LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 10 Οκτωβρίου 2021 21:01 | Ανανέωση: 10 Οκτωβρίου 2021 21:03

ΑΕΚ: Ο Γιαννίκης νέος προπονητής της Ένωσης

Ο Αργύρης Γιαννίκης είναι και με τη... βούλα ο νέος προπονητής της ΑΕΚ. Οι πρώτες δηλώσεις του.

Αργύρης Γιαννίκης - ΑΕΚ
Ο Αργύρης Γιαννίκης είναι και με τη... βούλα απ’ το απόγευμα της Κυριακής (10/10) ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ να ανακοινώνει την πρόσληψή του, με συμβόλαιο συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2022 και οψιόν επέκτασης για άλλα δύο χρόνια.
 

Ο ομογενής τεχνικός, που είχε μία αξιόλογη πορεία πέρσι στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα, διαδέχεται τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς και από τη Δευτέρα (11/10) θα πιάσει... δουλειά στα Σπάτα μαζί με τους συνεργάτες του. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «κιτρινόμαυρων»: 

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή, Αργύρη Γιαννίκη. Ο ομογενής τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2022, με την ομάδα μας να διατηρεί το δικαίωμα μονομερούς ανανέωσής του έως το καλοκαίρι του 2024. 

Ο Αργύρης Γιαννίκης γεννήθηκε στις 9 Ιουλίου 1980 στην Νυρεμβέργη της Γερμανίας. Σπούδασε προπονητική στη φημισμένη σχολή της Κολωνίας, ενώ είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA Pro. Λόγω ενός τραυματισμού, ολοκλήρωσε πρόωρα στις Ακαδημίες της Καρλσρούης την ποδοσφαιρική του καριέρα και ασχολήθηκε με την προπονητική ξεκινώντας το 2003 στις Ακαδημίες της Μανχάιμ. 

Συνέχισε το 2007 στην Ακαδημία της Καρλσρούης στην οποία εργάστηκε ως βοηθός προπονητή, ως πρώτος προπονητής, αλλά και ως υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής της γερμανικής ομάδας. 

Αργύρης Γιαννίκης - ΑΕΚ

Από το 2012 έως το 2016 εργάστηκε στην πρώτη ομάδα της Καρλσρούης ως βοηθός του Μάρκους Καουζίνσκι, τον οποίο ακολούθησε και στην Ίνγκολσταντ, στην Μπουντεσλίγκα.Το 2017 ανέλαβε την Ροτ-Βάις Έσσεν ως πρώτος προπονητής και την επόμενη χρονιά ακολούθησε η ΒΦΡ Άαλεν. 

Τον Ιούνιο του 2019 αποφάσισε να εργαστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αποδεχόμενος την πρόταση του ΠΑΣ Γιάννινα. Την ίδια σεζόν (2019-20) οδήγησε την ομάδα της Ηπείρου στην επιστροφή της στην Super League, κατακτώντας το πρωτάθλημα της Super League 2, ενώ την επόμενη χρονιά έφτασε με τον ΠΑΣ έως τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και τερμάτισε στην 9η θέση του πρωταθλήματος.

Κόουτς, σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη νέα μεγάλη πρόκληση της προπονητικής σου καριέρας!». 

Οι πρώτες δηλώσεις του Αργύρη Γιαννίκη

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της ΑΕΚ έκανε ο Αργύρης Γιαννίκης. Μιλώντας στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ στο YouTube ο 41χρονος προπονητής είπε: 

«Σίγουρα είναι μία μεγάλη πρόκληση. Αλλά γνωρίζω πολύ καλά πόσο μεγάλη είναι η ευθύνη που αναλαμβάνω και βρίσκομαι εδώ για σκληρή δουλειά, τίτλους και καλό ποδόσφαιρο.

Ευχαριστώ τον κύριο Μελισσανίδη και όλα τα στελέχη της διοίκησης για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου και το team μου.

Αργύρης Γιαννίκης - ΑΕΚ

Πιστεύω ότι με την ΑΕΚ έχουμε τις ίδιες φιλοδοξίες. Έχω πολλά να δώσω και χαίρομαι πάρα πολύ που μου δίνεται αυτή η ευκαιρία.

Ο στόχος μας είναι να εμπιστευτούμε ένα πλάνο και γρήγορα να γίνουμε μία ομάδα που θα πιστεύει ότι μπορεί να διεκδικήσει τα πάντα. Βασικά στοιχεία του ποδοσφαίρου μου είναι η ταχύτατη ανάπτυξη του παιχνιδιού άμεσο pressing χάνοντας την μπάλα. Όλα αυτά βέβαια θέλουν δουλειά αλλά είμαι αισιόδοξος ότι γρήγορα θα έχουμε και την ανάλογη εικόνα. 

Η μοναδική υπόσχεση που μπορώ να δώσω στον κόσμο της ΑΕΚ είναι πάρα πάρα πολλή δουλειά!».


Ειδήσεις σήμερα:

Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας: ο Μπέλαμι, η κατάθλιψη και η κόρη του (βίντεο)

Παντρεμένη και εραστής “άδειασαν” τους λογαριασμούς του συζύγου!

Έβρος: θρήνος για 35χρονο πατέρα

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Δεν γίνεται η Βουλή να μετατρέπεται σε αρένα του μποξ (εικόνες)Χθες 20:44 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του για όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας.

Φλώρος: Έχασα την ψυχραιμία μου και ακολούθησα τον κ. Γραμμένο έξω από την αίθουσα...Χθες 16:33 | Ειδήσεις

"Επειδή όμως έχω μια πολύ σημαντική ιδιότητα αυτή του Έλληνα βουλευτή έπραξα απολύτως λάθος . Δεν αρμόζει αυτή η συμπεριφορά σε Έλληνα βουλευτή" δήλωσε ο κ. Φλώρος

Δολοφονία Λυγγερίδη: Οι προστατευόμενοι μάρτυρες και οι διάλογοι (βίντεο)Χθες 18:18 | Ειδήσεις

Τι κατέθεσαν μάρτυρες που τέθηκαν υπό προστασία για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη. Διάλογοι, βίντεο και καταθέσεις στο μικροσκόπιο των αρχών.

Γάζα - Αμερικανικά Πανεπιστήμια: “πεδία μάχης” με σφοδρές συγκρούσεις (βίντεο)Χθες 21:13 | Ειδήσεις

Από το Λος Άντζελες στη Νέα Υόρκη, από το Όστιν στη Βοστόνη, στο Σικάγο και την Ατλάντα, το κίνημα των φιλοπαλαιστινίων Αμερικανών φοιτητών γιγαντώνεται ώρα με την ώρα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
JukeBooks: Αudiobook για το Ειδικό Σχολείο Τυφλών Καλλιθέας23:59Λάρισα: Άνδρας άρχισε να ξεγυμνώνεται στη μέση της πλατείας 23:46Παναθηναϊκός - Μακάμπι: πράσινη νίκη με υπογραφή Σλούκα (εικόνες)23:32Φορολογικές δηλώσεις - myaade: Άνοιξε η πλατφόρμα23:19Μητροπολίτης Ιερώνυμος: Σκόραρε από την άσπρη βούλα…23:05Τουρκία – Ε.Ε: Δυσαρέσκεια από την Άγκυρα – Δεν πάει στις Βρυξέλες ο Φιντάν22:52Λαμία: Επεισοδιακή εκδρομή Δημοτικού - Τον “έστειλε” στο νοσοκομείο 22:39Ενδοοικογενειακή βία - Ηράκλειο: Την ξυλοκόπησε ο ίδιος της ο πατέρας22:25Καϊλή: Βολές κατά ΠΑΣΟΚ και ΕΕ - “Θα μετακομίσω στην Ιταλία”22:12Αυχένας και μέση: Νευροδιέγερση για την αντιμετώπιση χρόνιου πόνου21:58Σημεία για rapid test την Παρασκευή σε 176 σημεία21:52Γάζα - Αμερικανικά Πανεπιστήμια: “πεδία μάχης” με σφοδρές συγκρούσεις (βίντεο)21:45Τέμπη - Κασσελάκης για Φλέσσα: Η ντροπή φτάνει στα άκρα... (βίντεο)21:31Επιθεώρηση εργασίας: Πρόστιμα και “μπλόκο” σε οικοδομές και εργοτάξια 21:18ΗΣΑΠ: Ακινητοποιήθηκαν συρμοί - Νεαροί μπήκαν στις γραμμές21:04Μητσοτάκης: Δεν γίνεται η Βουλή να μετατρέπεται σε αρένα του μποξ (εικόνες)20:51Τροχαίο στη Βουλή – Ιάσονας: Ενοχή του οδηγού πρότεινε ο εισαγγελέας 20:38Χανιά: Πτώσεις δέντρων από τους ισχυρούς ανέμους20:25Μέση Ανατολή: Διεθνής έκκληση για απελευθέρωση ομήρων - Η απάντηση της Χαμάς20:11Δολοφονία Λυγγερίδη: Οι προστατευόμενοι μάρτυρες και οι διάλογοι (βίντεο)19:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο