LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 27 Οκτωβρίου 2021 19:12 | Ανανέωση: 27 Οκτωβρίου 2021 19:26

Πύρρος Δήμας για Φώφη Γεννηματά: Τα παιδιά της μας ράγισαν την καρδιά (βίντεο)

Τι είπε ο Ολυμπιονίκης και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ για το “τελευταίο ραντεβού” με την Φώφη Γεννηματά, καθώς και για τα παιδιά της.

Πύρρος Δήμας - δελτίο ΑΝΤ1

Εμφανώς συντετριμμένος από την απώλεια της Φώφης Γεννηματά, ο  Ολυμπιονίκης της Άρσης Βαρών και πρώην βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, Πύρρος Δήμας, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, για την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή νικημένη από τον καρκίνο.

Δεν εκμεταλλεύτηκε ποτέ το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, είπε ο Πύρρος Δήμας, υπογραμμίζοντας πως ήταν πάντα «η ήρεμη δύναμη».

Θυμήθηκε το τελευταίο ραντεβού που είχε μαζί της, στο οποίο άργησε εξαιτίας της αυξημένης κίνησης στους δρόμους. Τον πήρε τηλέφωνο και όταν επιτέλους έφθασε, η Φώφη Γεννηματά του εξήγησε πως ήθελε να μην καθυστερήσει για να βρεθεί κοντά στην οικογένειά της. «Θέλω να κάτσω να φάμε όλοι μαζί με τα παιδιά», του είπε χαρακτηριστικά.

Αφού υπογράμμισε πως κανείς δεν ήξερε το δράμα που περνούσε, ο Πύρρος Δήμας εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια της εκλιπούσης και ιδιαίτερα «στα παιδιά, που μας ράγισαν την καρδιά σήμερα».

Τέλος, αναφερόμενος στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ, εξέφρασε την πεποίθηση πως «όλοι θα σεβαστούν την επιθυμία της και οι διαδικασίες θα είναι ενωτικές».



Ειδήσεις σήμερα:

Κορονοϊός: ο “χάρτης” με τα κρούσματα της Τετάρτης

Καταδίωξη στο Πέραμα: Κηδεύτηκε ο νεαρός Ρομά (εικόνες)

Δολοφονία στη Νέα Ερυθραία: Στο ψυχιατρείο ο 40χρονος

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο