LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 25 Οκτωβρίου 2021 11:30

“Άγριες Μέλισσες”: η ερωμένη του Δούκα και το άλλοθι (βίντεο)

Δείτε αποκλειστικό απόσπασμα από το επεισόδιο της Δευτέρας και μάθετε τα spoiler του Βαγγέλη Περρή για την συνέχεια της σειράς εποχής του ΑΝΤ1.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το πρώτο από τα τέσσερα συγκλονιστικά επεισόδια της εβδομάδας, της σειράς εποχής του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες», θα προβληθεί στις 22:00 της Δευτέρας.

Σε αποκλειστικό απόσπασμα από το επεισόδιο, που μεταδόθηκε από την εκπομπή «Το Πρωινό», ο Ακύλας προσπαθεί να πείσει τον Δούκα να δεχτεί να καταθέσει στο δικαστήριο με ψεύτικο άλλοθι, υποστηρίζοντας ότι είχε ερωμένη και για αυτό προφασίστηκε ότι είχε συνάντηση με φίλους τους, την βραδιά που σκοτώθηκε ο Θέμελης.

Στην προσπάθεια του αυτή έχει αρωγούς τόσο την Μυρσίνη, όσο και τον Θανόπουλο, τον δικηγόρο του Δούκα Σεβαστού, με τον Δούκα να φαίνεται κάθετος ότι δεν πρόκειται να κάνει κάτι τέτοιο….

Ακόμη, σε ότι αφορά την συνέχεια της σειράς, ο Βαγγέλης Περρής έκανε spoiler για εξελίξεις που αφορούν την Δρόσω και τον Λευτέρη.

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Ο Δούκας αρνείται την πρόταση του Ακύλα για νέο άλλοθι, αλλά η Μυρσίνη επιμένει και αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια της Αντιγόνης. Η Ελένη με τη βοήθεια όλων στο χωριό προσπαθεί να μαζέψει πληροφορίες μέσα στην Εστία, αλλά η ξαφνική επίσκεψη του Ζάχου βάζει σε κίνδυνο το σχέδιό της. Η Κορίνα συγκρούεται με τη Ζωή καθώς είναι σίγουρη πως κάποιο από τα παιδιά του Δούκα είναι ο εραστής της. Ο Κυριάκος με την Ουρανία πάνε να επισκεφτούν τον Μπάμπη, αλλά τους περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο Λάμπρος στριμώχνει το Βάϊο που αναγκάζεται να ομολογήσει. Ο Πέτρος συνεχίζει να ανακρίνει τον Σκαφά όταν μια αναπάντεχη εξέλιξη του ανατρέπει τα σχέδια.

Ειδήσεις σήμερα:

Γλυκά Νερά: η σχέση του πιλότου με 16χρονη και οι υποψίες της Καρολάιν (βίντεο)

Τροχαίο: τούμπαρε αυτοκίνητο με παιδιά (εικόνες)

Πέραμα - Μαυροειδάκος: παράνομη η εντολή να σταματήσει η καταδίωξη (βίντεο)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο