LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 16 Οκτωβρίου 2021 22:28 | Ανανέωση: 16 Οκτωβρίου 2021 22:38

Παναθηναϊκός – Ιωνικός: Υγιεινός…. περίπατος στην Λεωφόρο

Το «τριφύλλι» με εκτελεστή τον Καρλίτος δεν δυσκολεύτηκε να επιβληθεί του Ιωνικού.

Παναθηναικος - Ιωνικός

Σε σαββατιάτικο... περίπατο μετέτρεψε ο Παναθηναϊκός το παιχνίδι με τον Ιωνικό στο γήπεδο της Λεωφόρου για την 6η αγωνιστική της Super League, καθώς επικράτησε με το εμφατικό 4-1 έχοντας ως απόλυτο πρωταγωνιστή τον εντυπωσιακό φέτος Καρλίτος Λόπεθ, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ. Ο Παλάσιος με πέναλτι σημείωσε το άλλο τέρμα των «πράσινων» ανοίγοντας... λογαριασμό με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ισοφάρισε προσωρινά για τους Νικαιώτες ο Σαλβαδόρ Σάντσες λίγο μετά το 1-0

Ο Παναθηναϊκός μπήκε στο ματς με την γνωστή εφετινή... συνταγή της Λεωφόρου. Πίεση ψηλά απ’ τα πρώτα λεπτά, κοντινές συνεργασίες και γρήγορο... γκολ. Μόλις στο 6ο λεπτό ο Καρλίτος υποδέχθηκε εξαιρετικά την μπάλα από την πάσα του Ρούμπεν, προσπέρασε τον προσωπικό αντίπαλό του και με συρτό πλασέ στη γωνία έκανε το 1-0 για τους «πράσινους».

Ο Ιωνικός ωστόσο, είχε γρήγορη «απάντηση». Στο 12’ έπειτα από χλιαρή απομάκρυνση της μπάλας από τον Πούγγουρα, ο Άοσμαν έβγαλε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι κι ο Σαλβαδόρ Σάντσες με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να πιέζει παρά το «μούδιασμα» από την ισοφάριση κι έχασε δύο ευκαιρίες με τον Χατζηγιοβάνη στο 16’ και στο 21’, με φάουλ που απέκρουσε ο Χουτεσιώτης και πλασέ ελάχιστα άουτ.

Στο 25’ από τρομερό σόλο του Αλεξανδρόπουλου και γύρισμα στο ύψος του πέναλτι, ο Βιτάλ δεν έπιασε καλά το γυριστό με την μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ, όμως στο 38’ οι «πράσινοι» πήραν ξανά το προβάδισμα με τον Καρλίτος. Από πολύ ωραίο κλέψιμο και κάθετη του Αλεξανδρόπουλου, ο Ισπανός φορ «πάτησε» στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 2-1 για τον Παναθηναϊκό.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός μπήκε λίγο νωθρά στα πρώτα λεπτά, όμως μετά το 50’ πάτησε ξανά... γκάζι, με πρωταγωνιστές τους Καρλίτος και Παλάσιος. Στο 53’ ο Βαφέας έκανε τεράστιο σφάλμα, γυρίζοντας από πολύ μακριά την μπάλα προς τα πίσω, χωρίς να δει τον Καρλίτος, ο οποίος καιροφυλαχτούσε, έκλεψε και πλάσαρε για το «πράσινο» 3-1.

Τρία λεπτά αργότερα ο Παλάσιος έκανε εξαιρετική ατομική ενέργεια κι ανατράπηκε καθαρά εντός της περιοχής από τον Κωνσταντινίδη. Ο Μανούχος υπέδειξε την εσχάτη των ποινών, ο Καρλίτος άφησε την εκτέλεση στον Παλάσιος και ο Αργεντινός στο 56’ σημείωσε το πρώτο τέρμα του με τη φανέλα του «τριφυλλιού», κάνοντας το 4-1.

Στο 71’ ο Χατζηγιοβάνης έφυγε στο χώρο κι αποφάσισε να τελειώσει μόνος του τη φάση (απέκρουσε ο Χουτεσιώτης) αντί να τη «σπάσει» στον αμαρκάριστο Ιωαννίδη, ενώ δύο λεπτά αργότερα οι αμυντικοί του Ιωνικού πρόλαβαν κι έδιωξαν πριν η μπάλα φτάσει στον νεαρό φορ των «πράσινων».

Στο τελευταίο τέταρτο, ο Παναθηναϊκός έριξε... ταχύτητα (παρότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω μετά την αποβολή του Σαλβαδόρ Σάντσες), ο Γιοβάνοβιτς ξεκούρασε παίκτες κι έδωσε ευκαιρίες σε άλλους (όπως π.χ. στον Μπουζούκη) και οι «πράσινοι» έφτασαν με άνεση στην τρίτη εφετινή νίκη τους...

Διαιτητής: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας)

Κίτρινες: Σάρλια - Σαλβαδόρ Σάντσες

Αποβολές: Σαλβαδόρ Σάντσες (2η κίτρινη)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Σάντσες, Σάρλια, Πούγγουρας, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Αλεξανδρόπουλος (86’ Μαουρίσιο), Παλάσιος (70’ Βιγιαφάνιες), Βιτάλ (81’ Αϊτόρ), Χατζηγιοβάνης (81’ Μπουζούκης), Καρλίτος (70’ Ιωαννίδης).

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Κωνσταντινίδης, Βαφέας, Σάντσες, Βαλεριάνος, Κάνιας (69’ Μάναλης), Ρομαό, Αοσμάν (86’ Μύγας), Καμπράλ (69’ Γκοτσούλιας), Ματσούκας (69’ Μπάσα), Τουράμ.

Ειδήσεις σήμερα:

Κορονοϊός - επιστήμονες BioNTech στον ΑΝΤ1: πώς δημιουργήθηκε το πρώτο εμβόλιο (βίντεο)

Γιώργος Παπανδρέου: επαφές με τους υποψηφίους για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ

Κακοκαιρία “Μπάλλος” - Θεσσαλονίκη: διακοπές κυκλοφορίας σε δρόμους 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜαρινάκης: Τα θαλάσσια πάρκα δεν αφορούν κυριαρχικά δικαιώματα (βίντεο)Σήμερα 14:05 | Ειδήσεις

Όλα όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αντικρούοντας τις κινδυνολογίες και τις κατηγορίες της τουρκικής πλευράς.

ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός ευρωψηφοδελτίου ο Δημήτρης ΠαπανώταςΣήμερα 15:01 | Ειδήσεις

Με ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρει ότι εξαιρεί από το Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ τον Δημήτρη Παπανώτα.

“Το Πρωινό” - Κασσελάκης: ο Αυτιάς, οι “ακροδεξιοί διάσημοι” και το “θαύμα” στην βάπτιση του (βίντεο)Σήμερα 10:35 | Ειδήσεις

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε με βαριές εκφράσεις στον Γιώργο Αυτιά. Τι είπε για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, την Ομογένεια, τον γάμο του και τις αναφορές στον άγιο Ιάκωβο Τσαλίκη που προκάλεσαν αίσθηση.


 

Άγιοι Ανάργυροι - Γυναικοκτονία: Το τηλεφώνημα στην Άμεση Δράση από αξιωματικό της Ασφάλειας (ντοκουμέντο)Σήμερα 11:47 | Ειδήσεις

Οργή προκαλεί η απάθεια και η "χαλαρότητα" στον διάλογο των αστυνομικών, όπως ακούγεται στο ντοκουμέντο της εκπομπής του ΑΝΤ1 "Το πρωινό".

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αυτοκινητόδρομος Ε65: Πότε παραδίδεται το έργο16:10“Κινούμαι Ηλεκτρικά 2”: Τι πληρώνεται μέχρι την Παρασκευή15:56Επίδομα Μητρότητας Αυτοαπασχολούμενων - Μητσοτάκης: Άλλη μια δέσμευση που τηρήσαμε15:43Μάντσεστερ: Παιδί “κλέβει” περιπολικό και το οδηγεί (βίντεο ντοκουμέντο)15:29Μέση Ανατολή: Ο ΥΠΕΞ του Ιράν στην Κωνσταντινούπολη incognito15:15ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός ευρωψηφοδελτίου ο Δημήτρης Παπανώτας15:01Θεσσαλονίκη: Κατηγορούμενος για παρενόχληση σε λεωφορείο καταδικάστηκε14:48Κεφαλαλγία: Πότε είναι ανησυχητική;14:34Πάσχα - Δήμος Αθηναίων: δωρεάν δράσεις για παιδιά και μεγάλους14:20Μαρινάκης: Τα θαλάσσια πάρκα δεν αφορούν κυριαρχικά δικαιώματα (βίντεο)14:04Γεωργούλης στο “Πρωινό”: Είμαι αθώος, το δικαστήριο θα με δικαιώσει (βίντεο)13:50ΔΥΠΑ: Πότε καταβάλλει επίδομα ανεργίας και δώρο Πάσχα13:36Ηλεία: Διαρρήκτης μπουκάρει σε βενζινάδικο με βαν (βίντεο)13:22Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Έρχονται καταιγίδες και χαλάζι13:08Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: Το απρόσμενο καραδοκεί την Πέμπτη (βίντεο)12:54Ανδρουλάκης για Κασσελάκη: Στην βάπτισή μου σχηματίστηκε ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ12:40Ευρωεκλογές - Μητσοτάκης: Συνάντηση με Μέτσολα και Τουσκ (εικόνες)12:27ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Αναδείχθηκε Great Place to Work για 3η συνεχή χρονιά12:12Άγιοι Ανάργυροι - Γυναικοκτονία: Το τηλεφώνημα στην Άμεση Δράση από αξιωματικό της Ασφάλειας (ντοκουμέντο)11:59Formula 1: Το GP Σαγκάης αποκλειστικά σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+11:46
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο