LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 27 Οκτωβρίου 2021 10:54

“Το Πρωινό” - Κακλαμάνης: Η Φώφη Γεννηματά ήξερε τα πάντα από καιρό (βίντεο)

Τι αποκαλύπτει ο βουλευτής και ιατρός για την σχέση του με τον Γιώργο Γεννηματά, τον καρκίνο που “θέρισε” την οικογένεια Γεννηματά και την στάση της Προέδρου του ΚΙΝΑΛ.

Νικήτας Κακλαμάνης - Το Πρωινό

«Η πρώτη γνωριμία μου με την οικογένεια Γεννηματά ήταν συγκρουσιακή, με τον Γιώργο Γεννηματά ως Υπ. Υγείας και εμένα ως ΓΓ του Ιατρικού Συλλόγου, αλλά γνωριστήκαμε καλύτερα μέσα από τα συνδικαλιστικά θέματα και αναπτύξαμε μια καλή σχέση», είπε στην εκπομπή «Το Πρωινό» ο βουλευτής και ιατρός, Νικήτας Κακλαμάνης.

Όπως διηγήθηκε, «στα τέλη της δεκαετίας του ‘80, με πήρε ο Γιώργος τηλέφωνο και μου είπε ότι πρέπει η σύζυγος του η Κάκια να κάνει ακτινοβολίες, καθώς διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού. Λίγο καιρό μετά πέθανε και η μητέρα και ο πατέρας της Φώφης Γεννηματά από καρκίνο».

«Η Φώφη είχε μάθει να ζει με τον καρκίνο, πριν καν αγγίξει την ίδια. Τολμώ να πω ότι ήταν ψυχικά προετοιμασμένη για τον τρόπο που αντιμετώπισε τον καρκίνο, όταν προσεβλήθη», είπε ο Νικήτας Κακλαμάνης και συμπλήρωσε πως «η Φώφη Γεννηματά ήξερε τα πάντα, ήξερε λεπτομέρειες, αλλά κανείς δεν είχε πάρει χαμπάρι κι αυτό δείχνει το θάρρος της και τον τρόπο που λειτουργούσε».

Προσέθεσε πως «μετά το τελευταίο ταξίδι της στην Αμερική, η Φώφη ήξερε πλήρως την κατάσταση της και την σοβαρότητα της κατάστασης της. Τώρα, την ραγδαία επιδείνωση νομίζω ούτε εκείνη την ήξερε και την περίμενε».

Μάλιστα, εις επίρρωσιν ανέφερε ότι «Αν θυμάμαι καλά, τρεις ή πέντε ημέρες πριν εισαχθεί στον Ευαγγελισμό, έκανε την τελευταία ομιλία της στην Βουλή για ένα σημαντικό θέμα. Αυτό είναι χαρακτηριστικό».

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, ως δηλωτικό του χαρακτήρα της Φώφης Γεννηματά, «το 2013, θα χειρουργούμην και εγώ για καρκίνο στο παχύ έντερο , στο Αρεταίειο, όπου εργαζόμουν. Το προηγούμενο βράδυ με πήρε τηλέφωνο για να με εμψυχώσει. Η Φώφη πήρε τηλέφωνο τον γιατρό για να τον εμψυχώσει», ενώ είπε και ότι συχνά – πυκνά τον ρωτούσε αν είχε κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις για να ελέγχει την κατάσταση του.

Ειδήσεις σήμερα:

Φώφη Γεννηματά: Το ΚΙΝΑΛ την αποχαιρετά με ένα συγκινητικό βίντεο

ΑΤ Ζωγράφου: Επίθεση με μολότοφ και φωτοβολίδες (εικόνες)

Παρέλαση στο Μαθράκι: μόνος ο Τάσος με την γαλανόλευκη

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τρίκαλα: Νταλίκα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και κατέληξε σε χαντάκι (βίντεο)23:59Euroleague: Εφιάλτης στο Βελιγράδι για τον Παναθηναϊκό23:47Ηράκλειο: Αλλάζει σχολείο ο μαθητής που φέρεται να παρενόχλησε σεξουαλικά συμμαθήτριά του23:34Αθήνα - Σόφια σε 6 ώρες με τρένο: Το σχέδιο της Κομισιόν για τον σιδηρόδρομο23:20Βέλγιο: Ανησυχία από τον πολλαπλασιασμό των επεισοδίων με υπερπτήσεις drones23:05Θεσσαλονίκη: 34χρονος οδηγός ταξί οδηγούσε χωρίς δίπλωμα22:50Βορίζια: Η ΕΛ.ΑΣ. έχει βίντεο με τον γαμπρό του 39χρονου νεκρού να πυροβολεί την ώρα της συμπλοκής22:36Συνάντηση Μητσοτάκη με υπουργούς των ΗΠΑ (εικόνες)22:22Έρχονται στην Αθήνα οι αγρότες - Πανελλαδικό συλλαλητήριο στις 11 Νοεμβρίου22:08Τσιάρας: Να τελειώσει η ευλογιά των προβάτων και να στηρίξουμε την ανασύσταση του ζωϊκού κεφαλαίου 21:54Γάζα: Νοσοκομείο λέει ότι παρέλαβε τις σορούς 15 Παλαιστινίων κρατουμένων21:40ΕΛΑΣ - Επιχείρηση αφοπλισμού της Κρήτης21:26Χατζηδάκης: Οι 7 προτεραιότητες για το 2026 – Απαιτείται μεγαλύτερη σοβαρότητα από το πολιτικό σκηνικό21:12Βορίζια: Τη Δευτέρα η απολογία των τριών αδελφών για το μακελειό20:58ΕΛΤΑ: Πρόστιμο για διαρροή προσωπικών δεδομένων - "Χτύπημα" χάκερ το 202220:44Ολλανδία: Ξεκινούν οι διαβουλεύσεις για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνασπισμού20:30Λούβρο: Γνωστός YouTuber ο ένας από τους συλληφθέντες της "κλοπής του αιώνα"20:16Ερντογάν: Δεν έχουμε βλέψεις για τα εδάφη άλλων χωρών20:02Δένδιας από 112 Πτέρυγα Μάχης: Η Ελλάδα απέκτησε και πάλι στόλο μεταγωγικών αεροσκαφών19:48Εργατικό ατύχημα στην Άρδασσα: Νεκρός 40χρονος που έπαθε ηλεκτροπληξία19:33
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο