LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 25 Οκτωβρίου 2021 19:23 | Ανανέωση: 25 Οκτωβρίου 2021 19:24

Πρωτόπαπας: η Φώφη Γεννηματά ήταν άνθρωπος που νοιαζόταν για όλους

Ο στενός συνεργάτης της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, μίλησε βουρκωμένος στον Νίκο Χατζηνικολάου για την Φώφη που έζησε ως άνθρωπο και ως πολιτικό.

Χρήστος Πρωτόπαπας - ΑΝΤ1

Εμφανώς συγκινημένος, ο επί σειρά ετών στενός συνεργάτης της Φώφης Γεννηματά, Χρήστος Πρωτόπαπας, μίλησε στον κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για την Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ που τόσο πρόσφατα έφυγε από την ζωή.

«Πάθαμε σοκ, περιμέναμε θα φύγει σε λίγες μέρες, για να δούμε ποιες θεραπείες θα ακολουθήσει», είπε, λέγοντας ότι προ ημερών μίλησε μαζί της στο τηλέφωνο, όπως είπε ότι έκανε μόλις το πρωί της Κυριακής και ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Μιλώντας για την σχέση τους και την Φώφη Γεννηματά που εκείνος γνώρισε, ο Χρήστος Πρωτόπαπας είπε πως «ήταν πρώτα άνθρωπος, πρώτα άνθρωπος και μετά πολιτικός, ήταν αυτή που μας έδινε δύναμη, μας έλεγε “προχωράμε, μην κοιτάτε τι λένε οι δημοσκοπήσεις, προχωράμε, πάμε καλύτερα” και έτσι ήταν και θα πηγαίναμε καλύτερα και τώρα».

Όπως είπε ο Χρήστος Πρωτόπαπας, η Φώφη Γεννηματά «ήταν δυνατή και επιτυχημένη ως αρχηγός του ΚΙΝΑΛ», το οποίο όπως είπε «παρέλαβε στα όρια της κατάρρευσης».

«Το κυριότερο ήταν ότι ήταν άνθρωπος που νοιαζόταν για τον κόσμο, όταν ταλαιπωρείται ένας ΑΜΕΑ, όταν ταλαιπωρείται κόσμος στις ουρές. Νοιαζόταν και για τα μεγάλα, αλλά νοιαζόταν και για αυτά. Αυτό την  χαρακτήριζε, το ύφος, η καθαρότητα», κατέληξε ο κ. Πρωτόπαπας. 


Ειδήσεις σήμερα:

Κορονοϊός: “έκρηξη” θανάτων και 3937 νέα κρούσματα

Γεννηματά - ΚΙΝΑΛ: Λουλούδια και μαύρη κορδέλα στην είσοδο (εικόνες)

“Game Of Chefs” - Kitchen Battles με... παιδικά μενού (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦλώρος: Δίωξη για κακούργημα και προσωρινή κράτηση του βουλευτήΧθες 20:03 | Ειδήσεις

Κρατούμενος θα παραμείνει μέχρι την απολογία του ο ανεξάρτητος βουλευτής, Κωνσταντίνος Φλώρος για τον ξυλοδαρμό του βουλευτή Βασιλη Γραμμένου.

Σπαρτιάτες - Άρειος Πάγος: Το σκεπτικό για τον αποκλεισμό από τις ΕυρωεκλογέςΧθες 20:12 | Ειδήσεις

Σε 86 από τις 122 σελίδες της απόφασης, αναλύονται οι λόγοι που "μπλόκαραν" τους Σπαρτιάτες.

Μητσοτάκης για “Αιγίς”: Δεν υπάρχει περιθώριο για αδράνεια ή εγκληματική αδιαφορίαΧθες 19:47 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στην παρουσίαση του προγράμματος "Αιγίς" για την πολιτική προστασία.

Δολοφονία Λυγγερίδη: ο άγνωστος πληροφοριοδότης και το βίντεο ντοκουμέντο (βίντεο)Χθες 19:04 | Ειδήσεις

Πως μια φορητή μνήμη βοήθησε τους αστυνομικούς να "ξεκλειδώσουν" πρόσωπα και καταστάσεις. Νέες εικόνες από τους οπαδούς πριν απο το μοιραίο χτύπημα στον αστυνομικό.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γιώργος Γεννηματάς: ο εμπνευστής του ΕΣΥ07:01Rapid test δωρεάν την Πέμπτη σε 186 σημεία06:48Τροχαίο δυστύχημα στην Ημαθία06:34Εορτολόγιο - 25 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα06:21Καιρός: Σκόνη, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη06:07Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Πήραν το πλεονέκτημα έδρας οι “ερυθρόλευκοι”00:12Πειραιάς: Έπεσε στη θάλασσα ενώ επιβιβαζόταν στο πλοίο23:58Λονδίνο: αφηνιασμένα άλογα έσπειραν τον πανικό στους δρόμους της πόλης (βίντεο)23:45Παρά-Κολύμβηση: Μιχαλεντζάκης και Σταματοπούλου πήραν αργυρά μετάλλια23:18Νίσυρος - Κασσελάκης: Ο Σαϊμίρ και ο γιος του κατήγγειλαν ένα κατ’ εξακολούθηση έγκλημα (βίντεο)23:04Ρωσία: Από έλεγχο θα περνούν τα βιβλία για “απαγορευμένες πληροφορίες”22:51Αστικά λεωφορεία: “Πρεμιέρα” για ανέπαφες πληρωμές στις γραμμές του Αεροδρομίου22:38H AEK “στρίμωξε” τον Παναθηναϊκό και είναι “αγκαλιά” με τον τίτλο22:25Ακίνητα: Τροπολογία για τα ύψη κτηρίων, μετά τις αντιδράσεις (βίντεο)22:12Ισπανία - Σάντσεθ: Προς παραίτηση ο Πρωθυπουργός, για την έρευνα στην σύζυγο του21:59Δολοφονία Λυγγερίδη: ο άγνωστος πληροφοριοδότης και το βίντεο ντοκουμέντο (βίντεο)21:45Άρης - Ολυμπιακός: Ισοπαλία…. “πονοκέφαλος” για τους ερυθρόλευκους21:32Πρωτομαγιά - Απεργία: ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ απευθύνουν κάλεσμα για συμμετοχή21:18Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης: Ο Πετρούνιας στον τελικό21:04Make-A-Wish Ελλάδος: 29 Απριλίου - Παγκόσμια Ημέρα Ευχής20:51
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο