LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚαιρόςΔημοσίευση: 19 Οκτωβρίου 2021 14:52 | Ανανέωση: 20 Οκτωβρίου 2021 06:03

Καιρός: Τοπικές νεφώσεις και βοριάδες την Τετάρτη

Σε ποιες περιοχές θα έχουμε περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Πώς θα κυμανθεί η θερμοκρασία και η ένταση των ανέμων.

Την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου ο καιρός θα είναι βελτιωμένος. Περιμένουμε λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ηπειρωτικά της ανατολικής κυρίως χώρας και στην Κρήτη. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια, με κατά τόπους ομίχλες τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Στην Αττική, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με παροδικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα στα ανατολικά τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και ενδέχεται να σχηματιστούν ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες μέχρι το μεσημέρι στη Μακεδονία. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη, με κατά τόπους ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες μέχρι το μεσημέρι κυρίως στα νότια. Από το απόγευμα γενικά αίθριος. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη, με κατά τόπους ομίχλες τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς και στο Ιόνιο το απόγευμα βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο, περιμένουμε λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες μέχρι το απόγευμα, με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στα βόρεια. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά και νότια 4 με 5 μποφόρ. η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη, αναμένονται λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες μέχρι το απόγευμα στη βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, με εξασθένηση το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 21 και στη νότια Κρήτη έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ, με εξασθένηση το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στην Εύβοια περιμένουμε λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα βόρεια μέχρι το μεσημέρι, όπου είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Από το απόγευμα γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4 και πρόσκαιρα στα νότια 5 με 6 μποφόρ. η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός την Πέμπτη

Στα δυτικά και τα βόρεια προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Από το απόγευμα είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς βροχές στα βορειοδυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα, γενικά αίθριος καιρός. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και στα ηπειρωτικά θα σχηματιστούν τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν στο ανατολικό Αιγαίο βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, στρεφόμενοι βαθμιαία σε δυτικούς νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση. Στις υπόλοιπες περιοχές θα είναι αρχικά ασθενείς και βαθμιαία από τα δυτικά θα επικρατήσουν νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ανατολικά. Στα βόρεια θα φτάσει τους 19 με 20 και στα υπόλοιπα τους 21 με 24 βαθμούς.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Νίκη: Προς διαγραφή ο βουλευτής Νίκος Βρεττός;09:23Όμιλος Antenna - ATLANTIC COUNCIL: Κορυφαία Διεθνής Συνεργασία09:08Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Πατριάρχη Βαρθολομαίου, με τον Ντόναλντ Τραμπ08:54Κρήτη – Μεταναστευτικό: Νέες επιχειρήσεις εντοπισμού και διάσωσης τις τελευταίες ώρες08:39Γάζα: Σφοδροί ισραηλινοί βομβαρδισμοί κατά τη διάρκεια της νύχτας08:25ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο "χάρτης" των πληρωμών μέχρι 19 Σεπτεμβρίου08:11Missing Alert για την εξαφάνιση 36χρονου07:58Πολωνία – Ναβρότσκι: Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να είμαστε έτοιμοι για πόλεμο07:44ΗΠΑ: Ο Τραμπ βγάζει την Εθνοφρουρά και στο Μέμφις07:31Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 16 Σεπτεμβρίου07:17Φωτιά σε διαμέρισμα στην Ακαδημία Πλάτωνος07:04ΝΑΤΟ: Βρετανικά μαχητικά θα συμμετάσχουν στην αποστολή "Ανατολικός φρουρός"06:50Παιδιά στο αυτοκίνητο: Τι ισχύει με τον νέο ΚΟΚ και πώς κρατάω το παιδί μου ασφαλές;06:37ΔΕΗ myHome Plan: Νέο προϊόν σχεδιασμένο για τις ανάγκες των οικογενειών06:23Τι καιρό θα κάνει την Τρίτη06:09Νεοχώρι Πάτρας: Στο νοσοκομείο ασθενής από τον ιό του Δυτικού Νείλου23:59UCL: Ο Ολυμπιακός και οι άλλοι 35...επιβάτες αξίας 18,33 δισεκατομμύρια ευρώ στο ταξίδι στ' αστέρια23:42Έφοδος ΕΛΑΣ στις φυλακές Κορυδαλλού23:25Καραλής: Θέλω να εξαντλήσω όλα μου τα όρια και όταν τελειώσει η καριέρα μου στον αθλητισμό να ξέρω ότι τα έχω δοκιμάσει όλα23:11ΗΠΑ: Σε εξέλιξη η συνάντηση του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου με τον πρόεδρο Τραμπ22:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο