LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 26 Σεπτεμβρίου 2021 20:04

Πέθανε ο Κώστας Καραμηνάς

Έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Καρανήκας. Η παράκληση της οικογένειάς του. 

Νέα Δημοκρατία - Νοσηλευτές

Έφυγε από τη ζωή το Σάββατο, σε ηλικία 73 ετών, ο γιατρός και πρώην βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Καραμηνάς.

Η ανακοίνωση της οικογένειας του:

Με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού, Κώστα Καραμηνά. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021 στης 4:00 μ.μ., στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Σάμου.

Επιθυμία του εκλιπόντος και της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, να κατατεθεί το ανάλογο ποσό στην Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου “ΠΝΟΗ ΑΓΑΠΗΣ” στο λογ/μο της Τράπεζας Πειραιώς: 6558-107135-319.

Η Νέα Δημοκρατία αποχαιρετά με θλίψη και οδύνη τον πρώην βουλευτή του κόμματος Κώστα Καραμηνά

«Η Νέα Δημοκρατία αποχαιρετά με θλίψη και οδύνη τον πρώην βουλευτή του κόμματος Κώστα Καραμηνά» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της ΝΔ για την απώλεια του πρώην βουλευτή της ΝΔ και εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια και τους οικείους του.

Σημειώνει επίσης ότι «ο Κώστας Καραμηνάς γεννήθηκε το 1948 στο Βαθύ Σάμου, σπούδασε ιατρική και εργαζόταν ως ιατρός - δερματολόγος. Διετέλεσε πρόεδρος της νεολαίας της ΕΡΕ, το 1965, και οργανωτικός γραμματέας της ΝΕ Σάμου της ΝΔ από το 1984 ως το 1987. Εκλέχτηκε βουλευτής Σάμου τον Ιούνιο του 1989, επανεξελέγη το Νοέμβριο του ίδιου έτους καθώς και στις εκλογές του 1996, ενώ το 2002 εκλέχτηκε δήμαρχος Βαθέος Σάμου. Υπήρξε σε όλη του την πορεία διαπρεπής επιστήμονας και ενεργό μέλος της κοινωνίας των πολιτών στη Σάμο».

Ειδήσεις σήμερα:

“ Άγριες Μέλισσες”: Ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος για τις ανατροπές της 3ης σεζόν (βίντεο)


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία: Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία και ΘεσσαλονίκηΣήμερα 16:15 | Ειδήσεις

Που θα χτυπήσουν οι ισχυρές καταιγίδες που θα συνοδεύονται από θυελλώδεις ανέμους και χαλαζοπτώσεις.

Μητσοτάκης για Visa Express: Απτή απόδειξη της προσέγγισης Ελλάδας - ΤουρκίαςΣήμερα 12:23 | Ειδήσεις

Μετά την υλοποίηση της Visa Express οι αφίξεις Τούρκων πολιτών στη Λέσβο από το τέλος Μαρτίου έως την Τετάρτη ήταν αυξημένες κατά 868% σε σύγκριση με το 2023

Ερντογάν για επίσκεψη Μητσοτάκη: Στόχος η βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεωνΣήμερα 14:52 | Ειδήσεις

Τι δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος για την επικείμενη επίσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργού στην Άγκυρα.

Ενδοοικογενειακή βία – Θεσσαλονίκη: Εκβίαζε και έδερνε τη γυναίκα του για να πάρει χρήματαΣήμερα 16:18 | Τοπικά Νέα

Ο εφιάλτης μιας 37χρονης στα χέρια του συζύγου της, που την κακοποιούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα, απαιτώντας χρήματα για τα χρέη του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κακοκαιρία - Σάββατο: Ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και δυνατοί άνεμοι19:18Δίκη Πισπιρίγκου: Μήνυση Δασκαλάκη εναντίον της αδερφής της 19:04Ιεροσόλυμα - Πατριαρχείο: Ανακοίνωσε τον μέγιστο αριθμό προσκυνητών για την Ανάσταση 18:51ΠΑΣΟΚ: Υπόμνημα στον Άρειο Πάγο για αποκλεισμό των Σπαρτιατών από τις Ευρωεκλογές18:37Σύμη: Τσάντα με εκατομμύρια δολάρια βρέθηκε στη θάλασσα18:23Κασσελάκης για Κυριαζίδη: Ο Μητσοτάκης δεν έχει τη στοιχειώδη ηθική να αποβάλει έναν ομοφοβικό βουλευτή18:10Πρατήρια καυσίμων – Σκρέκας: Συνεχείς οι έλεγχοι για αισχροκέρδεια17:56Μητσοτάκης από Λέσβο: Η πολιτική της προσέγγισης Ελλάδας και Τουρκίας έχει αποτελέσματα17:43Youth League - Ολυμπιακός: Στον τελικό τα “μωρά” των ερυθρόλευκων17:29Anonymous: Χάκαραν τον ισραηλινό στρατό17:16Βαρκελώνη: Σκύλοι θεραπείας φέρνουν χαμόγελο σε ασθενείς της εντατικής (βίντεο)17:02“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Αγωνία και διλήμματα για τον Δημήτρη και την Άννα (εικόνες)16:49Ενδοοικογενειακή βία – Θεσσαλονίκη: Εκβίαζε και έδερνε τη γυναίκα του για να πάρει χρήματα16:35Κακοκαιρία: Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία και Θεσσαλονίκη 16:21Τέμπη: Βρέθηκαν υπολείμματα οστών στο ιδιωτικό οικόπεδο όπου είχε μεταφερθεί χώμα από τον τόπο της σύγκρουσης16:08Χατζηδάκης: : Η λέξη - κλειδί για Ελλάδα και Ευρώπη είναι η ανταγωνιστικότητα15:54Ελεύθερη πτώση: Παγκόσμιο ρεκόρ από Ρώσους που έπεσαν από την... στρατόσφαιρα! (βίντεο)15:40Γαλλία: Άντρας απειλούσε να ανατιναχτεί έξω από το ιρανικό προξενείο (βίντεο)15:26“Υγεία πάνω απ’ όλα”: υπέρταση στις γυναίκες, κατάψυξη ωαρίων και δυσορθογραφία15:15Ερντογάν για επίσκεψη Μητσοτάκη: Στόχος η βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεων15:02
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο