LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 28 Σεπτεμβρίου 2021 17:58

“The 2night show”: “ανατρεπτικοί” καλεσμένοι την Τετάρτη

Ο Σταμάτης Γονίδης παρουσιάζει ζωντανά το νέο του τραγούδι και η Δανάη Μιχαλάκη, μιλάει για τις «Άγριες Μέλισσες» και τον πολύκροτο γάμο της.

THE 2NIGHT SHOW - Αρναούτογλου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και το «The 2night Show» «γράφουν» την 6η χρονιά τους στο late night πρόγραμμα του ANT1, με ενδιαφέρουσες συναντήσεις και ανατρεπτικούς καλεσμένους.

THE 2NIGHT SHOW - Γονίδης

Την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου στις 23:30,  ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τον Σταμάτη Γονίδη, τον αγαπημένο λαϊκό τραγουδιστή που παρουσιάζει ζωντανά στο στούντιο το καινούργιο του τραγούδι. Αυθόρμητος, όπως πάντα, μιλάει με ειλικρίνεια για τις δύο εξαρτήσεις του, για τις πνευματικές του αναζητήσεις, για τη σύντροφο της ζωής του, αλλά και για τη μικρή του κόρη που πρόσφατα βαπτίστηκε. Ο Σταμάτης Γονίδης, εκτός από την πρόσκληση του Γρηγόρη, αποδέχεται με χαρά και την πρόσκληση του μικρού Σπύρου για να περάσει από το mini studio. Η συνάντησή τους είναι απολαυστική όπως και η «ψαριά» που πιάσανε!

THE 2NIGHT SHOW - Δανάη Μιχαλάκη

Καλεσμένη του Γρηγόρη και η πιο πολυσυζητημένη «μέλισσα» του καλοκαιριού, η Δανάη Μιχαλάκη. Η όμορφη ηθοποιός, που ένωσε τη ζωή της με τον σύντροφό της στη Σύρο, μιλά πρώτη φορά για τον πολύκροτο γάμο της και για τα όσα έγιναν και δεν είδαν ποτέ το φως της δημοσιότητας. Επίσης, αναφέρεται στον Γ’ κύκλο της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες»  και στις αλλαγές που θα γίνουν στο Διαφάνι. Τέλος, μιλά για τη συμμετοχή της στη θεατρική παράσταση «Σεσουάρ για δολοφόνους» όπου, επιτέλους, θα υποδυθεί έναν κωμικό ρόλο. 

Μαζί ξενυχτάμε, παίζουμε, γελάμε, συγκινούμαστε, ακούμε τις πιο ενδιαφέρουσες εξομολογήσεις!

«The 2night Show»: Απόψε στις 23:30

Συντελεστές:

Executive Producer: Αγλαΐα Λάτσιου

Σκηνοθέτης: Σπύρος Λέπουρας

Αρχισυντάκτρια: Νάνσυ Αντωνίου

Παραγωγή: Μαίρη Μουστάκη

#The2NightShow

Ειδήσεις σήμερα:

Γιάνης Βαρουφάκης: Πέθανε ο πατέρας του

Επεισόδια στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης: Τραυματισμοί και συλλήψεις (εικόνες)

Καραμανλής για σεισμό στην Κρήτη: αποζημιώσεις με μια αίτηση


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τροχαίο - Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο τούμπαρε στην Εθνική Οδό (βίντεο)08:10Amber Alert για 11χρονο07:57OHE: “Όχι” των ΗΠΑ στην πλήρη ένταξη της Παλαιστίνης07:44Εορτολόγιο - 19 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα (Ακάθιστος Ύμνος)07:30Μέση Ανατολή - Πετρέλαιο: Μεγάλη αύξηση στις διεθνείς τιμές φέρνει η νέα ένταση07:17Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή07:03ECL - Ολυμπιακός: Αποθέωση στο αεροδρόμιο για την πρόκριση στα ημιτελικά (βίντεο)06:50Σταδίου: Τροχαίο με σοβαρά τραυματισμένο οδηγό06:37Επίθεση Ισραήλ στο Ιράν: Αεροπορική βάση στο “στόχαστρο”06:23Καιρός - Παρασκευή: Βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας06:09Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο