LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 30 Σεπτεμβρίου 2021 19:22 | Ανανέωση: 30 Σεπτεμβρίου 2021 19:40

Επίθεση με βιτριόλι – Λύτρας: μάρτυρες “κλειδί” γνώριζαν τις προθέσεις της κατηγορούμενης

Ο συνήγορος της Ιωάννας μίλησε στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 για την έναρξη της δίκης και τους μάρτυρες κλειδί. Τι απαντά ο δικηγόρος του ενός εκ των δύο στον ΑΝΤ1.

Απόστολος Λύτρας - ΑΝΤ1

Στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου μίλησε ο συνήγορος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας, αποκαλύπτοντας ότι υπάρχουν δύο μάρτυρες κλειδί για την υπόθεση.

«Νιώσαμε όλοι προσβεβλημένοι, πάθαμε σοκ από την απάντησή της», δήλωσε ο Απόστολος Λύτρας αναφερόμενος στην κατηγορούμενη.

Ο δικηγόρος δήλωσε ότι όλοι οι παριστάμενοι στο δικαστήριο έπαθαν «σοκ» με την εμφάνισή της στην αίθουσα.

 «Είναι δυνατόν να έρθει μακιγιαρισμένη, να μη σκύψει μια φορά το κεφάλι της;», διερωτήθηκε ο Α.Λύτρας.

Τέλος ο δικηγόρος αποκάλυψε ότι, έχει ζητηθεί από το δικαστήριο να καταθέσουν δύο ακόμα μάρτυρες, οι οποίοι όπως προκύπτει από τα στοιχεία, «γνώριζαν πολλά από αυτά που επρόκειτο να κάνει η κατηγορουμένη κι αν προκύψει κάτι, θα ασκηθεί ποινική δίωξη».

Μιλώντας επίσης στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1, ο δικηγόρος του ενός μάρτυρα του 36χρονου, δήλωσε πως η μόνη εμπλοκή του με την υπόθεση ήταν κάποια τηλεφωνήματα με την κατηγορούμενη.

Σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Κούκιο, το κινητό του εντολέα έχει κατασχεθεί και δεν του έχει επιστραφεί ακόμα. Μάλιστα, όπως είπε επικαλούμενος τον πελάτη του, δεν είχε γνώση για το τι επρόκειτο να κάνει η 37χρονη, η οποία ήταν απλώς φίλη του.

Ερωτηθείς, τέλος, για το αν υποπτεύθηκε κάτι από την εμμονή της με τον άνδρα που διατηρούσε σχέση, απάντησε πως «δεν την πήρε στα σοβαρά».

 


Ειδήσεις σήμερα: 

Μαργαρίτα Θεοδωράκη - Νίκος Κουρής: Η απόφαση του δικαστηρίου για το όνομα

Κορονοϊός: Στο “κόκκινο” άλλες 4 Περιφερειακές Ενότητες της χώρας

Τριφύλλη: Ο Φιλιππίδης είναι ακόμα φίλος μου, ο Λιγνάδης είναι ατάλαντος

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο