LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 16 Οκτωβρίου 2021 11:17

Βιασμός ανηλίκων: φυλάκιση 53 ετών για κακοποίηση πέντε παιδιών

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες ακούστηκαν στην διάρκεια της δίκης για έρωτικά όργια, με συμμετοχή και ηλικιωμένων, αλλά και για σεξουαλική κακοποίηση ενός σκύλου. Τα θύματα ήταν τα παιδιά της συντρόφου του δράστη και ακόμη ένα ανήλικο.

Παιδική κακοποίηση

Στη δεύτερη δίκη που διεξήχθη στο ΜΟΔ, δύο κατηγορούμενοι καταδικάστηκαν για βιασμό, γενετήσιες πράξεις, μαστροπεία και άλλα αδικήματα, κατά περίπτωση. Τα θύματα ήταν παιδιά ηλικίας 8-11 χρονών.

Μετά την αναίρεση αθωωτικής απόφασης από τον Άρειο Πάγο, δύο Αλβανοί καταδικάστηκαν για μια αδιανόητη σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων που πραγματοποιήθηκε στην Ημαθία. Παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης και τη δεύτερη φορά κρίθηκαν ένοχοι για βιασμό και άλλα κακουργήματα.

Η δίκη διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών. Στο εδώλιο κάθισε μόνο ο ένας από τους δύο κατηγορούμενος ο οποίος συνελήφθη ξανά ενώ ο άλλος απουσίαζε και εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο δικηγόρο. Όπως έγινε γνωστό έχει μεταναστεύσει στη Γερμανία. Το δικαστήριο επέβαλε 12ετή κάθειρξη στον πρώτο, αναγνωρίζοντας το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου και συνολική κάθειρξη 53 ετών στον δεύτερο, χωρίς ελαφρυντικά. Η εκτιτέα ποινή ανέρχεται σε 20 έτη.

Παράλληλα, τους επιβλήθηκαν χρηματικές ποινές 2.500 ευρώ και 13.500 ευρώ, αντίστοιχα ενώ άσκησαν έφεση για να δικαστούν σε Μικτό Ορκωτό Εφετείο. Ο ένας επέστρεψε στη φυλακή ενώ ο δεύτερος κατέστη φυγόποινος και αναζητείται.

Οι δύο Αλβανοί αρχικά συνελήφθησαν και προφυλακίστηκαν, το 2018, αλλά αποφυλακίστηκαν ένα χρόνο αργότερα όταν αθωώθηκαν, λόγω αμφιβολιών, από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης. Εισαγγελέας όμως άσκησε αναίρεση που έγινε δεκτή από το Ε’ Ποινικό Τμήμα Άρειου Πάγου. Στη συνέχεια παραπέμφθηκαν να ξαναδικαστούν στο ίδιο δικαστήριο με άλλη σύνθεση δικαστών και ενόρκων, όπως έγραψε το GRTimes. Τη δεύτερη φορά κρίθηκαν ομόφωνα ένοχοι και καταδικάστηκαν για σειρά αδικημάτων.

Ο ένας από τους δύο, ηλικίας 25 χρονών (σήμερα), είχε συνάψει ερωτική σχέση με τη χωρισμένη μητέρα τεσσάρων ανήλικων παιδιών, σε χωριό του νομού Ημαθίας. Αυτός φέρεται πως υπέβαλε τα παιδιά της συντρόφου του κι έναν ακόμη ανήλικο, ηλικίας από 8 έως 11 χρονών, σε σεξουαλικά όργια, με τη συνδρομή του 27χρονου συγκατηγορούμενου συμπατριώτη του κι ενός υπερήλικα Έλληνα ο οποίος απεβίωσε, σε ηλικία 83 χρονών, το 2018, πριν διεξαχθεί η πρώτη δίκη.

Στο παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βέροιας αναγράφονται ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για περιστατικά που είναι δύσκολο να τα χωρέσει ανθρώπινος νους. Με λίγα λόγια, οι κατηγορούμενοι φέρονται ότι βίαζαν τα παιδιά, τα αποπλανούσαν και ασελγούσαν σε αυτά. Ειδικά, ο πρώην σύντροφος της μητέρας ο οποίος φέρεται ότι τα εξωθούσε στην πορνεία και τα υποχρέωνε να βιντεοσκοπούν τις ερωτικές περιπτύξεις ενώ ο ίδιος φέρεται ότι, μπροστά τους, κακοποίησε σεξουαλικά κι έναν σκύλο!

Ειδήσεις σήμερα:

Βαρουφάκης: ΗΠΑ και Γαλλία δεν θα κουνήσουν ούτε “δαχτυλάκι” για την Ελλάδα

ΕΜΠ: “για το ”αυθαίρετο” των φοιτητών η Πολεοδομία θα έβαζε και πρόστιμο"

“Μπάλλος” - Ζερεφός: Την Πέμπτη έβρεξε όσο το 1/3 της χρονιάς

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΤραγωδία στην Ελβετία - Η έκκληση του αδελφού της Αλίκης: Προτεραιότητα των αρχών ήταν οι τραυματίες, όχι οι αγνοούμενοι (βίντεο)Χθες 20:03 | Ειδήσεις

Σοκ και δέος εξακολουθεί να προκαλεί η ασύλληπτη τραγωδία στο Κράν Μοντανά της Ελβετίας, όπου ένα μπαρ λαμπάδιασε με αποτέλεσμα δεκάδες νεκρούς και τραυματίες, κυρίως νέους.

Τάσος Τέλλογλου - Μέτρα πυρασφάλειας: 1 στα 10 κέντρα διασκέδασης δεν τα τηρείΧθες 19:52 | Ειδήσεις

Ο Τάσος Τέλλογλου μίλησε για τα κοινά βασικά ζητήματα πυρασφάλειας στην Ελλάδα και την Ευρώπη τα οποία εξέθεσε και η πρόσφατη τραγωδία στην Ελβετία.

Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός: Ερυθρόλευκη νίκη σε ένα ντέρμπι αιωνίων για τους λάτρεις του μπάσκετΧθες 23:11 | Ειδήσεις

Αυτή ήταν η 10η σερί νίκη του Ολυμπιακού επί του «αιώνιου» αντιπάλου του σε επίπεδο Euroleague.

Τραγωδία στην Ελβετία: Βεγγαλικά σε μπουκάλια σαμπάνιας φαίνεται πως προκάλεσαν τη φονική πυρκαγιάΧθες 17:17 | Ειδήσεις

Ο αριθμός των θυμάτων παραμένει περίπου στους 40, με τη διαδικασία επίσημης αναγνώρισης να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ θέλει τον Τσάβες - Ανοικτό το ενδεχόμενο οψιόν αγοράς23:58Λ.Δ. Κονγκό: Επίθεση από ισλαμιστές αντάρτες - Αναφορές για 15 νεκρούς23:43Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός: Ερυθρόλευκη νίκη σε ένα ντέρμπι αιωνίων για τους λάτρεις του μπάσκετ 23:26Υεμένη: Βομβαρδισμοί σε βάσεις αυτονομιστών στη Χαντραμούτ23:12ΗΠΑ - Β. Καρολίνα: Το FBI απέτρεψε επίθεση με σφυριά και μαχαίρια την παραμονή της πρωτοχρονιάς22:58Ζαγόρι: Αυτοκίνητα κόλλησαν στο χιόνι - Χωρίς αντιολισθητικές αλυσίδες τα ΙΧ 22:4410 νεκροί και 597 τραυματίες σε τροχαία στην Αττική τον Δεκέμβριο22:30Παναθηναϊκός: Στην πόρτα της εξόδου ο Τετέ - Έρχεται νωρίτερα ο Παντελίδης22:16Τι καιρό θα κάνει το Σάββατο22:02Νέα βίντεο ντοκουμέντο από την τραγωδία στην Ελβετία - Χωρίς έξοδο διαφυγής το μπαρ21:48Το Κίεβο δίνει εντολή για την απομάκρυνση 3.000 παιδιών και των γονέων τους από τη Ζαπορίζια και το Ντνιπροπετρόφσκ21:34Σύγκρουση τεσσάρων οχημάτων στη Λεωφόρο Κηφισού - Κυκλοφοριακό κομφούζιο προς Πειραιά21:20Πάτρα: Ενήλικος κατηγορείται ότι επιτέθηκε σε 12χρονο21:06ANT1 Sports: Tο 2026 αρχίζει με μονομαχία αιωνίων αντιπάλων στο μπάσκετ20:52Τραγωδία στην Ελβετία - Η έκκληση του αδελφού της Αλίκης: Προτεραιότητα των αρχών ήταν οι τραυματίες, όχι οι αγνοούμενοι (βίντεο)20:38Τάσος Τέλλογλου - Μέτρα πυρασφάλειας: 1 στα 10 κέντρα διασκέδασης δεν τα τηρεί 20:24Ηράκλειο: Τρεις άνδρες μπήκαν σε ποιμνιοστάσιο και θανάτωσαν 40 αρνιά20:10Σήμερα τα φώτα κι οι φωτισμοί, με βροχές νοτιά και σκόνη οι αγιασμοί19:56Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικου19:42Άμστερνταμ- Αεροδρόμιο Σχίπχολ: Αναμένονται εκατοντάδες ακυρώσεις πτήσεων λόγω κακοκαιρίας19:28
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο