LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 12 Οκτωβρίου 2021 21:59 | Ανανέωση: 12 Οκτωβρίου 2021 22:15

ΠΑΟΚ - Νίμπουρκ: Με “buzzer beater” οι Τσέχοι (βίντεο)

Ο Δικέφαλος του Βορρά “άγγιξε” μία απίστευτη ανατροπή, αλλά ο Χάρτινγκ… μίλησε τελευταίος.

ΠΑΟΚ - ΝΙΜΠΟΥΡΚ - BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE

Ήθελε, το πάλεψε, αλλά ο ΠΑΟΚ λύγισε, εν τέλει, απέναντι στη Νίμπουρκ, γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα με 84-83, για τη 2η αγωνιστική στον 5ο όμιλο του Basketball Champions League. Αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε στην εκπνοή, με τον Χάρντινγκ να σουτάρει χωρίς ισορροπία και να δίνει τη νίκη στους Τσέχους.

Ο Δικέφαλος του Βορρά “πληγώθηκε” στη διάρκεια του ματς με τον Τζος Κάρτερ. Στη δεύτερη περίοδο, ο Αμερικανός φόργουορντ σε μια “βουτιά” διεκδίκησης της μπάλας, τραυματίστηκε στον δεξιό ώμο, με συνέπεια να αφήσει το παρκέ, να του τοποθετηθεί νάρθηκας και να μείνει, αναγκαστικά, από εκείνο το σημείο και μετά, θεατής του αγώνα. Έχοντας θέση δίπλα στον πάγκο, θεατές του παιχνιδιού για τον ΠΑΟΚ ήταν οι επίσης τραυματίες, Ζερμέιν Λοβ, Γιώργος Καμπερίδης.

Η Νίμπουρκ ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, βγάζοντας “φωτιά” από τα 6,75μ. (15/30 τρίποντα), με τους Λούκας Πάλιζα (18π. με 5/5 τρίποντα), Τζέρικ Χάρντινγκ (22π., 4 ριμπ., 3 ασ.), Κόλμπεϊ Ρος (15π. με 3/5 τρίποντα, 6 ασ., 2 κλ.) να κάνουν συνολικά τη μεγαλύτερη ζημιά.

Με νταμπλ νταμπλ τελείωσε το ματς για τον ΠΑΟΚ ο Μάρβιν Τζόουνς (17π. 10 ριμπ.).

ΠΑΟΚ - ΝΙΜΠΟΥΡΚ - BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE

Μετά το τρίλεπτο, όταν και προηγήθηκε με 5-0, ο ΠΑΟΚ, όντας αναποτελεσματικός αμυντικά και επιθετικά, βρέθηκε να κυνηγά την Νίμπουρκ, η οποία είχε ενέργεια, ταχύτητα στο παιχνίδι της και αποτελεσματικότητα από τα 6,75μ. (7/15 τρίποντα στο πρώτο ημίχρονο), με βασικό εκφραστή της τον Πάλιζα (3/3). Συνέπεια αποτέλεσε οι Τσέχοι να πάρουν τα ηνία στο σκορ στο 5’ (5-6) και να προηγηθούν στο 11’ με +14 (11-25).

Η διαφορά για τη Νίμπουρκ συντηρήθηκε στο ίδιο περίπου επίπεδο ως τα μισά της δεύτερης περιόδου (27-38), όταν με επιμέρους 23-8, με κινητήριους μοχλούς τους Γιάνκοβιτς, Τζόουνς και τους ΝτιΛέο, Χριστοδούλου, Τολιόπουλο να βοηθούν, ο «Δικέφαλος» ανέτρεψε το εις βάρος του σκηνικό και έγινε αφεντικό στο παρκέ στο 25’ με 50-46.

Οι φιλοξενούμενοι “απάντησαν” με δικό τους σερί και ξέφυγαν εκ νέου με 10 πόντους (55-65), δευτερόλεπτα πριν λήξει η τρίτη περίδος και με +11 στο 34’ (65-76), εκμεταλλευόμενοι άριστα τα λάθη του ΠΑΟΚ.

Οι Τσέχοι ήταν στο +11 και στο 37’ (70-81), οι ασπρόμαυροι, όμως, δεν εγκατέλειψαν τη μάχη. Με πιεστική άμυνα που έδωσε ενέργεια και κλεψίματα οι μείωσαν στα 20’’ πριν το φινάλε στο μισό καλάθι (80-81) και προηγήθηκαν 5’’ πριν το τέλος, με γκολ-φαουλ από τον Τζόουνς (83-82).

Με σουτ εκτός ισορροπίας στην εκπνοή του ματς, ο Χάρντινγκ ευστόχησε και έδωσε τη νίκη στη Νίμπουρκ με 84-83.

Τα δεκάλεπτα: 11-21, 35-40, 58-65, 83-84

ΠΑΟΚ (Αρης Λυκογιάννης): Χριστοδούλου 7, Γκρίφιν 13, Καμαριανός 5, ΝτιΛέο 16, Κάρτερ, Τζόουνς 17 , Τολιόπουλος 9, Γιάνκοβιτς 14, Ογκμπέιντε 2.

Νίμπουρκ (Αλεξάνταρ Σέκουλιτς): Ρος 15, Ρίβερς 2, Βάνα 6, Μπέντα 2, Χάρντινγκ 22, Γκακ 1, Κόβαρ 7, Πάλιζα 18, Χρούμπαν 11.

Ειδήσεις σήμερα:

Σεισμός στην Κρήτη: η στιγμή που “χτυπούν” τα 6,3 Ρίχτερ (εικόνες)

Τουρκία: με “Γαλάζια Πατρίδα” και “Oruc Reis” η διπλή πρόκληση (χάρτες)

Καιρός - “Μπάλλος” - ΓΓΠΠ: Τηλεδιάσκεψη για την κακοκαιρία και συστάσεις στους πολίτες

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚαλημέρα Ελλάδα – Γιώργος Παπαδάκης: "Λύγισε" στον αέρα η αρχισυντάκτρια του "Έκανε τόσα όνειρα και δεν πρόλαβε να τα ζήσει"Σήμερα 09:15 | Ειδήσεις

Με λυγμούς το τελευταίο αντίο από την Άννυ Ζιώγα, αρχισυντάκτρια της εκπομπής για δεκαετίες.

Η δήλωση του Προέδρου του Ομίλου ANTENNA, Θοδωρή Κυριακού, για την απώλεια του Γιώργου ΠαπαδάκηΧθες 22:59 | Ειδήσεις

Ο αποχαιρετισμός του κλείνει με σεβασμό και ειλικρινή ευγνωμοσύνη, με τη σκέψη του να βρίσκεται στην οικογένεια του Γιώργου Παπαδάκη.

Καλημέρα Ελλάδα: Με ένα μεγάλο αντίο στον Γιώργο Παπαδάκη ξεκίνησε η εκπομπήΣήμερα 07:04 | Ειδήσεις

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν και η παρέμβαση της αρχισυντάκτριας της εκπομπής, Άννυς Ζιώγα, η οποία εμφανίστηκε από την αίθουσα σύνταξης, βουρκωμένη.

Τάσος Αρνιακός: Είναι δύσκολο να πιστέψω, ότι ο Γιώργος Παπαδάκης δεν είναι πια κοντά μαςΣήμερα 09:09 | Ειδήσεις

Ο Τάσος Αρνιακός μίλησε στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα για τον αγαπημένο φίλο του και συνεργάτη, Γιώργο Παπαδάκη.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Καλημέρα Ελλάδα – Γιώργος Παπαδάκης: "Λύγισε" στον αέρα η αρχισυντάκτρια του "Έκανε τόσα όνειρα και δεν πρόλαβε να τα ζήσει"10:10Κινηματογραφική καταδίωξη στον Πειραιά09:56H Mαρία Μπαλοδήμου αποχαιρετά τον Γιώργο Παπαδάκη - Δεν το πίστευα...Έλεγα είναι fake news09:42Τάσος Αρνιακός: Είναι δύσκολο να πιστέψω, ότι ο Γιώργος Παπαδάκης δεν είναι πια κοντά μας09:28Ο χάρτης των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 9/109:14Μετρό Θεσσαλονίκης: Αλλάζει από σήμερα το πρόγραμμα δρομολογίων09:00ΑΑΔΕ: Δεκάδες χιλιάδες έλεγχοι το 202608:43Παναθηναϊκός: Στο στόχαστρο ο Βάθκεθ της Βαλένθια για το αριστερό άκρο της άμυνας08:29Ελβετία: Ταυτοποιήθηκαν οι 40 νεκροί του Κραν Μοντανά08:15Ουκρανία: Δυο άμαχοι νεκροί σε πλήγματα της Ρωσίας08:06O γιος του Μαδούρο κάλεσε τους υποστηρικτές του να βγουν στον δρόμο07:52Καλημέρα Ελλάδα: Με ένα μεγάλο αντίο στον Γιώργο Παπαδάκη ξεκίνησε η εκπομπή07:38Αίτημα Κωνσταντοπούλου στον Κακλαμάνη για σύγκληση της Βουλής, μετά τις εξελίξεις στη Βενεζουέλα07:24Νιγηρία: Τουλάχιστον 26 νεκροί από ανατροπή σκάφους07:10Απειλές Τραμπ κατά Κολομβίας: Οι ΗΠΑ κυβερνούν τη Βενεζουέλα06:56Δανία - Γροιλανδία: Η πρωθυπουργός της χώρας ζήτησε από τις ΗΠΑ να σταματήσουν τις απειλές06:42Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 5 Ιανουαρίου 06:28Τι καιρό θα κάνει την Δευτέρα06:14Ολυμπιακός: Μια ανάσα από το λιμάνι ο Ταιρίκ Τζόουνς23:59Ιωάννινα - Μπλόκα: Νέα κλιμάκωση αποφάσισαν οι αγρότες του νομού23:48
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο