LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 23 Οκτωβρίου 2021 22:26 | Ανανέωση: 23 Οκτωβρίου 2021 22:35

Αστέρας - Παναθηναϊκός: Νίκη με ανατροπή για τους Αρκάδες

Ο Αστέρας Τρίπολης... έλαμψε ξανά απέναντι στον Παναθηναϊκό, φτάνοντας σε μία σπουδαία εντός έδρας νίκη.

Αστέρας - Παναθηναϊκός
Όπως πέρσι, έτσι και φέτος ο Αστέρας Τρίπολης... έλαμψε ξανά απέναντι στον Παναθηναϊκό, φτάνοντας σε μία σπουδαία νίκη με 2-1 -και μάλιστα με ανατροπή- στο «Θ. Κολοκοτρώνης», στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League. Το γκολ του Καρλίτος (8ο εφετινό) δεν ήταν αρκετό για τους «πράσινους», που είδαν το προβάδισμά τους να γίνεται... θρύψαλα μέσα σε 12 λεπτά απ' τα τέρματα των Μπαράλες και Σόνι που προήλθαν από δικά τους παιδαριώδη λάθη, επιβεβαιώνοντας πως τα εκτός έδρας παιχνίδια αποτελούν μόνιμη «πληγή» φέτος στην οποία αδυνατούν να βρουν λύσεις.

Μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο 20λεπτο, όπου ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή της μπάλας αλλά δεν μπορούσε να βρει διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία, ο Αστέρας έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία, όταν ο Σόνι γύρισε την μπάλα προς τον Μπαράλες που σούταρε με τη μία, αλλά ο Σάντσες έβαλε σωτήρια κόντρα για την άμυνα των «πράσινων».

Στο 30’ οι «πράσινοι» πήραν «κεφάλι» στο σκορ. Μετά από καταπληκτική πάσα του Ρούμπεν προς τον Παλάσιος που «έκοψε» στα... δύο την άμυνα του Αστέρα, ο Αργεντινός έφυγε στο τετ-α-τετ κι «έσπασε» την μπάλα προς τον Καρλίτος, ο οποίος σκόραρε για το 1-0 του Παναθηναϊκού και το 8ο εφετινό τέρμα του.

Η... χαρά των «πράσινων» δεν κράτησε περισσότερο από δύο λεπτά, καθώς στο 32’ (έπειτα από διπλό λάθος στην άμυνα του «τριφυλλιού») ο Πούγγουρας δεν έδιωξε με τη μία κι ανέτρεψε τον Μπαράλες. Ο διαιτητής Φωτιάς έδειξε αμέσως πέναλτι και ο Αργεντινός φορ του Αστέρα ισοφάρισε σε 1-1.

Αστέρας - Παναθηναϊκός

Στο 45’ από κακό βολέ του Μπρινιόλι, η μπάλα κατέληξε στον Σίτο λίγο κάτω απ’ τη μεσαία γραμμή, ο οποίος έκανε εξαιρετική κούρσα απ’ τα αριστερά κι έβγαλε ασίστ... πάρε-βάλε στον Σόνι ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει από κοντά το 2-1, δίνοντας προβάδισμα στην αρκαδική ομάδα.

Στην εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου ο Γιοβάνοβιτς πέρασε τον Ιωαννίδη, στη θέση του «εξαφανισμένου» Βιτάλ και τον Κώτσιρα αντί του Χουάνκαρ (πέρασε αριστερά ο Σάντσες), αλλάζοντας το σύστημα του Παναθηναϊκού σε καθαρό 4-4-2.

Στο 61’ από εκτέλεση φάουλ του Χατζηγιοβάνη λίγο έξω απ’ την περιοχή η μπάλα πέρασε δύο μέτρα πάνω απ’ τα δοκάρια του Τσιφτσή, ενώ στο 72’ ο Τσιφτσής έδιωξε με υπερένταση τη σέντρα του Παλάσιος, προ του Καρλίτος.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων από ασίστ του Μπουζούκη, ο Ιωαννίδης καθυστέρησε χαρακτηριστικά και χάθηκε μεγάλη ευκαιρία, ενώ στο 90’+3’ το σουτ του Παλάσιος κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Καρμόνα, Καστάνο, Βαλιέντε, Αλβάρες, Κρέσπι (73’ Λέο Τιλίκα), Μουνάφο, Σανταφέ (80’ Ιγκλέσιας), Σίτο (87’ Ατιένθα), Σόνι (73’ Ριέρα), Μπαράλες.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Σάντσες (75’ Χατζηθεοδωρίδης), Σάρλια, Πούγγουρας, Χουάνκαρ (46’ Κώτσιρας), Χατζηγιοβάνης (86’ Μπουζούκης), Ρούμπεν, Αλεξανδρόπουλος, Βιτάλ (46’ Ιωαννίδης), Παλάσιος, Καρλίτος.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)Σήμερα 21:33 | Τοπικά Νέα

Αντιμέτωπο με την κακοκαιρία είναι το Πήλιο, όπως είχε προβλέψει η ΕΜΥ σχετικά με τα ισχυρά καιρικά φαινόμενα που ''χτυπούν'' την περιοχή.

Μητσοτάκης από Λέσβο: Η πολιτική της προσέγγισης Ελλάδας και Τουρκίας έχει αποτελέσματαΣήμερα 17:00 | Ειδήσεις

Περιοδεία στη Λέσβο πραγματοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπου συνομίλησε με τούρκους τουρίστες, ενημερώθηκε για τα έργα στο λιμάνι και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου.

ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)Σήμερα 19:52 | Ειδήσεις

Παρών και ο Αλέξης Τσίπρας στην παρουσίαση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου

Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιώνΣήμερα 23:18 | Ειδήσεις

Η πλημμύρα προκάλεσε πρωτοφανή διατάραξη στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο και κυκλοφοριακό χάος μέσα σε πλημμυρισμένους δρόμους.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ιταλία: Εστιατόριο κερνάει μπουκάλι κρασί σε πελάτες...χωρίς κινητό!23:59Παγωτό με γεύση...G723:47Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιών23:34“I LOVE Σου Κου”: “Πλούσια” η θεματολογία του Σαββατοκύριακου23:21ΠΑΣΟΚ: Ποιοι είναι οι 8 νέοι ευρωβουλευτές του23:08Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Δια πυρός και σιδήρου… οι γηπεδούχοι22:55Βόλος: Εκδήλωση του Κυμπουρόπουλου “τίναξαν” στον αέρα διαδηλωτές 22:41Πιερία: Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης22:28Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε απότακτο αστυνομικό 22:14Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικου από δομή φιλοξενίας22:01Κακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)21:47Βαρκελώνη: Ο Τσιτσιπάς πήρε το θρίλερ και συνεχίζει το σερί του στο χώμα21:34“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της” 21:20Δίκη Τράμπ: Άντρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο (βίντεο)21:07Κλειστός σταθμός του μετρό το Σαββατοκύριακο20:53Ολλανδία - Facebook: Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων καλεί την κυβέρνηση να μην το χρησιμοποιεί20:40Ενδοοικογενειακή βία - Θύμα μαρτυρά στον ΑΝΤ1: “Με χτυπούσε με μανία” (βίντεο)20:26Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)20:13ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)19:59Δώρο Πάσχα στον ιδιωτικό τομέα: Πότε καταβάλλεται, πώς το υπολογίζετε19:45
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο