LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 12 Οκτωβρίου 2021 18:28

“To Πρωινό” - Παπαθωμά: ο Γρηγόρης Πετράκος θέλει να αφυπνίσει τον κόσμο (βίντεο)

Τι λέει για τις “Άγριες Μέλισσες”, το θέατρο, τον κορονοϊό και το εμβόλιο, αλλά και τις εμφανίσεις του αντιεμβολιαστή συζύγου της σε κλειστό χώρο εστίασης. 

Θεοφανία Παπαθωμά - Το Πρωινό

«Στο σχολείο ήμουν αγοροκόριτσο, πάντα ήμουν πειραχτήρι. Έχω ένα αγόρι 15 ετών και δύο κοριτσάκια 6 και 4 ετών. Το μικρότερο είναι καλό, είναι ήσυχο. Τα μικρά είναι πολύ κοντά, ενώ ο μεγάλος ενοχλείται και από την φασαρία που κάνουν οι μικρές», είπε η Θεοφανία Παπαθωμά, στην συζήτηση που είχε το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή «Το Πρωινό», με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Για τον Γρηγόρη Πετράκο και την ενασχόληση του με το κόμμα του Γιώργου Τράγκα, η Θεοφανία Παπαθωμά είπε ότι πλησίασαν τον σύζυγο της «από πολλά κινήματα και εκείνος είπε ότι αυτό είναι το πιο σοβαρό. Εγώ του είπα αν θέλει να εκφράζει πολιτικό λόγο, αυτό πρέπει να το κάνει μέσα στην Βουλή και όχι στο Facebook».

Ερωτηθείσα πως γίνεται μετά από όσα έχει υποστηρίξει ο Γρηγόρης Πετράκος ενάντια στον κορονοϊό και τα εμβόλια, να εμφανίζεται σε κλειστό χώρο εστίασης, όπου επιτρέπεται να βρίσκονται μόνο εμβολιασμένοι, η Θεοφανία Παπαθωμά είπε «πρέπει αν δουλεύουμε με οιεσδήποτε συνθήκες, να δουλεύουμε με βάσει τους νόμους του Κράτους και παράλληλα να εκφράζουμε τις ιδέες μας, χωρίς φόβο. Ο Γρηγόρης τα κάνει και τα τρία», προσθέτοντας πάντως ότι «στους κλειστούς χώρους θα πρέπει να μπαίνουν όλοι οι άνθρωποι, εμβολιασμένοι και μη, με rapid test, όλοι τσεκαρισμένοι, αλλά να μπαίνουν όλοι».

Προσέθεσε ότι «ο Γρηγόρης είναι παθιασμένος με το κίνημα κατά του εμβολιασμού, διότι θέλει να αφυπνίσει τον κόσμο», ενώ ερωτηθείσα αν εκείνη έχει εμβολιαστεί ή πρόκειται να κάνει το εμβόλιο, απάντησε «το αν εγώ θα εμβολιαστώ είναι δικό μου θέμα, δεν θέλω να επηρεάσω κανέναν εάν θα εμβολιαστεί ή δεν θα εμβολιαστεί, ευτυχώς ακόμη έχουμε την επιλογή, δεν μας έχουν επιβάλλει τον εμβολιασμό».

Για το #MeToo και τις καταγγελίες για καλλιτέχνες, η Θεοφανία Παπαθωμά είπε «με έχει αγγίξει πολύ δυσάρεστα. Είναι μια θλιβερή ιστορία, συμβαίνει σε όλα τα επαγγέλματα. Κανείς δεν πρέπει να ανέχεται τέτοιο πράγμα ούτε στην δουλειά ούτε στην ζωή. Εμένα δεν μου έχει τύχει, διότι αποφεύγω τις κακοτοπιές. Εμπιστεύομαι το ένστικτο μου. Με του που έβλεπα στο μάτι του άλλου αυτήν την καχυποψία, έφευγα τρέχοντας. Είναι ξεκάθαρη η πρόθεση του άλλου, πάντα. Η πρόθεση του φαίνεται στο μάτι του άλλου».

Η Θεοφανία Παπαθωμά μίλησε και για την μουσικοχορευτική παράσταση «Κάποτε στον Βόσπορο», στο Θέατρο Βεάκη, στην οποία πρωταγωνιστεί, μαζί με πλειάδα δημοφιλών ηθοποιών, αλλά και την συμμετοχή στην σειρά «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1, για την οποία είπε ότι θα ήθελε λίγο πιο «ενεργό» ρόλο, αναφέροντας «είμαι πολύ ήσυχη μετά τον θάνατο του Μιλτιάδη».

Ειδήσεις σήμερα:

Θάλασσα Μαρμαρά: Η τοξική βλέννα επανήλθε (εικόνες)

Φωτιά στο Μάτι: Εδώλιο για 27 αρμόδιους ζητά ο εισαγγελέας

Σεξουαλική παρενόχληση: Εισαγγελική έρευνα για διοικητή νοσοκομείου

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦλώρος: Δίωξη για κακούργημα και προσωρινή κράτηση του βουλευτήΧθες 20:03 | Ειδήσεις

Κρατούμενος θα παραμείνει μέχρι την απολογία του ο ανεξάρτητος βουλευτής, Κωνσταντίνος Φλώρος για τον ξυλοδαρμό του βουλευτή Βασιλη Γραμμένου.

Σπαρτιάτες - Άρειος Πάγος: Το σκεπτικό για τον αποκλεισμό από τις ΕυρωεκλογέςΧθες 20:12 | Ειδήσεις

Σε 86 από τις 122 σελίδες της απόφασης, αναλύονται οι λόγοι που "μπλόκαραν" τους Σπαρτιάτες.

Μητσοτάκης για “Αιγίς”: Δεν υπάρχει περιθώριο για αδράνεια ή εγκληματική αδιαφορίαΧθες 19:47 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στην παρουσίαση του προγράμματος "Αιγίς" για την πολιτική προστασία.

Δολοφονία Λυγγερίδη: ο άγνωστος πληροφοριοδότης και το βίντεο ντοκουμέντο (βίντεο)Χθες 19:04 | Ειδήσεις

Πως μια φορητή μνήμη βοήθησε τους αστυνομικούς να "ξεκλειδώσουν" πρόσωπα και καταστάσεις. Νέες εικόνες από τους οπαδούς πριν απο το μοιραίο χτύπημα στον αστυνομικό.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Πήραν το πλεονέκτημα έδρας οι “ερυθρόλευκοι”00:12Πειραιάς: Έπεσε στη θάλασσα ενώ επιβιβαζόταν στο πλοίο23:58Λονδίνο: αφηνιασμένα άλογα έσπειραν τον πανικό στους δρόμους της πόλης (βίντεο)23:45Καιρός: Σκόνη, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη23:31Παρά-Κολύμβηση: Μιχαλεντζάκης και Σταματοπούλου πήραν αργυρά μετάλλια23:18Νίσυρος - Κασσελάκης: Ο Σαϊμίρ και ο γιος του κατήγγειλαν ένα κατ’ εξακολούθηση έγκλημα (βίντεο)23:04Ρωσία: Από έλεγχο θα περνούν τα βιβλία για “απαγορευμένες πληροφορίες”22:51Αστικά λεωφορεία: “Πρεμιέρα” για ανέπαφες πληρωμές στις γραμμές του Αεροδρομίου22:38H AEK “στρίμωξε” τον Παναθηναϊκό και είναι “αγκαλιά” με τον τίτλο22:25Ακίνητα: Τροπολογία για τα ύψη κτηρίων, μετά τις αντιδράσεις (βίντεο)22:12Ισπανία - Σάντσεθ: Προς παραίτηση ο Πρωθυπουργός, για την έρευνα στην σύζυγο του21:59Δολοφονία Λυγγερίδη: ο άγνωστος πληροφοριοδότης και το βίντεο ντοκουμέντο (βίντεο)21:45Άρης - Ολυμπιακός: Ισοπαλία…. “πονοκέφαλος” για τους ερυθρόλευκους21:32Πρωτομαγιά - Απεργία: ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ απευθύνουν κάλεσμα για συμμετοχή21:18Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης: Ο Πετρούνιας στον τελικό21:04Make-A-Wish Ελλάδος: 29 Απριλίου - Παγκόσμια Ημέρα Ευχής20:51Σπαρτιάτες - Άρειος Πάγος: Το σκεπτικό για τον αποκλεισμό από τις Ευρωεκλογές20:38Φλώρος: Δίωξη για κακούργημα και προσωρινή κράτηση του βουλευτή20:25POS - ταμειακές μηχανές: “Εκπνέει” η προθεσμία για τη διασύνδεση τους20:11Μητσοτάκης για “Αιγίς”: Δεν υπάρχει περιθώριο για αδράνεια ή εγκληματική αδιαφορία19:58
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο