Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 25 Σεπτεμβρίου 2021 22:25

Βασίλης Λεβέντης: Ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων για τη νοσηλεία του

Ο Βασίλης Λεβέντης νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Είναι ανεμβολίαστος.

Λεβέντης - Ολομέλεια

Με ανακοίνωση του το Γραφείο Τύπου της Ένωσης Κεντρώων γνωστοποιεί ότι ο πρόεδρος του κόμματος Βασίλης Λεβέντης, «μεταφέρθηκε νωρίτερα το απόγευμα στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ευαγγελισμός», όπου και νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, λόγω επιπλοκών νόσησης από τον κορονοϊό SARs-COV2».

Η Ένωση Κεντρώων καλεί να «στείλουμε όλοι, θετική ενέργεια στο Βασίλη Λεβέντη και τις ευχές μας για ταχεία ανάρρωση».

Ο Βασίλης Λεβέντης γεννήθηκε το 1951 στη Μεσσήνη, ενώ ασχολείται με την πολιτική από το 1984.

Εξελέγη βουλευτής τον Σεπτέμβριο του 2015, ενώ στις τελευταίες εκλογές η Ένωση Κεντρώων δεν κατάφερε να μπει στη Βουλή.

Ειδήσεις σήμερα:

Κορονοϊός - Βασίλης Λεβέντης: Στην Εντατική ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων

Γυναικοκτονία στη Ρόδο: το μήνυμα των γονιών της Ντόρας και η “προφητεία” της

Φωτιά σε διαμέρισμα στο Ιράν: 15χρονος ήρωας έσωσε γυναίκες πριν ξεψυχήσει

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΧατζηδάκης στον ΑΝΤ1: Η Κυβέρνηση κάνει κοινωνική πολιτική στην πράξηΣήμερα 09:48 | Ειδήσεις

Τι είπε για το νέο ΕΣΠΑ και τα προγράμματα για κατάρτιση, επιδότηση και αντιμετώπιση της φτώχειας. Η δέσμευση του για αύξηση του κατώτατου μισθού το 2022.

Εμβόλιο κατά του καρκίνου: Έρχεται σε 2-3 χρόνια, εκτιμούν οι ιδρυτές της BioNTechΣήμερα 09:02 | Ειδήσεις

Ξεκίνησαν οι δοκιμές σε ασθενείς. Τι λένε οι επιστήμονες που πρωτοστάτησαν στην παραγωγή εμβολίου κατά το κορονοϊού.

Κυβέρνηση - ανατιμήσεις: “Δίχτυ ασφαλείας” για τα νοικοκυριάΣήμερα 08:20 | Ειδήσεις

Νέες παρεμβάσεις εξετάζει το οικονομικό επιτελείο της Κυβέρνησης, στην προσπάθεια να αμβλυνθούν οι επιπτώσεις από τις αυξημένες τιμές στην ενέργεια.

Νέα Μάκρη: Τροχαίο ατύχημα στη Λ. Μαραθώνος (εικόνες)Σήμερα 12:53 | Ειδήσεις

Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με δίκυκλο, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό μοτοσικλετιστή.

Ηράκλειο: Φύτεψε δενδρύλλια κάνναβης σε αυλή σπιτιού13:12Νέα Μάκρη: Τροχαίο ατύχημα στη Λ. Μαραθώνος (εικόνες)12:57Κορονοϊός – Ρωσία: “θερίζει” η πανδημία12:42Κικίλιας: Οι τουριστικές επενδύσεις πρέπει να ενισχυθούν12:28Ηράκλειο: Άγριο ξύλο σε κρεοπωλείο12:15“Άγριες Μέλισσες” - Γιώργος Σουξές: Την έζησα την περίοδο της Χούντας και ξέρω...12:01“Ήλιος”: νέα επεισόδια με έναν φόνο και ένα μοιραίο τροχαίο (εικόνες)11:48Συρεγγέλα στον ΑΝΤ1: Έρχονται “χώροι φύλαξης βρεφών” σε ιδιωτικές επιχειρήσεις11:36“The Crown”: Ο Σπύρος Μπιμπίλας στον ΑΝΤ1 για την εμφάνιση ως Γιάννης Λάτσης11:22Ηράκλειο: Αναστάτωση σε κρουαζιερόπλοιο λόγω δύο ασθενών11:09Συντάξεις Νοεμβρίου: Πότε καταβάλλονται στους δικαιούχους10:55Κίνα: Υπερηχητικός πύραυλος σε τροχιά - Αποκάλυψη FT για μυστική δοκιμή10:42Οικονόμου: Σε δόσεις η πληρωμή των λογαριασμών ρεύματος10:28Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη με πιστοποιητικό εμβολιασμού... άλλου10:15Πλακιωτάκης για μεταναστευτικό: Το Λιμενικό διέκοψε την ανεξέλεγκτη ροή από την Τουρκία10:01Χατζηδάκης στον ΑΝΤ1: Η Κυβέρνηση κάνει κοινωνική πολιτική στην πράξη09:48“Άγριες Μέλισσες”: νέα επεισόδια με δολοπλοκίες και αποκαλύψεις (εικόνες)09:34Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε ληστή με όπλο ρέπλικα09:20Εμβόλιο κατά του καρκίνου: Έρχεται σε 2-3 χρόνια, εκτιμούν οι ιδρυτές της BioNTech09:07ΔΟΕ για Μουντιάλ: “Φρένο” στα σχέδια της FIFA για διεξαγωγή κάθε δυο χρόνια08:52