LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 30 Σεπτεμβρίου 2021 09:52

Βελόπουλος για Σταυρούπολη: συγκεκριμένα κόμματα υποκινούν τα επεισόδια

Τι είπε για το ενδεχόμενο να μην γίνουν παρελάσεις ούτε φέτος, αλλά και για το εμβόλιο έναντι του κορονοϊού.


 

Βελόπουλος - Καλημέρα Ελλάδα

«Πρέπει σήμερα να φύγουν μακριά από σχολεία και πανεπιστήμια τα κόμματα και οι παρατάξεις. Δεν υπάρχει άλλη ευρωπαϊκή χώρα που να συμβαίνει αυτό»,  είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, αναφορικά με την συνεχιζόμενη ένταση έξω από τα ΕΠΑΛ στην Σταυρούπολη.

Όπως συμπλήρωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, «Αυτοί που είναι σήμερα έξω από το σχολείο, αναβίωσαν τους ναζί. Είναι δέκα φασισταριά, ναζισταριά, μέσα στο σχολείο. Φταίνε οι καθηγητές οι μαθητές που δεν τους απομόνωσαν. Είναι άλλοι 1200 μαθητές και πήγαν και κάποιοι εξωσχολικοί. Πήγαν οι άλλοι με φυλλάδια έξω από το σχολείο; Να κάνουν τι; Οι κάτοικοι που μένουν δίπλα από το σχολείο ξέρετε πως είναι τόσες ημέρες;».

Συνέχισε λέγοντας «Οι απέξω μοίραζαν φυλλάδια, ποιου κόμματος ήταν; Πείτε μου εσείς ποιο κόμμα μοίραζε φυλλάδια;» και συμπλήρωσε «τα άκρα αλληλοτροφοδοτούνται, αν δεν υπάρχει το ακροαριστερό άκρο, δεν θα υπάρχει το ακροδεξιό. Αν δεν υπάρχει το ένα, δεν θα υπάρχει το άλλο. Εξήντα χρονών άνθρωπος, τι ζητάει με φυλλάδια έξω από ένα σχολείο; Άλλη δουλειά δεν έχει να κάνει;»

«Δεν επιτρέπεται στο προαύλιο χώρο του σχολείου να μοιράζεις φυλλάδια. Αν μετά πάει το ΠΑΣΟΚ, η Ελληνική Λύση, η ΝΔ, όλα τα κόμματα να  μοιράζουν φυλλάδια «θα σκοτωθούν» μεταξύ τους. Δεν είναι δουλειά του πολιτικού να πει ποιο κόμμα είναι από πίσω. Δείτε στην Βουλή ποιοι είπαν αμέσως για τα επεισόδια και ποιοι υπερθεμάτισαν», είπε ο κ. Βελόπουλος, αναφέροντας πάντως αργότερα και αφού διαμαρτυρήθηκε για παρέμβαση στην εκπομπή του επικεφαλής της ΚΝΕ, ότι υπάρχουν και εξωκοινοβουλευτικά κόμματα της Αριστεράς, καταλήγοντας «πίσω από τις κουκούλες, τα κοντάρια και τις σιδηρογροθιές είναι φασίστες, τελεία και παύλα».

Για τα μέτρα για τον κορονοϊό και το ενδεχόμενο απαγόρευσης της παρέλασης είπε «Έχουμε lockdown στην Θεσσαλονίκη, κάθε φορά που έχουμε παρέλαση και εκδηλώσεις. Να γίνει η παρέλαση, σεμνά, από την ώρα που η Κυβέρνηση άφησε να γίνουν το φεστιβάλ της ΚΝΕ και η περιοδεία της Αμάλ».

Για το θέμα του εμβολιασμού έναντι του κορονοϊού ανέφερε «δεν ειμαι ιατρός. Στην Δημοκρατία η ελεύθερη βούληση και το αυτεξούσιο του σώματος είναι η κορωνίδα. Όποιος θέλει το κάνει το εμβόλιο. Εγώ δεν είπα σε κανέναν να κάνει ή να μην κάνει το εμβόλιο. Εγώ δεν έχω κάνει το εμβόλιο», δηλώνοντας ότι δεν είναι αρνητής, αλλά «επιφυλακτικός και σκεπτικιστής».

Ειδήσεις σήμερα: 

ΥΠΕΝ: Ενεργειακή κάρτα και επιδοτήσεις για φτωχά νοικοκυριά

Κορονοϊός - Γκίκας: πιθανή η απαγόρευση των παρελάσεων (βίντεο)

myDATA: εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις εντάχθηκαν στην πλατφόρμα


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία: Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία και ΘεσσαλονίκηΣήμερα 16:15 | Ειδήσεις

Που θα χτυπήσουν οι ισχυρές καταιγίδες που θα συνοδεύονται από θυελλώδεις ανέμους και χαλαζοπτώσεις.

Μητσοτάκης για Visa Express: Απτή απόδειξη της προσέγγισης Ελλάδας - ΤουρκίαςΣήμερα 12:23 | Ειδήσεις

Μετά την υλοποίηση της Visa Express οι αφίξεις Τούρκων πολιτών στη Λέσβο από το τέλος Μαρτίου έως την Τετάρτη ήταν αυξημένες κατά 868% σε σύγκριση με το 2023

Ερντογάν για επίσκεψη Μητσοτάκη: Στόχος η βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεωνΣήμερα 14:52 | Ειδήσεις

Τι δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος για την επικείμενη επίσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργού στην Άγκυρα.

Ενδοοικογενειακή βία – Θεσσαλονίκη: Εκβίαζε και έδερνε τη γυναίκα του για να πάρει χρήματαΣήμερα 16:18 | Τοπικά Νέα

Ο εφιάλτης μιας 37χρονης στα χέρια του συζύγου της, που την κακοποιούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα, απαιτώντας χρήματα για τα χρέη του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κασσελάκης για Κυριαζίδη: Ο Μητσοτάκης δεν έχει τη στοιχειώδη ηθική να αποβάλει έναν ομοφοβικό βουλευτή18:10Πρατήρια καυσίμων – Σκρέκας: Συνεχείς οι έλεγχοι για αισχροκέρδεια17:56Μητσοτάκης από Λέσβο: Η πολιτική της προσέγγισης Ελλάδας και Τουρκίας έχει αποτελέσματα17:43Youth League - Ολυμπιακός: Στον τελικό τα “μωρά” των ερυθρόλευκων17:29Anonymous: Χάκαραν τον ισραηλινό στρατό17:16Βαρκελώνη: Σκύλοι θεραπείας φέρνουν χαμόγελο σε ασθενείς της εντατικής (βίντεο)17:02“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Αγωνία και διλήμματα για τον Δημήτρη και την Άννα (εικόνες)16:49Ενδοοικογενειακή βία – Θεσσαλονίκη: Εκβίαζε και έδερνε τη γυναίκα του για να πάρει χρήματα16:35Κακοκαιρία: Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία και Θεσσαλονίκη 16:21Τέμπη: Βρέθηκαν υπολείμματα οστών στο ιδιωτικό οικόπεδο όπου είχε μεταφερθεί χώμα από τον τόπο της σύγκρουσης16:08Χατζηδάκης: : Η λέξη - κλειδί για Ελλάδα και Ευρώπη είναι η ανταγωνιστικότητα15:54Ελεύθερη πτώση: Παγκόσμιο ρεκόρ από Ρώσους που έπεσαν από την... στρατόσφαιρα! (βίντεο)15:40Γαλλία: Άντρας απειλούσε να ανατιναχτεί έξω από το ιρανικό προξενείο (βίντεο)15:26“Υγεία πάνω απ’ όλα”: υπέρταση στις γυναίκες, κατάψυξη ωαρίων και δυσορθογραφία15:15Ερντογάν για επίσκεψη Μητσοτάκη: Στόχος η βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεων15:02Πλημμύρες στο Ντουμπάι: Περιορισμός των αφίξεων στο αεροδρόμιο 14:49Θεσσαλονίκη: Έκλεψε μπαταρία από... αναπηρικό αμαξίδιο14:35Ισραηλινή επίθεση - Άγκυρα: Κίνδυνος μόνιμης σύγκρουσης μετά τις τελευταίες εξελίξεις14:22Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε πολυκατοικία (βίντεο)14:08“Απάτητες παραλίες”: οι 198 περιοχές προστασίας στην Ελλάδα13:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο