LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 07 Οκτωβρίου 2021 08:12

“The 2night Show” - Πέτρος Ιακωβίδης: Η “Έξαψη” και η ιστορία πίσω από κάθε τραγούδι

Αποκαλύπτει απίθανες ιστορίες... πίσω από τις επιτυχίες του, μιλά για την πρώτη φορά που ανέβηκε στην πίστα σε ηλικία 14 ετών και την πρώτη συναυλία μετά την καραντίνα.

Πέτρος Ιακωβίδης

Ο Πέτρος Ιακωβίδης παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο "The 2Night Show" και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο ταλαντούχος τραγουδοποιός αποκαλύπτει τις απίθανες ιστορίες που κρύβονται πίσω από τις μεγάλες του επιτυχίες, θυμάται την πρώτη φορά που βγήκε να τραγουδήσει στην πίστα, σε ηλικία 14 ετών, και περιγράφει το «τρέμουλο» που είχε το καλοκαίρι, στην πρώτη του συναυλία μετά την καραντίνα.

Επίσης, αποκάλυψε πώς γράφτηκε το τραγούδι "Έξαψη”, σε στίχους του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αρχικά ο Πέτρος Ιακωβίδης μοιράστηκε πως έχει συνθέσει μεγάλες επιτυχίες του μέσα από απλά καθημερινά περιστατικά. Το "Κοιμήσου απόψε εδώ” το έγραψε επειδή η μητέρα του έτσι του απάντησε όταν της έκανε την αντίστοιχη ερώτηση. Το κομμάτι "Μου έλειψες πολύ” με τη σειρά του, το σκέφτηκε όταν έβλεπε τον Ράιαν Γκόσλιν να γράφει ερωτικά γράμματα στην ταινία "The Notebook”.

Για την τελευταία του επιτυχία "Τατουάζ”

"Το έγραψα πολύ γρήγορα. Τελείωνα από γυμναστήριο και κανόνισα με έναν φίλο μου για καφέ. Ήρθε και η κοπέλα του που μόλις είχε κάνει τατουάζ, δεν θυμάμαι τι σχέδιο. Δεν του άρεσε και του λέει εκείνη τι θες να έκανα; Το όνομά σου; Πάω σπίτι το βράδυ και το γράφω”.

Πώς "γεννήθηκε" το τραγούδι "Έξαψη” της Νατάσας Θεοδωρίδου

"Με πήρε η Νατάσα τηλέφωνο και μου λέει θέλω να γράψεις ένα τραγούδι μουσική και στίχο για το σήριαλ. Εγώ είχα δει κάποια επεισόδια, ήξερα λίγο του story. Έγραψα λοιπόν το τραγούδι με άλλο στίχο. Με παίρνει μία ώρα μετά και μου λέει ωραία τώρα βάλε αυτούς του στίχους μέσα. Όταν το τελείωσα μου είπε ποιος το έγραψε”. Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι: "Η Νατάσα με έχει στηρίξει πάρα πολύ, μ' έσπρωξε προς τα πάνω".

Ειδήσεις σήμερα:

“Το Πρωινό”: η Βανδή, ο Μπισμπίκης και το κουτούκι στα Εξάρχεια (βίντεο)

Τροχαίο στον Πύργο - Νεκρός γνωστός γιατρός (εικόνες)

Νέα Στύρα: Αρχαίος τάφος με νεκρούς, αγγεία και νομίσματα (εικόνες)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ιωάννινα – Κακοποίηση ζώου: Έσερνε τον σκύλο με το αγροτικό14:45Ουκρανία: Νεκροί και τραυματίες από ρωσικά πλήγματα στο Ντονέτσκ14:30“Ψυχοκόρες”: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια στον ΑΝΤ114:16Γάζα: Ο Νετανιάχου σταματά τη λειτουργία του Al Jazeera14:02Δολοφονία Ελλήνων στην Αλβανία: Συνελήφθη 69χρονος 13:48Φωτιά στο Μούρεσι: Σύλληψη υπόπτου13:35Παραβατικότητα ανηλίκων - Θεσσαλονίκη: Σαφάρι ελέγχων της ΕΛΑΣ13:21Marfin: Σαν σήμερα η τραγωδία στο κέντρο της Αθήνας13:06Έγκλημα στη Σάμο: Στον Εισαγγελέα η 49χρονη που σκότωσε τον πατέρα της12:51Κασσελάκης: Γιορτάζουμε την Ανάσταση, τη μετάβαση από το σκοτάδι στο φως 12:37Ζαχάροβα: Οι χώρες της Βαλτικής έχουν απομακρυνθεί από τη Μόσχα12:24Βόλος: Διαρρήκτες μπήκαν σε σπίτι άνδρα που νοσηλεύεται12:10Χανιά: Ακρωτηριάστηκε ο 14χρονος που έσκασε στο χέρι του κροτίδα11:57Γερμανία: Χιλιάδες συσκέψεις του Στρατού διέρρευσαν λόγω “κενού ασφαλείας”11:43NBA: Έφυγε από τη ζωή ο Ντάριους Μόρις11:29Λήμνος: “Εκρηκτική” Ανάσταση στο Ανδρώνι (βίντεο)11:16Formula 1 - GP Μαϊάμι: Ο Φερστάπεν στην pole position11:02Πλημμύρες στη Βραζιλία: 70000 άνθρωποι αναγκάστηκαν να φύγουν από τα σπίτια τους10:49Χανιά: 14χρονος τραυματίστηκε με κροτίδα10:35Μανχάταν: Φάρσες για τοποθετήσεις βομβών σε συναγωγές 10:21
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο