LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 29 Σεπτεμβρίου 2021 13:20 | Ανανέωση: 29 Σεπτεμβρίου 2021 13:47

Μάριος Παπαγεωργίου: Στον Άρειο Πάγο η μητέρα του για τη στασιμότητα στις έρευνες

Εννέα χρόνια μετά την αρπαγή και την δολοφονία του 26χρονου τότε φοιτητή, ο φάκελος της υπόθεσης παραμένει ανοιχτός.

Δίκη - Μάριος Παπαγεωργίου

Αίτημα στον Άρειο Πάγο να επιταχυνθεί η έρευνα για την ανεύρεση των συνεργών στην αρπαγή και τη δολοφονία του φοιτητή Μάριου Παπαγεωργίου καταθέτει η μητέρα του, Βαρβάρα Θεοδωράκη.

Αν και έχουν περάσει 9 χρόνια από τη δολοφονία του 26χρονου τότε φοιτητή και παρά το γεγονός ότι ο βασικός κατηγορούμενος έχει καταδικαστεί ο φάκελος συνεχίζει να παραμένει ανοιχτός καθώς έχουν ασκηθεί διώξεις σε ακόμη 9 άτομα, αλλά οι έρευνες φαίνεται πως έχουν «παγώσει».

Τόσο η μητέρα του αδικοχαμένου Μάριου, όσο και ο δικηγόρος της οικογένειας, Νίκος Ρουσόπουλος, δήλωσαν ότι παρότι έχουν περάσει 14 μήνες από τη στιγμή που άνοιξε και πάλι ο φάκελος της υπόθεσης και στη λίστα των κατηγορουμένων μπήκαν ακόμη 9 άτομα, η υπόθεση δείχνει να έχει «παγώσει».

Μάλιστα ο κ. Ρουσόπουλος είπε ότι με την καθυστέρηση αυτή χάθηκε το «μομέντουμ» καθώς αν οι απαιτούμενες ενέργειες είχαν γίνει άμεσα θα μπορούσε κάποιος από τους υπόπτους να είχε «σπάσει» και να είχε ομολογήσει.

Στη νέα λίστα των κατηγορουμένων περιλαμβάνονται οι γιοι του εγκεφάλου της υπόθεσης, ο οποίος τόσο πρωτόδικα όσο και στο Εφετείο έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη αλλά και η σύζυγος του, η οποία είχε πρωτόδικα καταδικαστεί σε 18 έτη για συνέργεια σε απόπειρα εκβίασης και αρπαγή του θύματος και, πλέον, αντιμετωπίζει και την κατηγορία της συνέργειας στην ανθρωποκτονία του 26χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην ανάκριση έχει κατατεθεί και η έκθεση Καναδού ερευνητή που συντάχθηκε μετά από αίτημα της πολιτικής αγωγής, η οποία καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο Μάριος Παπαγεωργίου έπεσε θύμα αρπαγής και εν συνεχεία δολοφονήθηκε, ενώ κατά την έρευνα το πτώμα του μεταφέρθηκε στα Γεράνεια Όρη.

Ειδήσεις σήμερα:

Γιάνης Βαρουφάκης: Πέθανε ο πατέρας του

Επεισόδια στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης: Τραυματισμοί και συλλήψεις (εικόνες)

Καραμανλής για σεισμό στην Κρήτη: αποζημιώσεις με μια αίτηση

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γαλλία: Ο πρόεδρος Μακρόν θα συναντηθεί με Ζελένσκι, Στάρμερ και Μερτς τη Δευτέρα στο Λονδίνο23:58ΗΠΑ: Ρακούν "διαρρήκτης" τα έκανε γυαλιά-καρφιά σε κάβα - Κατέληξε μεθυσμένο στην τουαλέτα23:41Κακοκαιρία Byron: Πού καταγράφηκε το μεγαλύτερο ύψος βροχής23:24Σεισμός 4.7 ρίχτερ στα Καλάβρυτα23:10Νότια Κορέα: Αποκαλύφθηκε δίκτυο μαζικής παραβίασης καμερών - Χιλιάδες πολίτες θύματα κρυφής καταγραφής22:56Σαρκοζί: Στη δημοσιότητα αποσπάσματα από το νέο του βιβλίο που περιγράφει τις 20 μέρες που έμεινε στη φυλακή22:42Ναυάγιο στην Κρήτη: Μάχη για τη ζωή τους δίνουν οι δύο διασωθέντες22:28Βύρωνας: Εξιχνιάσθηκε συμμορία που λήστευε πρακτορεία τυχερών παιγνίων22:14Βρετανικός Τύπος: Η ευλογιά θα αφανίσει την ελληνική φέτα22:00Ολοκληρώθηκε η πορεία για τα 17 χρόνια από τη δολοφονία του Γρηγορόπουλου - Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία21:45Μάχη τίτλου στη Formula 1: Ο Φερστάπεν στην pole, ο Νόρις ένα βήμα από το πρωτάθλημα21:31Ζάκυνθος: Συνελήφθησαν οι γονείς του 2χρονου αγοριού που πέθανε μετά από επίθεση σκύλου21:17Θεσσαλονίκη: Κτηνοτρόφος καταρρέει, μετά την αναγκαστική θανάτωση του κοπαδιού του (βίντεο)21:03Μητσοτάκης: Η ανάρτηση για την ανασκόπηση του 2025 - Ένα έτος με μεγάλα έργα, νέες αποφάσεις και αλλαγές20:49Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος: Επεισόδια στα Εξάρχεια - Μολότοφ και προσαγωγές (βίντεο)20:35Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή20:21ANT1 Sports: Η FIFA τίμησε τον Τραμπ με το πρώτο Βραβείο Ειρήνης στην κλήρωση του Μουντιάλ20:09Συμβαίνει Τώρα: Πορεία στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, στο κέντρο της Αθήνας (βίντεο)19:55Ο ΠΑΟΚ ανέβασε ταχύτητα και λύγισε τον Κολοσσό19:41Ναυάγιο με μετανάστες στην Κρήτη - 18 νεκροί19:27
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο