LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 03 Οκτωβρίου 2021 20:25 | Ανανέωση: 03 Οκτωβρίου 2021 20:35

O ΠΑΟΚ έστησε... γλέντι στο Ηράκλειο

Επιβλητική νίκη της ομάδας του Λουτσέσκου κόντρα στον ΟΦΗ

ΟΦΗ - ΠΑΟΚ

Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε ο ΠΑΟΚ. Με εμφατικό τρόπο, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου επικράτησε με 3-1 του ΟΦΗ στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», για την 5η αγωνιστική της Super League. Στην κορυφή μαζί με τον Βόλο - και μέχρι νεωτέρας - πέρασαν οι Θεσσαλονικείς που με τα γκολ των Κάρολ Σφιντέρσκι (15’), Γιασμίν Κούρτιτς (58’) και Ντάγκλας Αουγκούστο (71’) υποχρέωσαν την ομάδα του Νίκου Νιόπλια, που μείωσε με τον Αντίλ Ναμπί (90’+1’), στην πρώτη φετινή της ήττα.

Το ματς

Με το... καλησπέρα ο ΠΑΟΚ απείλησε, αλλά το σουτ του Σφιντέρσκι στο 2ο λεπτό πέρασε ελάχιστα δίπλα από την εστία του Επασί Μποκά. Στην αντίπαλη περιοχή, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έβγαλε δύσκολα σε κόρνερ το σουτ του Χουάν Νέιρα και στο 12’, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια πάνω στη γραμμή έδιωξε την μπάλα έπειτα από την αρχική επέμβαση του Πασχαλάκη στο πλασέ του Φιορίν Ντουρμισάι. Τρία λεπτά μετά, ήρθε το 0-1. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο αφύλακτος Σφιντέρσκι δε δυσκολεύτηκε με το κεφάλι να ανοίξει το σκορ. Οι Κρήτες κέρδισαν αρκετά στημένα γύρω από την εστία του ΠΑΟΚ, ωστόσο δε δημιούργησαν επικίνδυνες καταστάσεις.

Ο ΟΦΗ μπήκε με διάθεση να πιέσει στο δεύτερο μέρος, αλλά το υπέροχο φάουλ του Κούρτιτς στο 58’ για το 0-2, του... έκοψε τα φτερά. Ο Φρίξος Γρίβας, που μόλις είχε περάσει στο ματς, σπατάλησε σημαντική ευκαιρία να μειώσει το σκορ στο 67’ και τέσσερα λεπτά μετά ο Αουγκούστο πήρε την πάσα του Ροντρίγκο Σοάρες για το 0-3 με αριστερό σουτ από το ύψος του πέναλτι. Ο Πασχαλάκης κράτησε το μηδέν και στο φάουλ του Τζόναθαν ντε Γκουζμάν στο 76’, αλλά στις καθυστερήσεις ο διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας δεν μπορούσε να αποσοβήσει το τελικό 1-3 από τον Ναμπί, ο οποίος σκόραρε στην επανεμφάνισή του από τον Οκτώβριο του 2020.

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Ουές (84’ Μπαλογιάννης), Πασαλίδης, Σελίμοβιτς, Μαρινάκης, Νέιρα (84’ Γιαννούλης), Φαν Ντάινεν (78’ Ναμπί), Διαμαντής, Ντουρμισάι, Ντε Γκουζμάν, Κοροβέσης (65’ Γρίβας).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια (77’ Σίντκλεϊ), Σβαμπ, Κούρτιτς, Αουγκούστο (72’ Εσίτι), Α. Ζίβκοβιτς (84’ Κωνσταντέλιας), Μπίσεσβαρ (77’ Μιτρίτα), Σφιντέρσκι (72’ Άκπομ).

Ειδήσεις σήμερα:

Νέο Ηράκλειο: Επίθεση ακροδεξιών σε αντιφασιστική συγκέντρωση (βίντεο)

Κορονοϊός: Ο “χάρτης” με τα κρούσματα της Κυριακής

Σεισμός στην Κρήτη: Σε ρυθμούς Ρίχτερ το Αρκαλοχώρι

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)Σήμερα 21:33 | Τοπικά Νέα

Αντιμέτωπο με την κακοκαιρία είναι το Πήλιο, όπως είχε προβλέψει η ΕΜΥ σχετικά με τα ισχυρά καιρικά φαινόμενα που ''χτυπούν'' την περιοχή.

Μητσοτάκης από Λέσβο: Η πολιτική της προσέγγισης Ελλάδας και Τουρκίας έχει αποτελέσματαΣήμερα 17:00 | Ειδήσεις

Περιοδεία στη Λέσβο πραγματοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπου συνομίλησε με τούρκους τουρίστες, ενημερώθηκε για τα έργα στο λιμάνι και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου.

ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)Σήμερα 19:52 | Ειδήσεις

Παρών και ο Αλέξης Τσίπρας στην παρουσίαση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου

Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)Σήμερα 18:55 | Ειδήσεις

Τι ζητά με υπόμνημα η μητέρα της Κυριακής Γρίβα, η οποία δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της. Νωρίτερα ο πατέρας της έκανε μήνυση αλλά ''δεν έγινε τίποτα''.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΠΑΣΟΚ: Ποιοι είναι οι 8 νέοι ευρωβουλευτές του23:08Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Δια πυρός και σιδήρου… οι γηπεδούχοι22:55Βόλος: Εκδήλωση του Κυμπουρόπουλου “τίναξαν” στον αέρα διαδηλωτές 22:41Πιερία: Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης22:28Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε απότακτο αστυνομικό 22:14Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικου από δομή φιλοξενίας22:01Κακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)21:47Βαρκελώνη: Ο Τσιτσιπάς πήρε το θρίλερ και συνεχίζει το σερί του στο χώμα21:34“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της” 21:20Δίκη Τράμπ: Άντρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο (βίντεο)21:07Κλειστός σταθμός του μετρό το Σαββατοκύριακο20:53Ολλανδία - Facebook: Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων καλεί την κυβέρνηση να μην το χρησιμοποιεί20:40Ενδοοικογενειακή βία - Θύμα μαρτυρά στον ΑΝΤ1: “Με χτυπούσε με μανία” (βίντεο)20:26Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)20:13ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)19:59Δώρο Πάσχα στον ιδιωτικό τομέα: Πότε καταβάλλεται, πώς το υπολογίζετε19:45Σέρφερ “δάμασε” κύμα-τέρας και έσπασε παγκόσμιο ρεκόρ (βίντεο)19:32Κακοκαιρία - Σάββατο: Ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και δυνατοί άνεμοι19:18Δίκη Πισπιρίγκου: Μήνυση Δασκαλάκη εναντίον της αδερφής της 19:04Ιεροσόλυμα - Πατριαρχείο: Ανακοίνωσε τον μέγιστο αριθμό προσκυνητών για την Ανάσταση 18:51
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο