LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 12 Οκτωβρίου 2021 18:28

“To Πρωινό” - Παπαθωμά: ο Γρηγόρης Πετράκος θέλει να αφυπνίσει τον κόσμο (βίντεο)

Τι λέει για τις “Άγριες Μέλισσες”, το θέατρο, τον κορονοϊό και το εμβόλιο, αλλά και τις εμφανίσεις του αντιεμβολιαστή συζύγου της σε κλειστό χώρο εστίασης. 

Θεοφανία Παπαθωμά - Το Πρωινό

«Στο σχολείο ήμουν αγοροκόριτσο, πάντα ήμουν πειραχτήρι. Έχω ένα αγόρι 15 ετών και δύο κοριτσάκια 6 και 4 ετών. Το μικρότερο είναι καλό, είναι ήσυχο. Τα μικρά είναι πολύ κοντά, ενώ ο μεγάλος ενοχλείται και από την φασαρία που κάνουν οι μικρές», είπε η Θεοφανία Παπαθωμά, στην συζήτηση που είχε το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή «Το Πρωινό», με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Για τον Γρηγόρη Πετράκο και την ενασχόληση του με το κόμμα του Γιώργου Τράγκα, η Θεοφανία Παπαθωμά είπε ότι πλησίασαν τον σύζυγο της «από πολλά κινήματα και εκείνος είπε ότι αυτό είναι το πιο σοβαρό. Εγώ του είπα αν θέλει να εκφράζει πολιτικό λόγο, αυτό πρέπει να το κάνει μέσα στην Βουλή και όχι στο Facebook».

Ερωτηθείσα πως γίνεται μετά από όσα έχει υποστηρίξει ο Γρηγόρης Πετράκος ενάντια στον κορονοϊό και τα εμβόλια, να εμφανίζεται σε κλειστό χώρο εστίασης, όπου επιτρέπεται να βρίσκονται μόνο εμβολιασμένοι, η Θεοφανία Παπαθωμά είπε «πρέπει αν δουλεύουμε με οιεσδήποτε συνθήκες, να δουλεύουμε με βάσει τους νόμους του Κράτους και παράλληλα να εκφράζουμε τις ιδέες μας, χωρίς φόβο. Ο Γρηγόρης τα κάνει και τα τρία», προσθέτοντας πάντως ότι «στους κλειστούς χώρους θα πρέπει να μπαίνουν όλοι οι άνθρωποι, εμβολιασμένοι και μη, με rapid test, όλοι τσεκαρισμένοι, αλλά να μπαίνουν όλοι».

Προσέθεσε ότι «ο Γρηγόρης είναι παθιασμένος με το κίνημα κατά του εμβολιασμού, διότι θέλει να αφυπνίσει τον κόσμο», ενώ ερωτηθείσα αν εκείνη έχει εμβολιαστεί ή πρόκειται να κάνει το εμβόλιο, απάντησε «το αν εγώ θα εμβολιαστώ είναι δικό μου θέμα, δεν θέλω να επηρεάσω κανέναν εάν θα εμβολιαστεί ή δεν θα εμβολιαστεί, ευτυχώς ακόμη έχουμε την επιλογή, δεν μας έχουν επιβάλλει τον εμβολιασμό».

Για το #MeToo και τις καταγγελίες για καλλιτέχνες, η Θεοφανία Παπαθωμά είπε «με έχει αγγίξει πολύ δυσάρεστα. Είναι μια θλιβερή ιστορία, συμβαίνει σε όλα τα επαγγέλματα. Κανείς δεν πρέπει να ανέχεται τέτοιο πράγμα ούτε στην δουλειά ούτε στην ζωή. Εμένα δεν μου έχει τύχει, διότι αποφεύγω τις κακοτοπιές. Εμπιστεύομαι το ένστικτο μου. Με του που έβλεπα στο μάτι του άλλου αυτήν την καχυποψία, έφευγα τρέχοντας. Είναι ξεκάθαρη η πρόθεση του άλλου, πάντα. Η πρόθεση του φαίνεται στο μάτι του άλλου».

Η Θεοφανία Παπαθωμά μίλησε και για την μουσικοχορευτική παράσταση «Κάποτε στον Βόσπορο», στο Θέατρο Βεάκη, στην οποία πρωταγωνιστεί, μαζί με πλειάδα δημοφιλών ηθοποιών, αλλά και την συμμετοχή στην σειρά «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1, για την οποία είπε ότι θα ήθελε λίγο πιο «ενεργό» ρόλο, αναφέροντας «είμαι πολύ ήσυχη μετά τον θάνατο του Μιλτιάδη».

Ειδήσεις σήμερα:

Θάλασσα Μαρμαρά: Η τοξική βλέννα επανήλθε (εικόνες)

Φωτιά στο Μάτι: Εδώλιο για 27 αρμόδιους ζητά ο εισαγγελέας

Σεξουαλική παρενόχληση: Εισαγγελική έρευνα για διοικητή νοσοκομείου

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΤσιάρας σε αγρότες: Αυτά είναι τα περιθώρια των παρεμβάσεων που έχει η ΚυβέρνησηΧθες 16:34 | Ειδήσεις

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, παραδέχθηκε ότι πολλά από τα αιτήματα των αγροτών είναι δίκαια και τους κάλεσε εκ νέου σε διάλογο.

Καρυστιανού για πιθανή πολιτική δράση: Θα είμαι στην πρώτη γραμμήΧθες 22:27 | Ειδήσεις

Η Μαρία Καρυστιανού δηλώνει ότι δεν αποκλείει το ενδεχόμενο της ενεργής συμμετοχής στην πολιτική.

Κουσουλός - Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Γιώργος Ξυλούρης δεν είναι ο "Φραπές"Χθες 18:55 | Ειδήσεις

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση ότι στην Εξεταστική Επιτροπή του ΟΠΕΚΕΠΕ κλήθηκε να καταθέσει το λάθος πρόσωπο.

Φοινικούντα: Προφυλακίστηκαν ανιψιός και επιχειρηματίαςΧθες 23:55 | Ειδήσεις

Αμφότεροι, υποστήριξαν την αθωότητα τους, μετά από μια μαραθώνια διαδικασία. Τι είπαν στις απολογίες τους.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φοινικούντα: Προφυλακίστηκαν ανιψιός και επιχειρηματίας23:59Μερτς για σύνοδο Βερολίνου: Ίσως η μεγαλύτερη διπλωματική δυναμική από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία23:45Η ΚΕΔΕ βάζει “λουκέτο” στους δήμους όλης της χώρας την Τρίτη23:31Χανιά: Ηλικιωμένες προσπάθησαν να περάσουν ναρκωτικά στις φυλακές για τους γιους τους23:17“Ρουβίκωνας”: Πορεία έξω από το σπίτι της Νίκης Κεραμέως (εικόνες)23:03Καρυστιανού για πιθανή πολιτική δράση: Θα είμαι στην πρώτη γραμμή22:49Ενδοοικογενειακή βία – Θεσσαλονίκη: Επιχείρησε να πνίξει τη σύντροφο του με κορδόνι22:35Θρήνος στη Βολιβία: Υπερχείλισε ο ποταμός Πιραΐ - Είκοσι νεκροί και δεκάδες αγνοούμενοι (βίντεο)22:22Ιεράπετρα: Κουκουλοφόροι έδεσαν 65χρονη μέσα στο σπίτι της22:08Αμαλιάδα: Μεθυσμένος οδηγός έπεσε σε μάντρα σπιτιού – Τραυματίστηκε ο συνοδηγός21:55Ρέθυμνο: Συλλήψεις για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο21:41Εφιαλτικές στιγμές έζησε 15χρονη στο Ηράκλειο - Άνδρας ντυμένος Τσάρλι Τσάπλιν ασέλγησε εις βάρος της 21:28Παναθηναϊκός: Αμφίβολος ο Ναν για τον αγώνα με την Φενέρμπαχτσε21:14Σίκινος: Εντοπίστηκε σκελετός που ανήκει σε εξαφανισμένη Γαλλίδα τουρίστρια 21:04Θεσσαλονίκη: Μηδενική αύξηση των δημοτικών τελών το 202620:50Κουσουλός - Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Γιώργος Ξυλούρης δεν είναι ο "Φραπές"20:40ΑΝΤ1 Sports: Ο Ολυμπιακός νιώθει… την καυτή ανάσα της ΑΕΚ στη βαθμολογία20:30Ο Χριστουγεννιάτικος Τηλεμαραθώνιος του ANT1 στηρίζει το Make-Α-Wish Ελλάδος20:20Γερμανία - Ουκρανία: Συμφωνία 10 σημείων για κοινή παραγωγή όπλων20:10Τι καιρό θα κάνει την Τρίτη20:00
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο