LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /Υγεία - ΠεριβάλλονΔημοσίευση: 26 Σεπτεμβρίου 2021 13:56 | Ανανέωση: 26 Σεπτεμβρίου 2021 13:55

Κορονοϊός - Βασίλης Λεβέντης: ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία του

Πως περιγράφουν οι γιατροί του "Ευαγγελισμού" την κατάσταση του. Τι αναφέρουν για την διασωλήνωση του και την αγωγή που λαβμάνει.

Κορονοϊός - νοσοκομείο - εντατική

Στο πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν από το Νοσοκομείο "Ευαγγελισμός" για την κατάσταση της υγείας του Βασίλη Λεβέντη, που νοσηλεύεται διασωληνωμένος, αναφέρονται τα εξής: 

"Το Σάββατο 25/9/2021 διεκομίσθη με συμπτώματα  COVID-19 στο ΓΝΑ  Ευαγγελισμός, ο  Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου όπου και διασωληνώθηκε.

Χορηγείται η δέουσα φαρμακευτική αγωγή και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη". 

Σχολιάζοντας την κατάσταση της υγείας του, ο Διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του Ευαγγελισμού, Γιώργος Μπουλμπασάκος είπε του Mega.ότι «ο Βασίλης Λεβέντης δίνει μια μεγάλη, κρίσιμη μάχη. Ελπίζουμε να τα καταφέρει. Τα πράγματα όμως είναι αρκετά δύσκολα. Οι επόμενες 2-3 μέρες είναι δύσκολες. Ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρει γιατί είναι μαχητής. Δίνεται μάχη να σταθεροποιηθεί η πορεία του».

Ασθενής απο δεκαημέρου

Ο κ. Λεβέντης είχε διαγνωστεί προ δεκαημέρου με κορονοϊό και είχε μεταβεί στον νοσοκομείο, όπου του δόθηκαν οδηγίες για κατ' οίκον νοσηλεία και τέθηκε σε καραντίνα.

Η υγεία του όμως επιδεινώθηκε και την Κυριακή μετέβη εκ νέου στο νοσοκομείο. Μέσα σε δύο ώρες από την άφιξη του εκεί,  οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να διασωληνωθεί.

Ο κ. Λεβέντης έχει βαριά πνευμονία και σύμφωνα με την αξονική τομογραφία, έχει υποστεί εκτεταμένες βλάβες, λόγω των επιπλοκών.

Ανεμβολίαστος και αντιεμβολιαστής

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είναι ανεμβολίαστος, αν και σύμφωνα με πληροφορίες, έχει υποκείμενο νόσημα. Πηγές του κόμματός του αναφέρουν ότι ουδέποτε είχε κρύψει ότι είναι κατά των εμβολιασμών.

Το Γραφείο Τύπου της Ένωσης Κεντρώων, σε ανακοίνωσή του αναφέρει «Σας ενημερώνουμε πως ο πρόεδρος της ‘Ενωσης Κεντρώων κ. Βασίλειος Λεβέντης, μεταφέρθηκε νωρίτερα το απόγευμα στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ευαγγελισμός», όπου και νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, λόγω επιπλοκών νόσησης από τον κορονοϊό SARs-COV2. Ας στείλουμε όλοι, θετική ενέργεια στο Βασίλη Λεβέντη και τις ευχές μας για ταχεία ανάρρωση».


Ειδήσεις σήμερα:

Γυναικοκτονία στην Ρόδο: Το σημείωμα του δολοφόνου

“Παρμενίων”: θα ηχήσουν σειρήνες σε όλη την Ελλάδα

Ποινικός Κώδικας - Τσιάρας: δεν υπάρχει “γυναικοκτονία” στις νέες διατάξεις

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΠΟΥ: Η γρίπη των πτηνών θα γίνει σαν τον κορονοϊό09:04“Ενώπιος Ενωπίω” - Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Η Παξινού, οι “Ψυχοκόρες” και η πολιτική (βίντεο)08:50Εορτολόγιο - 19 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα (Ακάθιστος Ύμνος)08:36Το παρασκήνιο της βρετανικής συμμετοχής στην ενίσχυση της ισραηλινής άμυνας08:23Τροχαίο - Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο τούμπαρε στην Εθνική Οδό (βίντεο)08:10Amber Alert για 11χρονο07:57OHE: “Όχι” των ΗΠΑ στην πλήρη ένταξη της Παλαιστίνης07:44Αθηναϊκή Λέσχη: Δείπνο προς τιμήν του Οικουμενικού Πατριάρχη (εικόνες)07:30Μέση Ανατολή - Πετρέλαιο: Μεγάλη αύξηση στις διεθνείς τιμές φέρνει η νέα ένταση07:17Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή07:03ECL - Ολυμπιακός: Αποθέωση στο αεροδρόμιο για την πρόκριση στα ημιτελικά (βίντεο)06:50Σταδίου: Τροχαίο με σοβαρά τραυματισμένο οδηγό06:37Επίθεση Ισραήλ στο Ιράν: Αεροπορική βάση στο “στόχαστρο”06:23Καιρός - Παρασκευή: Βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας06:09Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο