LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 08 Οκτωβρίου 2021 12:49

“To Πρωινό” - Μποσταντζόγλου για Φιλιππίδη και Λιγνάδη: μακάρι να ξεβρωμίσει ο τόπος

Γιατί είπε ότι “θέλει να τους πατήσει στο κεφάλι”. Τι ανέφερε για την κατάσταση στο θέατρο και τις επιλογές πολλών ηθοποιών για συγκεκριμένους ρόλους.

Γιάννης Μποσταντζόγλου - Το Πρωινό

Για την θεατρική παράσταση «Η Ιστορία του Τζέρι και του Πίτερ», που θα ανεβαίνει κάθε Δευτέρα και Τρίτη μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.

Με αφορμή τον ρόλο του, σχολίασε δηκτικά ηθοποιούς που παίζουν ρόλους που δεν ταιριάζουν στην ηλικία τους, λέγοντας χαρακτηριστικά «δεν μπορεί να είσαι 100 χρονών και να κάνεις την 20άρα ή να έχεις παιδί τριών ετών».

Μιλώντας για τις καταγγελίες για ανθρώπους του Θεάτρου και όσα έχουν υποστηρίξει για τους Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη, ο Γιάννης Μποσταντζόγλου είπε «μου προκαλούν ανησυχία. Είναι πολύ κακή συγκυρία. Είναι καλό αυτό που έγινε για να ξεβρωμίσει ο τόπος. Δεν θέλω αν είναι οι άλλοι κάτω, να τους πατάω στο κεφάλι. Αλλά και αυτοί έκαναν πράγματα σε παιδάκια, οπότε ίσως δικαιολογούμαι να τους πατήσω».

Όπως συμπλήρωσε ο ηθοποιός, «ειχε μονιμοποιηθεί μια διαστροφή και μια ασυδοσία κάθε θιασάρχη σε όλα. Ο δυνατός έχει εξουσία και κάνει ότι θέλει».

Ακόμη, αναφέρθηκε με δηκτικό τρόπο στα ριάλιτι και σε όσους τα παράγουν ή συμμετέχουν σε αυτά.

Παρακολουθήστε το απόσπασμα με την συνέντευξη του Γιάννη Μποσταντζόγλου στο «Πρωινό» της Παρασκευής:

Ειδήσεις σήμερα:

Κεραμέως: αγωγή στην ΑΔΕΔΥ για την νέα απεργία

Κακοκαιρία “Αθηνά”: προβλήματα στις θαλάσσιες συγκοινωνίες

NASA: Το Perseverance κινείται μέσα σε αρχαία λίμνη του Άρη

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Κλείδωσε” η συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν17:17Κορονοϊός - Γρίπη: Πόσοι θάνατοι καταγράφηκαν την προηγούμενη εβδομάδα17:04Βαρκελώνη – Ναδάλ: Αποκλεισμός… με το καλημέρα16:50Το “Καλάθι του Πάσχα” και των “Νονών”: Πότε ξεκινούν και τι θα περιέχουν16:37Missing alert για την εξαφάνιση 16χρονης 16:23Αυτοκινητόδρομος Ε65: Πότε παραδίδεται το έργο16:10“Κινούμαι Ηλεκτρικά 2”: Τι πληρώνεται μέχρι την Παρασκευή15:56Επίδομα Μητρότητας Αυτοαπασχολούμενων - Μητσοτάκης: Άλλη μια δέσμευση που τηρήσαμε15:43Μάντσεστερ: Παιδί “κλέβει” περιπολικό και το οδηγεί (βίντεο ντοκουμέντο)15:29Μέση Ανατολή: Ο ΥΠΕΞ του Ιράν στην Κωνσταντινούπολη incognito15:15ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός ευρωψηφοδελτίου ο Δημήτρης Παπανώτας15:01Θεσσαλονίκη: Κατηγορούμενος για παρενόχληση σε λεωφορείο καταδικάστηκε14:48Κεφαλαλγία: Πότε είναι ανησυχητική;14:34Πάσχα - Δήμος Αθηναίων: δωρεάν δράσεις για παιδιά και μεγάλους14:20Μαρινάκης: Τα θαλάσσια πάρκα δεν αφορούν κυριαρχικά δικαιώματα (βίντεο)14:04Γεωργούλης στο “Πρωινό”: Είμαι αθώος, το δικαστήριο θα με δικαιώσει (βίντεο)13:50ΔΥΠΑ: Πότε καταβάλλει επίδομα ανεργίας και δώρο Πάσχα13:36Ηλεία: Διαρρήκτης μπουκάρει σε βενζινάδικο με βαν (βίντεο)13:22Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Έρχονται καταιγίδες και χαλάζι13:08Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: Το απρόσμενο καραδοκεί την Πέμπτη (βίντεο)12:54
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο