LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 08 Οκτωβρίου 2021 11:03

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για την… απελευθέρωση της

Η 39χρονη τραγουδίστρια θεωρεί ότι το κίνημα #FreeBritney έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην υπόθεση της κηδεμονίας της.

AP - Britney Spears - Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Η 39χρονη τραγουδίστρια Μπρίτνεϊ Σπίαρς, ευχαρίστησε τους θαυμαστές της σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Instagram μετά την είδηση ότι ο πατέρας της, Τζέιμι Σπίαρς παραιτήθηκε από διαχειριστής της περιουσίας της.

«Κίνημα #FreeBritney ... δεν έχω λόγια ... χάρη σε εσάς και στο συνεχές σθένος σας να με απελευθερώσετε από τον διορισμό κηδεμόνα ... η ζωή μου είναι τώρα προς αυτή την κατεύθυνση !!!!!» έγραψε η τραγουδίστρια της ποπ.

«Έκλαιγα χθες το βράδυ για δύο ώρες γιατί οι θαυμαστές μου είναι οι καλύτεροι και το ξέρω ... αισθάνομαι τις καρδιές σας και εσείς τις δικές μου ... όσα ξέρω είναι αλήθεια!!!!!» ανέφερε.

Ο Τζέιμι Σπίαρς είχε οριστεί κηδεμόνας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς το 2008, εν μέσω ανησυχιών για την ψυχική της υγεία.

Την περασμένη εβδομάδα η δικαστής του Ανώτερου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες, Μπρέντα Πένι διόρισε τον ορκωτό λογιστή Τζον Ζέιμπελ να αναλάβει τον ρόλο του προσωρινού διαχειριστή των οικονομικών της. Ο Τζέιμι Σπίαρς είχε υποβάλει αίτηση τον Αύγουστο για να παραιτηθεί.

Με νέα ανάρτησή της στο Instagram, η τραγουδίστρια επαίνεσε τον νέο της δικηγόρο, Μάθιου Σ. Ρόζενγκαρτ, ο οποίος, όπως σημείωσε «βοήθησε να αλλάξει η ζωή μου».

Η τραγουδίστρια κοινοποίησε φωτογραφία στο διαδίκτυο γυναίκας που κολυμπά για να βοηθήσει γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της κάτω από το νερό.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έγραψε, «Εάν έχετε έναν φίλο που βρίσκεται σε ένα σπίτι που φαίνεται πολύ μικρό για τέσσερις μήνες, δεν έχει αυτοκίνητο ... ούτε τηλέφωνο ... ούτε πόρτα για ιδιωτικότητα και πρέπει να δουλεύει γύρω στις 10 ώρες την ημέρα επτά ημέρες την εβδομάδα και δίνει τόνους αίματος εβδομαδιαίως χωρίς ποτέ ρεπό ... Σας προτείνω ανεπιφύλακτα να πάτε να πάρετε τον φίλο σας και να τον βγάλετε έξω! ».

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία “Αθηνά”: καταιγίδες, χαλάζι και ισχυροί άνεμοι την Παρασκευή

Ενέργεια: Ανακοινώνονται τα μέτρα για την αντιμετώπιση των ανατιμήσεων

Κορονοϊός: Δωρεάν rapid test την Παρασκευή σε 186 σημεία της χώρας

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία: Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία και ΘεσσαλονίκηΣήμερα 16:15 | Ειδήσεις

Που θα χτυπήσουν οι ισχυρές καταιγίδες που θα συνοδεύονται από θυελλώδεις ανέμους και χαλαζοπτώσεις.

Μητσοτάκης για Visa Express: Απτή απόδειξη της προσέγγισης Ελλάδας - ΤουρκίαςΣήμερα 12:23 | Ειδήσεις

Μετά την υλοποίηση της Visa Express οι αφίξεις Τούρκων πολιτών στη Λέσβο από το τέλος Μαρτίου έως την Τετάρτη ήταν αυξημένες κατά 868% σε σύγκριση με το 2023

Ερντογάν για επίσκεψη Μητσοτάκη: Στόχος η βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεωνΣήμερα 14:52 | Ειδήσεις

Τι δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος για την επικείμενη επίσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργού στην Άγκυρα.

Ενδοοικογενειακή βία – Θεσσαλονίκη: Εκβίαζε και έδερνε τη γυναίκα του για να πάρει χρήματαΣήμερα 16:18 | Τοπικά Νέα

Ο εφιάλτης μιας 37χρονης στα χέρια του συζύγου της, που την κακοποιούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα, απαιτώντας χρήματα για τα χρέη του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σύμη: Τσάντα με εκατομμύρια δολάρια βρέθηκε στη θάλασσα18:23Κασσελάκης για Κυριαζίδη: Ο Μητσοτάκης δεν έχει τη στοιχειώδη ηθική να αποβάλει έναν ομοφοβικό βουλευτή18:10Πρατήρια καυσίμων – Σκρέκας: Συνεχείς οι έλεγχοι για αισχροκέρδεια17:56Μητσοτάκης από Λέσβο: Η πολιτική της προσέγγισης Ελλάδας και Τουρκίας έχει αποτελέσματα17:43Youth League - Ολυμπιακός: Στον τελικό τα “μωρά” των ερυθρόλευκων17:29Anonymous: Χάκαραν τον ισραηλινό στρατό17:16Βαρκελώνη: Σκύλοι θεραπείας φέρνουν χαμόγελο σε ασθενείς της εντατικής (βίντεο)17:02“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Αγωνία και διλήμματα για τον Δημήτρη και την Άννα (εικόνες)16:49Ενδοοικογενειακή βία – Θεσσαλονίκη: Εκβίαζε και έδερνε τη γυναίκα του για να πάρει χρήματα16:35Κακοκαιρία: Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία και Θεσσαλονίκη 16:21Τέμπη: Βρέθηκαν υπολείμματα οστών στο ιδιωτικό οικόπεδο όπου είχε μεταφερθεί χώμα από τον τόπο της σύγκρουσης16:08Χατζηδάκης: : Η λέξη - κλειδί για Ελλάδα και Ευρώπη είναι η ανταγωνιστικότητα15:54Ελεύθερη πτώση: Παγκόσμιο ρεκόρ από Ρώσους που έπεσαν από την... στρατόσφαιρα! (βίντεο)15:40Γαλλία: Άντρας απειλούσε να ανατιναχτεί έξω από το ιρανικό προξενείο (βίντεο)15:26“Υγεία πάνω απ’ όλα”: υπέρταση στις γυναίκες, κατάψυξη ωαρίων και δυσορθογραφία15:15Ερντογάν για επίσκεψη Μητσοτάκη: Στόχος η βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεων15:02Πλημμύρες στο Ντουμπάι: Περιορισμός των αφίξεων στο αεροδρόμιο 14:49Θεσσαλονίκη: Έκλεψε μπαταρία από... αναπηρικό αμαξίδιο14:35Ισραηλινή επίθεση - Άγκυρα: Κίνδυνος μόνιμης σύγκρουσης μετά τις τελευταίες εξελίξεις14:22Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε πολυκατοικία (βίντεο)14:08
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο