LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 24 Οκτωβρίου 2021 19:42

Ηρακλής - Ολυμπιακός: Νίκη στην παράταση για τους “ερυθρόλευκους”

 Χρειάστηκε να παιχτεί παράταση για να αναδειχτεί ο νικητής στο Ιβανώφειο.

Ηρακλής - Ολυμπιακός
Μεγαλύτερο ενδιαφέρον από όσο θα περίμενε κανείς είχε η σημερινή αναμέτρηση, για την 4η αγωνιστική της Basket League, στο Ιβανώφειο, ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Ολυμπιακό. Χρειάστηκε να παιχτεί παράταση για να αναδειχτεί ο νικητής, με τους «ερυθρόλευκους» να φτάνουν, τελικά, στο ροζ φύλλο με 96-90 και να κρατούν το αήττητό τους στο πρωτάθλημα.

Χωρίς νίκη, αντίθετα, παραμένει στην Α1 ο «Γηραιός» (έχει κάνει και το ρεπό του), ο οποίος είχε θεατή στις κερκίδες του γηπέδου τον Στέργιο Κουφό. Ο Ελληνας τεχνικός κατέληξε σε συμφωνία με τους διοικούντες την ΚΑΕ στο να είναι ο καινούργιος προπονητής της ομάδας (μετά τη λύση της συνεργασίας του Ηρακλή με τον Θανάση Σκουρτόπουλο), μέχρι το υπόλοιπο της φετινής σεζόν .

Μετά το πρώτο, κακό ποιοτικά, πρώτο ημίχρονο και τις δύο ομάδες να είναι κοντά η μία στην άλλη, ο Ολυμπιακός βρέθηκε στο +16, στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου (36-52). Απόσταση με την οποία φάνηκε να «καθαρίζει» το ματς. Ο Ηρακλής, όμως, δεν παράτησε τη μάχη. Με αντεπίθεση διαρκείας και τους Λιντς, Αγραβάνη, Ντάγκλας να σκοράρουν, πήρε τα ηνία στο 35’ με 68-65.

Ηρακλής - Ολυμπιακός

Οι Πειραιώτες «απάντησαν» με επιμέρους 9-0, προηγήθηκαν με 70-74 στο 39’ και με 75-78, με 2/2 βολές από τον Ντόρσεϊ και 4’’ να απομένουν για το φινάλε. Χρόνος που αποδειχτηκε ικανός για να ευστοχήσει σε τρίποντο ο Παπαδάκης και να στείλει το ματς στο έξτρα πεντάλεπτο.

Στην παράταση, με τον Ντάγκλας στον πάγκο, λόγω 5 φάουλ, ο Ηρακλής προηγήθηκε με 80-78 (2/2 βολές Παπαδάκη), αλλά στην πορεία ο Ολυμπιακός ήταν αποτελεσματικότερος , απέκτησε διαφορά 5 πόντων στο 43’ (83-88) και ξεμπέρδεψε, ουσιαστικά, με τη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 13-15, 34-36, 54-63, 78-78, 90-96

Οι συνθέσεις:

ΗΡΑΚΛΗΣ (Μπούτσκος): Αγραβάνης 22 (2), Ντάνιελς 2, Ντάγκλας 20 (3), Παπαδάκης 5 (1), Λιντς 16 (1), Γούλριτζ 10, Φίλλιος 4, Τέιλορ 3 (1), Χαριτόπουλος 6, Πετανίδης, Κουζέλογλου 2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτώκας): Γουόκαπ 5 (1), Ντόρσεϊ 13 (1), Φαλ 12, Βεζένκοφ 24 (2), Παπανικολάου, Λούντζης 9 (2), Λαρεντζάκης 10 (2), Σλούκας 9 (1), Πρίντεζης 4, Ζαν Σαρλ 6, ΜακΚίσικ 4 (1).

Ειδήσεις σήμερα:

Λαύριο - Απόλλων Πάτρας: Άνετη νίκη για τους γηπεδούχους

Ασπρόπυργος: Ένταση με Ρομά - έκλεισαν την Αττική Οδό

Κεραμέως: “Επίσκεψη” του Ρουβίκωνα στο σπίτι της (βίντεο)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Στον Ολυμπιακό και επίσημα ο Μόντε Μόρις23:59Handelsblatt: Έχει "καλές πιθανότητες" ο Πιερρακάκης να ηγηθεί του Eurogroup23:44Μελόνι: Η διαχείριση των μεταναστευτικών ροών είναι εφικτή23:30Χανιά: 43χρονος τραυματίστηκε από καραμπίνα - Εξετάζεται η εμπλοκή κυνηγού 23:16Λάρισα: Θύμα ληστείας επιχειρηματίας και η σύζυγος του – Κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι τους τη νύχτα23:02FIBA Europe Cup: Με κυριαρχική εμφάνιση "λύγισε" την Πριέβιντζα ο ΠΑΟΚ 22:48ΕΟΦ: Προειδοποίηση για επικίνδυνο βρεφικό γάλα που κυκλοφορεί μέσω διαδικτύου22:34Basketball Champions League: Πρωτιά και πρόκριση στους "16" για την ΑΕΚ22:20Σοκ στην Αμαλιάδα: 14χρονος “νταής” εκβίαζε 12χρονο συμμαθητή του - Του απέσπασε περισσότερα από 8.000 ευρώ22:06Δότης σπέρματος με γενετική μετάλλαξη: 197 παιδιά γεννήθηκαν, πολλά με γονιδιακά αυξημένο ρίσκο καρκίνου 21:52Θεοδωρικάκος: Νέες αμερικανικές επενδύσεις στην Ελλάδα21:38Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικης21:24Τσιάρας: Η κυβέρνηση στηρίζει με κάθε μέσο τους αγρότες21:10ANT1 Sports: Αντιμέτωπος με την Βικτόρια Πλζεν έρχεται ο Παναθηναϊκός την Πέμπτη στις 22:00, ζωντάνα στον ΑΝΤ120:56Αγροτικές επιδοτήσεις - Τέλλογλου: Έτσι "κόπηκαν" χιλιάδες αγρότες20:42Παναγιώτης Στάθης για "Αγροτοδικεία" - Εισαγγελικές πηγές στον ΑΝΤ1: Πράττουμε το καθήκον μας, δεν εκτελούμε εντολές20:28Τι καιρό θα κάνει την Πέμπτη20:14Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Συναντήθηκε με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη - Τι είπαν για Ελλάδα-ΗΠΑ και μεταναστευτικό20:00Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του θείου και του φίλου του που ασελγούσαν στα ανίψια του ηλικίας 2 και 4 ετών19:46Φον ντερ Λάιεν: Η Ευρώπη πρέπει να αποφασίζει ποιος εισέρχεται στην ΕΕ και όχι οι λαθρέμποροι19:32
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο