LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 29 Σεπτεμβρίου 2021 11:19

Πυγμαχία: Ο θρύλος Πακιάο “κρεμάει τα γάντια του” και... κατεβαίνει για πρόεδρος

Ο Μάνι Πακιάο ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να αποχωρήσει από τα ρινγκ, μετά από 26 χρόνια καριέρας στην πυγμαχία. 

AP - Μάνι Πακιάο

Ο Μάνι Πακιάο ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να αποχωρήσει από τα ρινγκ, μετά από 26 χρόνια καριέρας στην πυγμαχία. Ο διασημότερος Φιλιππινέζος χαρακτήρισε την επιλογή του ως την «δυσκολότερη της ζωής του», ενώ όπως είναι γνωστό, έχει θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της χώρας του.

«Μου είναι δύσκολο να αποδεχτώ ότι η καριέρα μου στην πυγμαχία έχει τελειώσει. Σήμερα, ανακοινώνων την αποχώρηση μου», δήλωσε ο Πακιάο σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Twitter, δέκα ημέρες, μετά την απόφαση του να θέσει υποψηφιότητα για τις προεδρικές εκλογές του Μαΐου 2022, στις Φιλιππίνες.

Ο Πακιάο, ο οποίος ζούσε στους δρόμους πριν εξελιχθεί σε εθνικό ήρωα για την χώρα του, άρχισε την καριέρα του τον Ιανουάριο του 1995 με μόλις 1.000 πέσος (σ.σ. 19 ευρώ) -όπως έχει εκμυστηρευθεί στο παρελθόν- και κατάφερε να γίνει πολυεκατομμυριούχος, καθώς η περιουσία του, υπολογίζεται σε περισσότερα από 500 εκατομμύρια δολάρια.

Ο διάσημος Φιλιππινέζος, ο οποίος είναι παντρεμένος και πατέρας πέντε παιδιών, ευχαρίστησε τα εκατομμύρια θαυμαστών του σε όλο τον κόσμο και απέτισε ιδιαίτερο φόρο τιμής στον προπονητή του, Φρέντι Ρόατς, χαρακτηριζόντας τον «μέλος της οικογένειας, αδελφό και φίλο».

Ο Πακιάο, εμφανίσθηκε στην πολιτική το 2010, όταν εξελέγη βουλευτής, πριν γίνει γερουσιαστής το 2016. Μερικές φορές, η στάση του υπέρ της θανατικής ποινής και κατά της ομοφυλοφιλίας, έχει προκαλέσει αντιδράσεις, όμως παραμένει εξαιρετικά δημοφιλής στο αρχιπέλαγος των 110 εκατομμυρίων ανθρώπων, όπου η γενναιοδωρία του και η άνοδος του στην κορυφή, δεδομένου ότι γεννήθηκε σε ακραία φτώχεια, αποτελούν αντικείμενα θαυμασμού από τους συμπατριώτες του.

Ειδήσεις σήμερα:

“Ήλιος”: νέα επεισόδια με καθηλωτικές εξελίξεις (εικόνες)

Συμφωνία Ελλάδας – Γαλλίας: στη Βουλή το νομοσχέδιο

Γεωργία - Μιχαήλ Σαακασβίλι: Συνελήφθη ο πρώην Πρόεδρος (εικόνες)



Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Οι έντιμοι αγρότες και κτηνοτρόφοι, που είναι η συντριπτική πλειονότητα, δεν έχουν να φοβηθούν τίποταΣήμερα 10:37 | Ειδήσεις

Όλα όσα είπε στην ανάρτηση του ο πρωθυπουργός για τον απολογισμό του κυβερνητικού έργου.

Κυρανάκης: Η ιστορία των τρόλεϊ αξίζει σεβασμό - Ευθύνη μας η επόμενη μέραΣήμερα 15:28 | Ειδήσεις

Ξεκίνησε σήμερα η αποξήλωση καλωδίων από τον Πειραιά, παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Μεταφορών, Κωνσταντίνου Κυρανάκη και του δημάρχου, Γιάννη Μώραλη.

Αλεξανδρούπολη: Συνεχίζεται η ενίσχυση των αγροτικών μπλόκων σε βόρειο και νότιο ΈβροΣήμερα 15:20 | Ειδήσεις

Με συνεχιζόμενη την ενίσχυση των εν λόγω μπλόκων στο βόρειο και νότιο τμήμα του νομού, συνεχίζεται η διακοπή της κυκλοφορίας μόνο των φορτηγών διεθνών μεταφορών σε Ορμένιο και Κήπους.

Βρετανία: Επίθεση με σπρέι πιπεριού έγινε στο αεροδρόμιο του ΧίθροουΣήμερα 15:52 | Ειδήσεις

Οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου Χίθροου συνεργάζονται στενά με την αστυνομία για τη διερεύνηση του περιστατικού και την πλήρη αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας των εγκαταστάσεων του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Λάρισα: Νησίδα από φερτά υλικά δημιουργήθηκε στη γέφυρα του Πηνειού - Ανεβαίνει η στάθμη του νερού (εικόνες)17:56Νετανιάχου: Κοντά η δεύτερη φάση του αμερικανικού σχεδίου για τη Γάζα - Επαφές με Τραμπ στο τέλος του μήνα17:42Αλεξανδρούπολη: Συνεχίζεται η ενίσχυση των αγροτικών μπλόκων σε βόρειο και νότιο Έβρο17:28Πρόεδρος Βρετανικού Μουσείου: Υπάρχει “περιθώριο προσγείωσης” για τα Γλυπτά του Παρθενώνα17:14Formula 1: Παγκόσμιος πρωταθλητής για πρώτη φορά στην καριέρα του ο Λάντο Νόρις17:00Διάρρηξη στο Δημαρχείο Σαρωνικού: Ταυτοποιήθηκε 39χρονος ύποπτος16:46Βρετανία: Επίθεση με σπρέι πιπεριού έγινε στο αεροδρόμιο του Χίθροου16:32Λαμία: Σε κομβικά σημεία της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, τα αγροτικά μπλόκα16:18Βόλος: Ξεκίνησε η ανέλκυση του σκάφους του λιμενικού που βρέθηκε πάνω σε βραχίονα του λιμανιού16:04Λάρισα: Επίθεση του Ρουβίκωνα στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ15:50Κυρανάκης: Η ιστορία των τρόλεϊ αξίζει σεβασμό - Ευθύνη μας η επόμενη μέρα15:36Ολυμπιακός: Μάχη μέχρι τέλους με την ΑΕΚ 15:24Προσάραξη του σκάφους του Λιμενικού που βρέθηκε πάνω στον βραχίονα του λιμανιού στο Βόλο15:10"Νυχτερινός Ποιμήν": Επιχείρηση για τον εντοπισμό ανηλίκων σε νυχτερινά κέντρα14:56Λίβερπουλ - Σαλάχ: Φαίνεται ότι η ομάδα με θυσιάζει για προσωπικό όφελος14:42Χανιά: Συνελήφθησαν τρείς άνδρες για κατοχή ναρκωτικών ουσιών14:28ΗΠΑ: "Πραγματικά κοντά" η λύση του πολέμου στην Ουκρανία14:14Αλγερία: Σφοδρό τροχαίο - Αναφορές για 14 νεκρούς14:00Ιωάννινα: Κλειστός από αγρότες, ο κόμβος του αεροδρομίου13:46Νέο Ηράκλειο: 16 χρόνος λήστεψε δύο 12χρονες υπό την απειλή μαχαιριού13:32
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο