι-βορειοανατολικοί, 4 με 5 και στα ανατολικά 6-7 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα βόρεια, 2-3 βαθμούς χαμηλότερα).

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες, οπότε η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Θα πνέουν άνεμοι μεταβλητοί. Ο υδράργυρος θα δείξει από 06 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στην Εύβοια αναμένονται νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες στα κεντρικά και βόρεια. Θα πνέουν άνεμοι βόρειοι-βορειοανατολικοί, 5 με 6 και στα νότια 7 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία και στην Θράκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στη Θράκη. Η ορατότητα κατά τόπους θα είναι περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Θα πνέουν άνεμοι μεταβλητοί, 2 με 3 μποφόρ και βορειοανατολικοί στα ανατολικά, 4 με 5 και στο Θρακικό 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 02 έως 18 βαθμούς Κελσίου (σημ: στη δυτική Μακεδονία, 3-4 βαθμούς χαμηλότερα).

Στο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στην δυτική Στερεά και στην δυτική Πελοπόννησο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με αυξημένες νεφώσεις στα νότια. Στην νοτιοδυτική Πελοπόννησο υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες. Θα πνέουν άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις, 4 με 6 μποφόρ, στο νότιο Ιόνιο 7 με 9 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην Ήπειρο, 3-4 βαθμούς χαμηλότερα)

Στην Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στην ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες. Στην ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται λίγες νεφώσεις, αυξημένες στα νότια, όπου πιθανώς να εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες. Θα πνέουν άνεμοι βόρειοι-βορειοανατολικοί, 4 με 6 μποφόρ, στα ανατολικά και τα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 09 έως 21 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα βόρεια, 3-4 βαθμούς χαμηλότερα).

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στην Κρήτη. Θα πνέουν άνεμοι βόρειοι, 4-6 μποφόρ και στα δυτικά βορειοανατολικοί, τοπικά 7 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα αναμένεται καιρός γενικά αίθριος, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες στα νότια. Στα βόρεια θα πνέουν βορειοανατολικοί άνεμοι, 5 με 7 μποφόρ. Στα νότια οι άνεμοι θα είναι βόρειοι-βορειοδυτικοί, 3 με 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα βόρεια, 4-5 βαθμούς χαμηλότερα).

Ο καιρός την Παρασκευή

Για την Παρασκευή προβλέπονται νεφώσεις, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες στο Ιόνιο (κυρίως στο νότιο), στη δυτική και νότια Πελοπόννησο και στην Κρήτη. Το βράδυ θα βρέξει και στα Δωδεκάνησα. Στα ανατολικά ηπειρωτικά, στην Εύβοια και στις Σποράδες αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.

Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις στα δυτικά, 6 με 7 και τις πρωινές ώρες πρόσκαιρα 8 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν άνεμοι βόρειοι-βορειοανατολικοί, 4 με 6 και στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα βόρεια τους 15 με 17 βαθμούς Κελσίου, στα Δωδεκάνησα κατά τόπους τους 24 βαθμούς Κελσίου και στα υπόλοιπα νησιά και τα ηπειρωτικά τους 18 με 22 βαθμούς Κελσίου.

Ειδήσεις σήμερα:

Επίσκεψη Μέρκελ: κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα

28η Οκτωβρίου: δωρεάν rapid test σε 58 σημεία

Ερντογάν: ελπίζω να συναντήστω τον Μπάιντεν στη Γλασκόβη

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΧατζηδάκης: Με νομοθετική ρύθμιση η μείωση των χρεώσεων με POS για συναλλαγές έως 10 ευρώΣήμερα 13:32 | Ειδήσεις

Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για τις φορολογικές δηλώσεις. Δεν θα δοθεί παράταση, είπε ο υπουργός

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Αρνητική η Έκθεση για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα - Η απάντηση του ΥΠΕΞΣήμερα 12:09 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει η έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα και ποια είναι η απάντηση του ΥΠΕΞ. 

Σκρέκας για πασχαλινό τραπέζι: Πώς θα κινηθούν οι τιμές των τροφίμωνΣήμερα 13:54 | Ειδήσεις

Επίσης μίλησε και για τις τιμές των καυσίμων και την συνεχή άνοδο που καταγράφουν.

Ρέντης: Επεισοδιακή καταδίωξη μέχρι τα Πατήσια - Τραυματίστηκε αστυνομικόςΣήμερα 13:29 | Ειδήσεις

Πώς συνέβη η επεισοδιακή καταδίωξη που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό αστυνομικού της Ομάδας ΔΙΑΣ.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σεισμός στην Κρήτη15:31Ρέντης: Επεισοδιακή καταδίωξη μέχρι τα Πατήσια - Τραυματίστηκε αστυνομικός15:17“Παγιδευμένοι” - Sneak preview: Ο Δημήτρης προσπαθεί να πλησιάσει την Άννα για τελευταία φορά (εικόνες)15:04Ανδρουλάκης: Στις 9 Ιουνίου κρίνεται η κυβερνητική αλαζονεία όχι η πολιτική σταθερότητα 14:51Άγιος Νικόλαος: Φώναξε τον φίλο του στο σπίτι του και τον μαχαίρωσε14:38Σκρέκας για πασχαλινό τραπέζι: Πώς θα κινηθούν οι τιμές των τροφίμων 14:24“Ψυχοκόρες”: Εξελίξεις για τις τέσσερις αδερφές στο σημερινό επεισόδιο (βίντεο)14:11Οργισμένος επιβάτης βρίζει και χτυπά αεροσυνοδούς την ώρα της πτήσης (βίντεο)13:58Χατζηδάκης: Με νομοθετική ρύθμιση η μείωση των χρεώσεων με POS για συναλλαγές έως 10 ευρώ13:45Μαρινάκης εναντίον ΣΥΡΙΖΑ: Καταθέτουν υπόμνημα κατά των Σπαρτιατών ενώ έληξε η προθεσμία 13:31Κωνσταντίνος Καραμανλής: το μήνυμα της ΝΔ για τα 26 χρόνια από το θάνατο του13:18Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Αρνητική η Έκθεση για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα - Η απάντηση του ΥΠΕΞ 13:04Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: Ο Ερμής, η πανσέληνος, η Αφροδίτη και οι προβλέψεις της Τρίτης (βίντεο)12:52Πιερρακάκης - Ιερώνυμος: Η συνεργασία είναι το καλύτερο φάρμακο για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα (εικόνες)12:39Αφρικανική σκόνη: Κορυφώνεται η μεταφορά της από τη Σαχάρα (εικόνες)12:25Θάνατος βρέφους στην Κω: Ποινική δίωξη ασκήθηκε στους γονείς12:13Βόλος: Καταδικάστηκε για κλοπή που έκανε άλλος11:59 Συλλήψεις για παράνομα όπλα σε διαφορετικές περιοχές της Αττικής (εικόνες)11:47Τροχαίο – Σέρρες: Νεκρός σε μετωπική σύγκρουση (εικόνες)11:34Μητσοτάκης: Η ΝΔ αγωνίζεται ώστε η Ελλάδα να γίνει Ευρώπη σε όλα τα επίπεδα (βίντεο)11:22
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο