LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτισμόςΔημοσίευση: 18 Οκτωβρίου 2021 21:45

Μαντάμ Τισό - Ντουμπάι: το πρώτο μουσείο στον αραβικό κόσμο

Το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων φιλοξενεί περίπου 60 ομοιώματα αστέρων παγκόσμιου βεληνεκούς, από την Ριάνα έως τον Λιονέλ Μέσι.

Ντουμπάι - Μαντάμ Τισό

Το διάσημο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων της Μαντάμ Τισό άνοιξε το πρώτο του παράρτημα στον αραβικό κόσμο, στο Ντουμπάι, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

«Ανοίξαμε τις πύλες μας τη 14η Οκτωβρίου. Αναμένουμε πολλούς ντόπιους και ξένους επισκέπτες», δήλωσε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο η Σανάζ Κολσρούντ, γενική διευθύντρια του Madame Tussauds του Ντουμπάι.

Μετά το άνοιγμα του πρώτου μουσείου Μαντάμ Τισό στο Λονδίνο πριν από σχεδόν δύο αιώνες, εκατομμύρια άνθρωποι έχουν επισκεφθεί τα διάφορα παραρτήματα που έχει ανοίξει στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και την Ασία. «Επιλέξαμε τα ταλέντα που είναι σημαντικά και δημοφιλή στην περιοχή», συμπλήρωσε η ίδια.

Το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων φιλοξενεί περίπου 60 ομοιώματα «αστέρων παγκόσμιου βεληνεκούς», από την τραγουδίστρια Ριάνα έως τον ποδοσφαιριστή Λιονέλ Μέσι. Περίπου 15 αγάλματα απεικονίζουν διάσημες προσωπικότητες της Μέσης Ανατολής, για παράδειγμα τις Λιβανέζες τραγουδίστριες της ποπ Νάνσι Άτζραμ και Μάγια Ντιάμπ.

Ντουμπάι - Μαντάμ Τισό

Ειδήσεις σήμερα:

Ανήλικη χάθηκε στον Πειραιά και βρέθηκε στην Ερέτρια

#MeToo - ιστιοπλοΐα: στο εδώλιο ο προπονητής για βιασμό 11χρονης αθλήτριας

Χρυσή Αυγή - Οικογένεια Φύσσα: Οργή για την αποφυλάκιση Πατέλη

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο