LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 15 Οκτωβρίου 2021 21:35

F1: Ρεκόρ Γκραν Πρι στον σχεδιασμό της νέας σεζόν

Με αφετηρία το Μπαχρέιν στις 20 Μαρτίου και τελικό προορισμό το Άμπου Ντάμπι στις 20 Νοεμβρίου.

F1 - Μπότας - Τουρκία

Ένας αριθμός ρεκόρ 23 Γκραν Πρι μεταξύ του Μπαχρέιν στις 20 Μαρτίου και του Αμπού Ντάμπι στις 20 Νοεμβρίου, χωρίς ενδιάμεσο σταθμό την Κίνα, αποτελούν το πολυάσχολο πρόγραμμα της Φόρμουλα Ένα για το 2022.

Αυτό το σύνολο των 23 αγώνων, εάν το επιτρέψει η πανδημία του κορονοϊού, είναι ένα ρεκόρ που θα έπρεπε να είχε επιτευχθεί το 2021, πριν τις ακυρώσεις και τον επανασχεδιασμό της χρονιάς.

Η κύρια έκπληξη του προγράμματος που επικυρώθηκε από το Παγκόσμιο Συμβούλιο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού την Παρασκευή είναι η απουσία για τρίτη διαδοχική χρονιά του κινεζικού GP στη Σαγκάη, «λόγω των σημερινών συνθηκών της πανδημίας». Ο αγώνας θα αντικατασταθεί από τον Γκραν Πρι της Ίμολα στην Ιταλία στις 24 Απριλίου. «Η Κίνα θα επιστρέψει μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν», ανέφερε η Φόρμουλα Ένα σε ανακοίνωσή της.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ένα δεύτερο Γκραν Πρι στις Ηνωμένες Πολιτείες (αγορά προτεραιότητας για την φόρμουλα Ένα και τον ιδιοκτήτη της από το 2017, τον αμερικανικό όμιλο Liberty Media) θα εκκινήσει στο Μαϊάμι της Φλόριντα στις 8 Μαΐου.

Σε αντίθεση με ό,τι είχε γίνει πριν από την πανδημία, η σεζόν θα ανοίξει στο Μπαχρέιν, πριν κατευθυνθεί στη Σαουδική Αραβία (η οποία πρόκειται να φιλοξενήσει το πρώτο της Γκραν Πρι στους δρόμους της Τζέντα στις 5 Δεκεμβρίου) στις 27 Μαρτίου.

Το Γκραν Πρι της Αυστραλίας έχει προγραμματιστεί για τις 10 Απριλίου, πριν από την Ίμολα και το Μαϊάμι.

Ακολουθούν τα Γκραν Πρι της Ισπανίας (22 Μαΐου), του Μονακό (29 Μαΐου), του Αζερμπαϊτζάν (12 Ιουνίου) και του Καναδά (19 Ιουνίου), τα οποία είχαν ακυρωθεί τα τελευταία δύο χρόνια.

Τέλος, το Γκραν Πρι του Μονακό θα διαρκέσει τρεις ημέρες και όχι περισσότερο από τέσσερις όπως γινόταν παραδοσιακά.

Ειδήσεις σήμερα: 

Δακτύλιος: Πότε τίθεται σε ισχύ – Τα οχήματα που θα κυκλοφορούν ελεύθερα

“Μπάλλος”- Λέκκας στον ΑΝΤ1: 30 εκατομμύρια τόνοι νερού έπεσαν στην Αττική

Τέξας: Αστυνομικοί έβγαλαν αναίσθητο οδηγό από το φλεγόμενο αυτοκίνητό του (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία: Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία και ΘεσσαλονίκηΣήμερα 16:15 | Ειδήσεις

Που θα χτυπήσουν οι ισχυρές καταιγίδες που θα συνοδεύονται από θυελλώδεις ανέμους και χαλαζοπτώσεις.

Μητσοτάκης για Visa Express: Απτή απόδειξη της προσέγγισης Ελλάδας - ΤουρκίαςΣήμερα 12:23 | Ειδήσεις

Μετά την υλοποίηση της Visa Express οι αφίξεις Τούρκων πολιτών στη Λέσβο από το τέλος Μαρτίου έως την Τετάρτη ήταν αυξημένες κατά 868% σε σύγκριση με το 2023

Ερντογάν για επίσκεψη Μητσοτάκη: Στόχος η βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεωνΣήμερα 14:52 | Ειδήσεις

Τι δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος για την επικείμενη επίσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργού στην Άγκυρα.

Ενδοοικογενειακή βία – Θεσσαλονίκη: Εκβίαζε και έδερνε τη γυναίκα του για να πάρει χρήματαΣήμερα 16:18 | Τοπικά Νέα

Ο εφιάλτης μιας 37χρονης στα χέρια του συζύγου της, που την κακοποιούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα, απαιτώντας χρήματα για τα χρέη του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Δώρο Πάσχα στον ιδιωτικό τομέα: Πότε καταβάλλεται, πώς το υπολογίζετε19:45Σέρφερ “δάμασε” κύμα-τέρας και έσπασε παγκόσμιο ρεκόρ (βίντεο)19:32Κακοκαιρία - Σάββατο: Ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και δυνατοί άνεμοι19:18Δίκη Πισπιρίγκου: Μήνυση Δασκαλάκη εναντίον της αδερφής της 19:04Ιεροσόλυμα - Πατριαρχείο: Ανακοίνωσε τον μέγιστο αριθμό προσκυνητών για την Ανάσταση 18:51ΠΑΣΟΚ: Υπόμνημα στον Άρειο Πάγο για αποκλεισμό των Σπαρτιατών από τις Ευρωεκλογές18:37Σύμη: Τσάντα με εκατομμύρια δολάρια βρέθηκε στη θάλασσα18:23Κασσελάκης για Κυριαζίδη: Ο Μητσοτάκης δεν έχει τη στοιχειώδη ηθική να αποβάλει έναν ομοφοβικό βουλευτή18:10Πρατήρια καυσίμων – Σκρέκας: Συνεχείς οι έλεγχοι για αισχροκέρδεια17:56Μητσοτάκης από Λέσβο: Η πολιτική της προσέγγισης Ελλάδας και Τουρκίας έχει αποτελέσματα17:43Youth League - Ολυμπιακός: Στον τελικό τα “μωρά” των ερυθρόλευκων17:29Anonymous: Χάκαραν τον ισραηλινό στρατό17:16Βαρκελώνη: Σκύλοι θεραπείας φέρνουν χαμόγελο σε ασθενείς της εντατικής (βίντεο)17:02“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Αγωνία και διλήμματα για τον Δημήτρη και την Άννα (εικόνες)16:49Ενδοοικογενειακή βία – Θεσσαλονίκη: Εκβίαζε και έδερνε τη γυναίκα του για να πάρει χρήματα16:35Κακοκαιρία: Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία και Θεσσαλονίκη 16:21Τέμπη: Βρέθηκαν υπολείμματα οστών στο ιδιωτικό οικόπεδο όπου είχε μεταφερθεί χώμα από τον τόπο της σύγκρουσης16:08Χατζηδάκης: : Η λέξη - κλειδί για Ελλάδα και Ευρώπη είναι η ανταγωνιστικότητα15:54Ελεύθερη πτώση: Παγκόσμιο ρεκόρ από Ρώσους που έπεσαν από την... στρατόσφαιρα! (βίντεο)15:40Γαλλία: Άντρας απειλούσε να ανατιναχτεί έξω από το ιρανικό προξενείο (βίντεο)15:26
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο