LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 19 Οκτωβρίου 2021 08:56 | Ανανέωση: 19 Οκτωβρίου 2021 13:33

“The 2Night Show” - Ηλίας Παπανικολός: Η κόντρα με τον Mad Clip (βίντεο)

Ο "Εισβολέας" μιλά για την άγνωστη κόντρα του με τον αδικοχαμένο Mad Clip και τα δύσκολα χρόνια εξαιτίας της δυσλεξίας του.

2Night Show - Ηλίας Παπανικολός

Ο Ηλίας Παπανικολός, η κατά κόσμον «Εισβολέας». βρέθηκε στην παρέα του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή "The 2night Show".

Ο γνωστός ράπερ συζήτησε μιλά για τα πρώτα του βήματα, για τη ραπ μουσική, αλλά και για τον πρόσφατο χαμό του trapper Mad Clip.

Αρχικά, ο Εισβολέας έχει δύσκολα σχολικά χρόνια εξαιτίας της δυσλεξίας του, εκείνη την εποχή δεν αντιμετωπιζόταν σαν σοβαρό πρόβλημα στον μαθησιακό χώρο. "Δεν υπήρχε παιδεία πάνω στο θέμα. Δεν πέρασα και πολύ καλά στο σχολείο γι'αυτό και το παράτησα πολύ νωρίς. Ήθελα να ρουφήξω τη ζωή, ήθελα να δω πράγματα, ήμουν της πρακτικής γνώσης. Έκανα επτά φορές την τρίτη γυμνασίου. Έφαγα ξύλο από τους δασκάλους μου, ήταν η τελευταία φουρνιά αυτών των δασκάλων" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πρέπει απαραίτητα να δείχνεις σκληρός για να πετύχεις στον χώρο της ραπ; Για τον Εισβολέα αυτό δεν αληθεύει ακριβώς: "Είναι ένα είδος ανασφάλειας. Το λέω γιατί και εγώ ήμουν έτσι μία εποχή. Το θέμα είναι να λες στα τραγούδια σου αυτά που παρατηρείς, αυτά που λέει η ψυχούλα σου, χωρίς να βρίζεις. Έχει δύναμη ο λόγος".

Ο Εισβολέας κλήθηκε να σχολιάσει την άνοδο της τραπ μουσικής στον εγχώριο καλλιτεχνικό χώρο και αβίαστα η κουβέντα οδηγήθηκε στο μοιραίο τροχαίο του Mad Clip, το οποίο συγκλόνισε την κοινη γνώμη. Οι δυο τους πρόλαβαν να λύσουν τις διαφορές τους, και αυτό είνικα κάτι που ανακουφίζει ιδιαίτερα τον ράπερ.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος παραδέχτηκε: "Όλο αυτό με την τραπ μας έσκασε σαν τούβλο, στην αρχή νευρίασα ξέρεις αλλά τώρα χαίρομαι για όλα τα παιδιά, να είναι όλα καλά. Με τον Mad Clip είχαμε μία κόντρα και πάλι καλά τα βρήκαμε, μιλήσαμε στο τηλέφωνο το προηγούμενο καλοκαίρι.Στεναχωρηθήκαμε όλοι που έφυγε... Συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Έχει παραγίνει αυτό με τα τροχαία στην Ελλάδα. Πάλι καλά που τα βρήκαμε γιατί θα είχα τύψεις ακόμα. Μην αφήνεις τίποτα για αύριο".

Ειδήσεις σήμερα:

Ρόδος – 8χρονη: Σκευωρία και ανατροπή στην κακοποίηση του παιδιού

“Άγριες Μέλισσες”: Ο Δούκας αντιμέτωπος με δυσάρεστες εξελίξεις (βίντεο)

“Η Φάρμα”: Ονόματα - έκπληξη φλερτάρουν με τον ΑΝΤ1 (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΣτα μπλόκα παραμένουν αγρότες και κτηνοτρόφοι - Δηλώνουν ανυποχώρητοι στην διεκδίκηση των αιτημάτων τουςΧθες 21:16 | Ειδήσεις

Σκηνές έντασης, αποκλεισμοί δρόμων και μαζικές κινητοποιήσεις συνθέτουν το σκηνικό που διαμορφώνεται σε όλη τη χώρα από τις διαμαρτυρίες αγροτών και κτηνοτρόφων.

Αλέξης Τσίπρας: Επανίδρυση της προοδευτικής παράταξης για τη διεκδίκηση της διακυβέρνησης στις επόμενες εκλογέςΧθες 22:51 | Ειδήσεις

«Για όσα ως κυβέρνηση προσπαθήσαμε και καταφέραμε, δεν είμαι απλώς αμετανόητος. Είμαι υπερήφανος», δήλωσε για την εποχή της προεδρίας του στον ΣΥΡΙΖΑ.

Μητσοτάκης: Η πολιτική σταθερότητα από τους βασικούς λόγους που η Ελλάδα είναι ελκυστικός επενδυτικός προορισμόςΧθες 20:54 | Ειδήσεις

Ο πρωθυπουργός, αναφερόμενος τόσο στη δύσκολη μεταρρύθμιση του ΟΠΕΚΕΠΕ όσο και στο βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, μίλησε για αναγκαίες τομές με κόστος αλλά και για πολιτικές ευθύνες του παρελθόντος.

Τροχαίο στη Λούτσα: Ο 29χρονος είχε κάνει και χρήση κοκαΐνης πριν πιάσει μεθυσμένος το τιμόνιΧθες 21:27 | Ειδήσεις

Στην απολογία του αύριο, ο 29χρονος αναμένεται να ρίξει την απολογία σε άλλο οδηγό υποστηρίζοντας ότι του έκοψε τον δρόμο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Στο φινάλε ο ΠΑΟΚ στέρησε από τον Άρη την 4άδα23:59Γιάννης Αντετοκούνμπο: Άρχισαν οι συζητήσεις με τους Μπακς για το μέλλον του σταρ στην ομάδα23:44Πεσκόφ: Ο Πούτιν αποδέχθηκε ορισμένες αμερικανικές προτάσεις για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία23:28Τραγωδία στην Κέρκυρα: Αυτοκίνητο με μάνα και κόρη έπεσε σε ποτάμι 23:14Αλέξης Τσίπρας: Επανίδρυση της προοδευτικής παράταξης για τη διεκδίκηση της διακυβέρνησης στις επόμενες εκλογές23:00Στα μπλόκα παραμένουν αγρότες και κτηνοτρόφοι - Δηλώνουν ανυποχώρητοι στην διεκδίκηση των αιτημάτων τους 22:46Χωρίς ταξί αύριο η Αττική - Το ΣΑΤΑ παρατείνει την απεργία μετά τα επεισόδια 22:32Τροχαίο στη Λούτσα: Ο 29χρονος είχε κάνει και χρήση κοκαΐνης πριν πιάσει μεθυσμένος το τιμόνι22:18Μητσοτάκης: Η πολιτική σταθερότητα από τους βασικούς λόγους που η Ελλάδα είναι ελκυστικός επενδυτικός προορισμός22:04Κύπελλο Ελλάδας: Έκανε το "3 στα 3" ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Κηφισιά21:50ΥΠΑΑΤ: Οι πληρωμές προς τους αγρότες φέτος θα φτάσουν τα 3,7 δισ. ευρώ21:36Σε 24ωρη επιφυλακή, λόγω κακοκαιρίας, ο δήμος Αθηναίων21:22Παναγιώτης Στάθης στον ΑΝΤ1: Το αστυνομικό σχέδιο της κυβέρνησης για τα μπλόκα των αγροτών 21:08Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη Γραμμή 3 του Μετρό20:54Τι καιρό θα κάνει την Πέμπτη20:44Η ΑΕΚ νίκησε 2-0 τον ΟΦΗ και... περιμένει για να δει αν θα «μείνει» στην πρώτη τετράδα20:34Αλέξης Τσίπρας – Ιθάκη: Κατάμεστο το Παλλάς για την παρουσίαση του βιβλίου του (βίντεο)20:24ANT1 Sports: "Μάχες" στη League Phase του Κυπέλλου Ελλάδας20:10Αγροτικές κινητοποιήσεις: Κλειστό το τελωνείο Ευζώνων19:56Σέρρες: Στο τελωνείο του Προμαχώνα στα σύνορα Ελλάδας με Βουλγαρία έφτασαν με τα τρακτέρ τους οι αγρότες19:42
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο