LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 18 Οκτωβρίου 2021 22:30

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα: Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί την Τρίτη

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της τελετής παράδοσης - παραλαβής της Ολυμπιακής Φλόγας. Οι εναλλακτικές διαδρομές που θα μπορούν να ακολουθήσουν οι οδηγοί

Τροχονόμος - Τροχαία - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα προχωρήσει την Τρίτη 19 Οκτωβρίου, η ΕΛΑΣ στην Αθήνα, λόγω των εκδηλώσεων για την τελετή παράδοσης - παραλαβής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες «ΠΕΚΙΝΟ 2022» στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Ειδικότερα, στις ακόλουθες οδούς και λεωφόρους περιοχής Δήμου Αθηναίων δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία και η στάση και στάθμευση οχημάτων ως εξής:

  • Κατά τις ώρες 06:00΄ έως 13:00΄: Κατά μήκος της οδού Αρχιμήδους, στο τμήμα της από την οδό Κλειτομάχου έως την οδό Αντιφώντος.
  • Κατά τις ώρες 12:00΄ έως 13:00΄: Κατά μήκος της Λ. Βασ. Κωνσταντίνου, στο τμήμα της από τη συμβολή της με τη Λ. Βασ. Σοφίας έως τη συμβολή της με την οδό Αρδηττού και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και κατά μήκος της οδού Αρδηττού, καθ' όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, παρακαλούνται όπως οι οδηγοί επιλέγουν την κίνησή τους από τις κατωτέρω εναλλακτικές διαδρομές:

Από Καλλιροής / Λ. Βουλιαγμένης προς Κέντρο / Κηφισιά:

  • Καλλιρόης (προς Κέντρο) - δεξιά Λ. Βουλιαγμένης - αριστερά μέσω Κάρπου / Λ. Γ. Καφαντάρη - προς Φιλολάου - Παγκράτι ή,
  • Λ. Βουλιαγμένης/ Ηλιουπόλεως (προς Κέντρο) - συνέχεια Αθ. Διάκου - δεξιά Λ. Αμαλίας - συνέχεια Πανεπιστημίου προς Κέντρο ή δεξιά Λ. Βασ. Σοφίας - συνέχεια προς Λ. Κηφισίας / Λ. Μεσογείων.

Από Λ. Βασ. Σοφίας / Λ. Κηφισίας / Λ. Μεσογείων προς Κέντρο / Λ. Συγγρού:

  • Λ. Βασ. Σοφίας (προς Κέντρο) - συνέχεια δεξιά Πανεπιστημίου προς Κέντρο ή ευθεία Β. Γεωργίου Α΄ - αριστερά Πλ. Συντάγματος - συνέχεια Φιλελλήνων - συνέχεια δεξιά Λ. Αμαλίας - συνέχεια ευθεία Λ. Συγγρού ή αριστερά Αθ. Διάκου προς Λ. Βουλιαγμένης ή Καλλιρόης ή,
  • Μέσω Μιχαλακοπούλου - αριστερά μέσω παράπλευρων οδικών αξόνων (π.χ. Ούλωφ Πάλμε, Σπ. Μερκούρη, Βασ. Αλεξάνδρου, Υμηττού) περιοχής Ιλισίων / Ζωγράφου / Παγκρατίου προς Λ. Βουλιαγμένης ή Ηλία Ηλιού.
  • Παράλληλα και για τη διευκόλυνση των οδηγών, κατά μήκος της Λ. Βασ. Κωνσταντίνου, στο τμήμα της από τη συμβολή της με τη Λ. Βασ. Σοφίας έως τη συμβολή της με την οδό Αρδηττού, θα επιτρέπονται οι κάθετες διελεύσεις οχημάτων.

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: τοπικές βροχές την Τρίτη

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία: Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία και ΘεσσαλονίκηΣήμερα 16:15 | Ειδήσεις

Που θα χτυπήσουν οι ισχυρές καταιγίδες που θα συνοδεύονται από θυελλώδεις ανέμους και χαλαζοπτώσεις.

Μητσοτάκης για Visa Express: Απτή απόδειξη της προσέγγισης Ελλάδας - ΤουρκίαςΣήμερα 12:23 | Ειδήσεις

Μετά την υλοποίηση της Visa Express οι αφίξεις Τούρκων πολιτών στη Λέσβο από το τέλος Μαρτίου έως την Τετάρτη ήταν αυξημένες κατά 868% σε σύγκριση με το 2023

Ερντογάν για επίσκεψη Μητσοτάκη: Στόχος η βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεωνΣήμερα 14:52 | Ειδήσεις

Τι δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος για την επικείμενη επίσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργού στην Άγκυρα.

Ενδοοικογενειακή βία – Θεσσαλονίκη: Εκβίαζε και έδερνε τη γυναίκα του για να πάρει χρήματαΣήμερα 16:18 | Τοπικά Νέα

Ο εφιάλτης μιας 37χρονης στα χέρια του συζύγου της, που την κακοποιούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα, απαιτώντας χρήματα για τα χρέη του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Βαρκελώνη: Σκύλοι θεραπείας φέρνουν χαμόγελο σε ασθενείς της εντατικής (βίντεο)17:02“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Αγωνία και διλήμματα για τον Δημήτρη και την Άννα (εικόνες)16:49Ενδοοικογενειακή βία – Θεσσαλονίκη: Εκβίαζε και έδερνε τη γυναίκα του για να πάρει χρήματα16:35Κακοκαιρία: Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία και Θεσσαλονίκη 16:21Τέμπη: Βρέθηκαν υπολείμματα οστών στο ιδιωτικό οικόπεδο όπου είχε μεταφερθεί χώμα από τον τόπο της σύγκρουσης16:08Χατζηδάκης: : Η λέξη - κλειδί για Ελλάδα και Ευρώπη είναι η ανταγωνιστικότητα15:54Ελεύθερη πτώση: Παγκόσμιο ρεκόρ από Ρώσους που έπεσαν από την... στρατόσφαιρα! (βίντεο)15:40Γαλλία: Άντρας απειλούσε να ανατιναχτεί έξω από το ιρανικό προξενείο (βίντεο)15:26“Υγεία πάνω απ’ όλα”: υπέρταση στις γυναίκες, κατάψυξη ωαρίων και δυσορθογραφία15:15Ερντογάν για επίσκεψη Μητσοτάκη: Στόχος η βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεων15:02Πλημμύρες στο Ντουμπάι: Περιορισμός των αφίξεων στο αεροδρόμιο 14:49Θεσσαλονίκη: Έκλεψε μπαταρία από... αναπηρικό αμαξίδιο14:35Ισραηλινή επίθεση - Άγκυρα: Κίνδυνος μόνιμης σύγκρουσης μετά τις τελευταίες εξελίξεις14:22Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε πολυκατοικία (βίντεο)14:08“Απάτητες παραλίες”: οι 198 περιοχές προστασίας στην Ελλάδα13:57Κιμ Γιονγκ Ουν - “Φιλικός Πατέρας”: Το νέο τραγούδι αφιερωμένο στον Βορειοκορεάτη ηγέτη (βίντεο)13:44Γάζα: Το Κατάρ θα επανεξετάσει τον ρόλο μεσολαβητή για εκεχειρία13:31Ειδική Παροχή Μητρότητας: Οδηγός για νέες δικαιούχους13:18Νίσυρος: Αυξάνεται ο αριθμός των παιδιών που φέρονται να έπεσαν θύματα του αρχαιοφύλακα13:05Φυλακές Κορυδαλλού: Δεκάδες κινητά τηλέφωνα βρέθηκαν στα κελιά (βίντεο)12:51
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο