LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /Υγεία - ΠεριβάλλονΔημοσίευση: 08 Οκτωβρίου 2021 15:21

Εμβολιασμός: H Σακελλαροπούλου έκανε την τρίτη δόση

Έκκληση προς όλους να εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού έκανε η ΠτΔ, βγαίνοντας απο τον "Ευαγγελισμό" όπου έκανε την τρίτη δόση.

Σακελλαροπούλου - Εμβόλιο - Ευαγγελισμός
Έκκληση, σε όλους τους συμπολίτες μας, που διστάζουν ή αρνούνται να εμβολιαστούν, να ξεπεράσουν τους φόβους τους και να προσέλθουν, το ταχύτερο δυνατόν, στα εμβολιαστικά κέντρα, απηύθυνε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, μετά την τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού, που έκανε στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο Ευαγγελισμός».

Όπως τόνισε η Πρόεδρος, «με την πράξη τους αυτή, δεν θα ωφελήσουν μόνο τον εαυτό τους, αλλά θα προσφέρουν μεγάλη υπηρεσία στις οικογένειές τους και στο κοινωνικό σύνολο» και πρόσθεσε ότι «η έξοδος από την υγειονομική κρίση είναι πια δική μας επιλογή».

Σακελλαροπούλου - Εμβόλιο - Ευαγγελισμός

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι «στη μάχη κατά του κορονοϊού, που έχει προκαλέσει τόσα θύματα και πόνο στην ανθρωπότητα, η επιστήμη μάς έχει εφοδιάσει με το εμβόλιο, τον πιο αποτελεσματικό τρόπο, σε συνδυασμό και με τα άλλα υγειονομικά μέτρα που έχουμε, ώστε να απαλλαγούμε οριστικά από την πανδημία».

Σακελλαροπούλου - Εμβόλιο - Ευαγγελισμός

Τέλος, σημείωσε ότι «αυτό δεν αποδεικνύεται μόνο από τις γνώμες των ειδικών, αλλά και από τα ίδια τα πραγματικά δεδομένα. Σύμφωνα με τις στατιστικές, 10 μήνες μετά την έναρξη του εμβολιαστικού προγράμματος, η συντριπτική πλειοψηφία όσων νοσούν σοβαρά από τον ιό δεν έχουν εμβολιαστεί».

Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: Παράσυρση ηλικιωμένης από ΙΧ (βίντεο)

Πρόκληση Ακάρ για τις Οινούσσες

Ενεργειακή κρίση - Μέτρα στήριξης: διπλάσια η επιδότηση στο ηλεκτρικό ρεύμα


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙράν: Οι εκρήξεις, το Ισραήλ και η επίθεση για αντίποινα (βίντεο)Σήμερα 09:25 | Ειδήσεις

Τι αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ για την αεροπορική βάση που μπήκε στο "στόχαστρο". Τα κρατικά ισραηλινά ΜΜΕ υποβαθμίζουν την ισραηλινή επίθεση. Τι λέει η Τεχεράνη.

Ευρωεκλογές - ΣΥΡΙΖΑ: Ο Παπανώτας, ο Τσίπρας και η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίουΣήμερα 10:22 | Ειδήσεις

Λίγες ώρες μετά από την "ακύρωση" της υποψηφιότητας Παπανώτα, ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζει και τις προσωπικές επιλογές για την ψηφοδέλτιο της 9ης Ιουνίου.

Κυριακή Γρίβα: Ο πατέρας της μήνυσε τους αστυνομικούς που “σε πέντε λεπτά την ξεφορτώθηκαν”Σήμερα 09:57 | Ειδήσεις

Τι ζητά με την μήνυση που κατέθεσε η οικογένεια της κοπέλας, η οποία δολοφονήθηκε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων.

Σάμος: Σεισμός “ταρακούνησε” το νησίΣήμερα 11:10 | Ειδήσεις

Σεισμική δόνηση που έγινε αισθητή στην ευρύτερη περιοχή της Σάμου καταγράφηκε το πρωί της Παρασκευής.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“MyCoast”: η ψηφιακή εφαρμογή καταγγελιών για τις παραλίες11:30Σάμος: Σεισμός “ταρακούνησε” το νησί11:16Ακάθιστος Ύμνος: Οι Χαιρετισμοί στην Παναγία και η διάσωση της Κωνσταντινούπολης11:04Ευρωεκλογές - ΣΥΡΙΖΑ: Ο Παπανώτας, ο Τσίπρας και η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου10:51Ηράκλειο: Ξυλοδαρμός 14χρονου σε σχολείο - Το βίντεο που τράβηξαν συμμαθητές του10:37Κατάταξη UEFA: Η θέση της Ελλάδας μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού10:25Λάρισα: “Σήκωσαν” πακτωμένο χρηματοκιβώτιο από κατάστημα10:12Κυριακή Γρίβα: Ο πατέρας της μήνυσε τους αστυνομικούς που “σε πέντε λεπτά την ξεφορτώθηκαν”09:58Ιράν: Οι εκρήξεις, το Ισραήλ και η επίθεση για αντίποινα (βίντεο)09:45“Έρωτας φυγάς” - Νέο επεισόδιο: Μυστικά και αποκαλύψεις την Παρασκευή (βίντεο)09:31Ιράν: Επαναλειτουργούν τα αεροδρόμια της Τεχεράνης09:17ΠΟΥ: Η γρίπη των πτηνών θα γίνει σαν τον κορονοϊό09:04“Ενώπιος Ενωπίω” - Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Η Παξινού, οι “Ψυχοκόρες” και η πολιτική (βίντεο)08:50Εορτολόγιο - 19 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα (Ακάθιστος Ύμνος)08:36Το παρασκήνιο της βρετανικής συμμετοχής στην ενίσχυση της ισραηλινής άμυνας08:23Τροχαίο - Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο τούμπαρε στην Εθνική Οδό (βίντεο)08:10Amber Alert για 11χρονο07:57OHE: “Όχι” των ΗΠΑ στην πλήρη ένταξη της Παλαιστίνης07:44Αθηναϊκή Λέσχη: Δείπνο προς τιμήν του Οικουμενικού Πατριάρχη (εικόνες)07:30Μέση Ανατολή - Πετρέλαιο: Μεγάλη αύξηση στις διεθνείς τιμές φέρνει η νέα ένταση07:17
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο