LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτισμόςΔημοσίευση: 25 Οκτωβρίου 2021 18:02 | Ανανέωση: 25 Οκτωβρίου 2021 18:08

Άλεκ Μπάλντουιν: έκανε εξάσκηση στο όπλο την ώρα της τραγωδίας

Δεν γύριζαν οι κάμερες, παρά προετοιμάζονταν για γύρισμα. Τι αποκαλύπτουν οι συντελεστές της ταινίας που επικαλούνται αμερικανικά ΜΜΕ.

Άλεκ Μπαλντγουιν - γύρισμα ταινίας -  δολοφονία

Ο ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν εξασκείτο στο να τραβήξει το όπλο του και στόχευε με αυτό προς την κατεύθυνση της κάμερας, όταν αυτό εκπυρσοκρότησε, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί η διευθύντρια φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς, κατά τη διάρκεια γυρισμάτων στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, που επικαλούνται σήμερα αμερικανικά ΜΜΕ.

Ο σκηνοθέτης Τζόελ Σόουζα, ο οποίος τραυματίστηκε στον ώμο από τη σφαίρα, στεκόταν πίσω από το θύμα. Δήλωσε πως άκουσε κάτι που έμοιαζε με τον «ήχο ενός μαστιγίου και ένα μεγάλο "μπαμ"», σύμφωνα με την έκθεση της προκαταρκτικής έρευνας που περιήλθε στην κατοχή του τηλεοπτικού δικτύου NBC.

«Ο Άλεκ Μπάλντουιν καθόταν σε ένα παγκάκι, μέσα σε ένα σκηνικό εκκλησίας και εξασκείτο στο να τραβήξει όπλο», σύμφωνα με το έγγραφο. Ο σκηνοθέτης τον κοιτούσε πάνω από τον ώμο της Χάτσινς.

Μετά τον πυροβολισμό, η κινηματογραφίστρια «έπιασε την κοιλιά της», περιέγραψε ο σκηνοθέτης, προσθέτοντας πως «άρχισε να παραπατάει» και «τη βοήθησαν να ξαπλώσει στο πάτωμα».

Ο εικονολήπτης Ρέιντ Ράσελ είπε πως το σκηνικό δεν βιντεοσκοπoύνταν, διότι το συνεργείο προετοιμαζόταν για το γύρισμα.

Το συνεργείο της ταινίας «Rust» είχε επιστρέψει από ένα διάλειμμα για γεύμα και ο Τζόελ Σόουζα δήλωσε ότι «δεν είναι σίγουρος» ότι το όπλο είχε περάσει από έναν νέο έλεγχο ασφαλείας.


Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο: τούμπαρε αυτοκίνητο με παιδιά (εικόνες)

Κορονοϊός: ο “χάρτης” με τα κρούσματα της Δευτέρας

Καβάλα: Νεκρός ο αγνοούμενος ψαράς


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα - Σε ποιες περιοχές χιόνισε (βίντεο)Σήμερα 07:19 | Ειδήσεις

Δείτε LIVE την πορεία της κακοκαιρίας. Οι ισχυρές καταιγίδες προκάλεσαν πλημμύρες σε περιοχές της Θεσσαλίας. Που καταγράφονται χιονοπτώσεις.

Κακοκαιρία - Τρίκαλα: Χιόνισε στο Περτούλι (εικόνες)Σήμερα 09:47 | Τοπικά Νέα

Ασυνήθιστες εικόνες για τέτοια εποχή, με την περιοχή "ντυμένη στα λευκά", είδαν το πρωί του Σαββάτου, κάτοικοι και επισκέπτες στο Πετρούλι. Δείτε LIVE την εξέλιξη της κακοκαιρίας.

Πάσχα - Σκρέκας: Αρνί έως 10 ευρώ το κιλό στα σούπερ μάρκετΣήμερα 08:53 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Υπ. Ανάπτυξης στον ΑΝΤ1 για την ακρίβεια, τους ελέγχους και τα πρόστιμα στην αγορά. Πότε ενεργοποιούνται το “Καλάθι των νονών” και το “Καλάθι του Πάσχα”.

ΥΠΕΞ Ιράν για Ισραήλ: Δεν γίνεται επίθεση με παιδικά παιχνίδιαΣήμερα 07:52 | Ειδήσεις

Ο Υπουργός Εξωτερικών του Ιράν, υποβάθμισε την επίθεση στην Ισφαχάν, ενώ δεν θέλησε να επιρρίψει ευθύνες στο Ισραήλ. Τι ανέφερε για πιιθανά αντίποινα. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κικίλιας - Κουρέτας: Σε λίγες ώρες έπεσε στη Θεσσαλία το νερό που πέφτει σε 3,5 μήνες (βίντεο)10:10Κακοκαιρία - Τρίκαλα: Χιόνισε στο Περτούλι (εικόνες)09:57“Υγεία πάνω απ’ όλα”: υπέρταση στις γυναίκες, κατάψυξη ωαρίων και δυσορθογραφία09:44Μίμης Φωτόπουλος: Σαν σήμερα γεννήθηκε ο σπουδαίος ηθοποιός09:30Θεσσαλονίκη: Νεκρός οδηγός σε τροχαίο09:17Πάσχα - Σκρέκας: Αρνί έως 10 ευρώ το κιλό στα σούπερ μάρκετ09:04Ιράκ: Έκρηξη σε στρατιωτική βάση (βίντεο)08:51ΥΠΕΞ Ιράν για Ισραήλ: Δεν γίνεται επίθεση με παιδικά παιχνίδια08:37Κακοκαιρία: Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές βροχές και χαλάζι08:24Δώρο Πάσχα: Πότε καταβάλλεται, πώς υπολογίζεται08:10Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα - Σε ποιες περιοχές χιόνισε (βίντεο)07:57Μετρό: Κλειστός σταθμός το Σαββατοκύριακο07:44“I LOVE Σου Κου”: Οι καλεσμένοι και οι αποκλειστικές συνεντεύξεις του Σαββατοκύριακου07:30Εορτολόγιο - 20 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:17Γιατί ανησυχεί τις αγορές η ένταση στη Μέση Ανατολή07:03Ολυμπιακή Φλόγα: Κλειστοί δρόμοι το Σάββατο για την λαμπαδηδρομία06:50Amber Alert για εξαφάνιση 17χρονου - Φόβοι για την ζωή του06:3621η Απριλίου 1967: η ημέρα που η Ελλάδα “μπήκε στον γύψο”06:30Αναβάθμιση S&P - Χατζηδάκης: Οι προσπάθειες της Ελλάδας πιάνουν τόπο06:23Κακοκαιρία - Σάββατο: Ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και δυνατοί άνεμοι06:09
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο