LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 16 Οκτωβρίου 2021 16:33

Food blogger - Τζαφέρη: η “μη κακοποίηση” και οι φωτογραφίες

Σάλος από την ανάρτηση φωτογραφιών με χτυπήματα στο πρόσωπο της Στεφανίας Τζαφέρη. Τα μισόλογα για “κακοποίηση και ενημέρωση της Αστυνομίας” στα social media και οι πληροφορίες από αστυνομικές πηγές για όσα πραγματικά συνέβησαν.

ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΤΖΑΦΕΡΙ - ΘΥΜΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ - ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ

Αίσθηση στα social media και κύμα αντιδράσεων προκάλεσε με αναρτήσεις της η γνωστή food blogger Στεφανία Τζαφέρη, αφήνοντας να εννοηθε ότι υπέστη κακοποίηση, χωρίς να γράψει η ίδια την λέξη κακοποίηση ούτε να απαντήσει αρνητικά σε όσους, σχολιάζοντας τις αναρτήσεις της, έκαναν λόγο για κακοποίηση της από κάποιον άνδρα.

Ορισμένοι μάλιστα της προσέφεραν και νομική ή άλλη στήριξη, ως θύμα κακοποίησης από άνδρα, προκειμένου να κάνει τις σχετικές καταγγελίες στις Αρχές και να διωχθεί ο «υπαίτιος» για τα χτυπήματα της και τα σημάδια στο πρόσωπο.

Οι αναρτήσεις έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχουν αναπαραχθεί από site και προσωπικά ιστολόγια, με σχόλια που αναφέρονται σε ξυλοδαρμό της food blogger.

Η πρώτη ανάρτηση της Στεφανίας Τζαφέρη έγινε το πρωί της Παρασκευής, με την food blogger να γράφει τέσσερις λέξεις: «Έτσι για να υπάρχει».

Η εικόνα της προκάλεσε ένα κύμα οργής και συμπαράστασης από χρήστες του Twitter και άλλων μέσων, οι οποίοι προσφέρθηκαν να τη βοηθήσουν με κάθε τρόπο, ακόμη και με την φυσική τους παρουσία, για να αποτρέψουν, τυχόν, νέον ξυλοδαρμό της από τον «δράστη».

Συντηρώντας το κλίμα περί «κακοποίησης» που έχει υποστεί, σε νεότερη ανάρτηση της, η Στεφανία Τζαφέρη γράφει «Update: έχω επικοινωνήσει με την αστυνομία, έδωσα κατάθεση στο νοσοκομείο Αγίου Νικολαου, αργότερα με μετέφεραν στο Βενιζέλειο Ηρακλείου με ΕΚΑΒ για επιπλέον οφθαλμολογικές εξέτασεις και τώρα έχω πάρει εξιτήριο και επιστρέφω σπίτι. Ευχαριστώ ολους σας για το ενδιαφέρον».

Μάλιστα, απαντώντας σε επικρίσεις χρηστών των social media περί φωτογραφιών που είναι προϊόντα photoshop, ανήρτησε και άλλες φωτογραφίες της, με τα τραύματα της στο πρόσωπο.

Στεφανία Τζαφέρη

Στεφανία Τζαφέρη

Στεφανία Τζαφέρη

Εκανε δε και άλλη ανάρτηση, γράφοντας «Μια, ελπίζω τελευταία ενημέρωση, και ελπίζω να λύσω τις απορίες. Έχω κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις με την βοήθεια της Αστυνομίας αισθάνομαι ασφαλείς, έχω πάρει εξιτήριο και από το νοσοκομείο Αγ. Νικολαου και από το Βενιζέλειο στο Ηράκλειο, σήμερα ξανά πέρασαν δυο αστυνομικοί με πολιτικά για να επιβεβαιώσουν πως είμαι καλά, έχουν ξανά επιβεβαιώσει όλα τα στοιχεία μου, έχω ολόκληρη τη γειτονιά και φίλες για υποστήριξη, και ραντεβού την Δευτέρα στο κέντρο ψυχικής υγείας Αγίου Νικολαου. Είμαι καλά, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον».

ΕΛΑΣ: δεν υπήρξε κακοποίηση από τρίτο πρόσωπο - Στο αρχείο η υπόθεση

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν με νόημα στον ΑΝΤ1, σχετικά με την υπόθεση, ότι «μια από τις ακολούθους της στα social media κάλεσε στο 112 και ανέφερε ότι την βλέπει χτυπημένη. Αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι της. Αρχικά η Στεφανία Τζαφέρη δεν ήθελε να τους ακολουθήσει, αλλά τελικά την έπεισαν και την πήγαν σε δύο νοσοκομεία».

«Παντού είπε ότι γλίστρησε σε βρεγμένο δρόμο και έπεσε» τονίζουν οι αστυνομικές πηγές, υπογραμμίζοντας πως «ούτε οι γείτονες ούτε οι γονείς της μιλούν για ξυλοδαρμό».

Συμπληρώνουν ότι «την εξέτασε ψυχολόγος και δεν “είδε” περιστατικό βίας, αντίθετα είπε ότι αντιμετωπίζει άλλους είδους ζήτημα (εξάρτησης) για το οποίο χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη» (σημ: όπως αναφέρει και η ίδια στην ανάρτηση της "ραντεβού την Δευτέρα στο κέντρο ψυχικής υγείας Αγίου Νικολαου").

Οι πληροφορίες από την Ελληνική Αστυνομία αναφέρουν ότι «μένει σε σπίτι με έναν Βρετανό, με τον οποίο όμως δεν είναι ζευγάρι και διαμένουν σε ξεχωριστά δωμάτια».

Τέλος, σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές, για την υπόθεση ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας ενημερώθηκε, αλλά δεν άσκησε δίωξη σε κανέναν και έτσι η υπόθεση τέθηκε ήδη στο αρχείο.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΤραμπ: Βρισκόμαστε στα τελικά στάδια ενός ειρηνευτικού σχεδίου για την ΟυκρανίαΣήμερα 21:19 | Ειδήσεις

Μετά από τη διμερή συνάντηση των Τραμπ και Ζελένσκι θα υπάρξει κοινή τηλεφωνική επικοινωνία του Τραμπ με Ευρωπαίους ηγέτες.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί του Αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. λόγω αγροτικών κινητοποιήσεωνΣήμερα 19:17 | Ειδήσεις

Από μεσημβρινές ώρες της 26-12-2025, η κυκλοφορία των Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων και των λεωφορείων, διεξάγεται επί του Αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. από μία λωρίδα κυκλοφορίας, και προς Αθήνα και προς Λαμία.

Διασώστης ΕΜΑΚ στον ΑΝΤ1: Εξαιρετικά δύσκολη η επιχείρηση στα Βαρδούσια ΌρηΣήμερα 20:22 | Ειδήσεις

«Οι ομάδες που συμμετείχαν για την αναζήτηση δεν είχαν ευνοϊκές συνθήκες».

Γκύζη: Σε κρίσιμη κατάσταση η γυναίκα που μαχαίρωσε ο άνδρας της πριν αυτοκτονήσειΣήμερα 17:12 | Ειδήσεις

Ο αυτόχειρας άφησε ιδιόχειρο σημείωμα προς συγγενικό του πρόσωπο, στο οποίο έγραφε ότι δεν αντέχει άλλο την κατάσταση στο σπίτι.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μπριζίτ Μπαρντό: Ανήκει πλέον στη συλλογική μνήμη του Σεν Τροπέ, την οποία πρέπει να διαφυλάξουμε, ανακοίνωσε ο δήμος της πόλης22:25Καραμπόλα έξι αυτοκινήτων στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου 22:11Κάραλης στον ΑΝΤ1: Είναι πολύ σημαντικό το ελικόπτερο να μπορεί να φτάσει στο σημείο του συμβάντος το πολύ μέσα σε 20 λεπτά21:57Τραμπ: Βρισκόμαστε στα τελικά στάδια ενός ειρηνευτικού σχεδίου για την Ουκρανία21:43Τραμπ: "Πολύ παραγωγική" τηλεφωνική συνομιλία με τον Πούτιν πριν από τη συνάντηση με τον Ζελένσκι21:29Ant1 Sports: Συγκινητικές στιγμές στο Άνφιλντ, στη μνήμη του Ντιόγκο Ζότα21:15Διασώστης ΕΜΑΚ στον ΑΝΤ1: Εξαιρετικά δύσκολη η επιχείρηση στα Βαρδούσια Όρη21:01Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε διαμέρισμα – πληροφορίες για εγκλωβισμένους (εικόνες)20:47Κόπα Άφρικα: Σοκ από την κατάρρευση του τερματοφύλακα του Σουδάν την ώρα του αγώνα20:33Ταύρος: Ληστεία σε πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών20:18Τι καιρό θα κάνει τη Δευτέρα20:03Κριστιάνο Ρονάλντο: Έγραψε το... 40ο του γκολ για το 202519:48Πέθανε ο σπουδαίος σκηνοθέτης Μπαχράμ Μπεϊζαί19:33Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί του Αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων19:18Κυρίαρχος στο β' μέρος ο Προμηθέας19:03Μπλόκα αγροτών: Ουρές χιλιομέτρων στη Λαμίας - Αθηνών και στους παραδρόμους (βίντεο)18:49Ηράκλειο: Συνελήφθη 35χρονος για τρεις κλοπές18:35Σουηδία: Φονική η καταιγίδα “Γιοχάνες” που σάρωσε τη χώρα18:21Κίεβο: Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση σε 750.000 νοικοκυριά μετά το χθεσινό ρωσικό σφυροκόπημα18:07Νέα Αριστερά: Η Κυβέρνηση ρίχνει “μαύρο” στη Βουλή17:53
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο