LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚαιρόςΔημοσίευση: 25 Σεπτεμβρίου 2021 18:02

Καιρός: ζέστη και βοριάδες την Κυριακή

Πόσο ισχυροί θα πνέουν οι άνεμοι. Πόσο ψηλά θα φτάσει ο υδράργυρος. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Για την Κυριακή προβλέπεται καλοκαιρία σε όλη τη χώρα. Η ορατότητα, τις πρωινές και βραδινές ώρες στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά, θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ, στο Αιγαίο 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές της, κυρίως στα δυτικά.

Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Θα πνέουν άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 14 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται καιρός γενικά αίθριος. Θα πνέουν άνεμοι ασθενείς και πρόσκαιρα το μεσημέρι-απόγευμα νοτιοανατολικοί, 3 με 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 11 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στην πυρόπληκτη Εύβοια αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Θα πνέουν βόρειοι άνεμοι, 3 με 4 μποφόρ, στα νότια έως 5 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία και στην Θράκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Θα πνέουν άνεμοι μεταβλητοί, 3 μποφόρ και βορειοανατολικοί στα ανατολικά, έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 30 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία, 4-5 βαθμούς χαμηλότερα η ελάχιστη τιμή της).

Στο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στην δυτική Στερεά και στην δυτική Πελοπόννησο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Θα πνέουν άνεμοι βόρειοι-βορειοδυτικοί, 3 με 4 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 12 έως 31 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην Ήπειρο, 4-5 βαθμούς χαμηλότερα).

Στην Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στην ανατολική Πελοπόννησο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Θα πνέουν άνεμοι βόρειοι, 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά και τα νότια έως 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 11 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη αναμένεται αίθριος καιρός. Θα πνέουν άνεμοι βόρειοι, 4 με 5 μποφόρ, πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα αναμένεται καιρός αίθριος. Θα πνέουν άνεμοι βόρειοι-βορειοδυτικοί, 4 με 5 μποφόρ, στα βόρεια τοπικά έως 6 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα βόρεια, 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερα).

Ο καιρός την Δευτέρα

Για την Δευτέρα προβλέπεται καιρός γενικά αίθριος, με παροδικές τοπικές νεφώσεις στα κεντρικά και στα βόρεια, κυρίως από το απόγευμα. Οι άνεμοι στα ηπειρωτικά θα είναι μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι, 3 με 4 μποφόρ, πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ και στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις, 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. H μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 29 με 31 βαθμούς, στα νησιά τους 26 με 29 βαθμούς Κελσίου.

Ειδήσεις σήμερα:

Αναδρομικά: λιγότερα και για λιγότερους τα ποσά

ΗΠΑ: εκτροχιασμός τρένου με νεκρούς

BOAK: Οδήγησε ανάποδα σε όλον τον κόμβο Ταυρωνίτη! (εικόνες)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13Έκθεση Oxfam: Αυξάνονται οι εισοδηματικές ανισότητες στις χώρες που δανείζει το ΔΝΤ19:59Ολυμπιακός – Προμηθέας: Έβγαλε την υποχρέωση… και τώρα Μπαρτσελόνα19:46Δίκη Τραμπ: Ένορκος απαλλάχθηκε γιατί διέρρευσαν στοιχεία της ταυτότητας της19:32Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας την Παρασκευή19:19Τουρκία – σεισμός: Ισχυρή δόνηση στα βόρεια της χώρας19:05Δραπέτης φυλακών… με έφεση στις απάτες18:52“Ελευθέριος Βενιζέλος”: Τον συνέλαβαν μόλις κατέβηκε από το αεροπλάνο18:38Μητσοτάκης: Η Ελλάδα ασκεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα στο Αιγαίο18:25Θεσσαλονίκη: Στο αυτόφωρο εν διαστάσει ζευγάρι αστυνομικών18:11Γαύδος: Το πρωί αντιδήμαρχος και το μεσημέρι υπάλληλος καθαριότητας 17:58Γαλλία: Επίθεση με μαχαίρι σε μαθήτριες Δημοτικού κοντά στο σχολείο τους17:44“Ο πρώτος από εμάς": Sneak preview από το επεισόδιο της Πέμπτης (εικόνες)17:31
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο