LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 24 Σεπτεμβρίου 2021 16:06

Κώστας Μπακογιάννης: Ξανά υποψήφιος στην Αθήνα

Έχουμε αναλάβει δεσμεύσεις που θέλουμε να τηρήσουμε, τόνισε ο δήμαρχος της Αθήνας

ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ - ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

Επιβεβαίωσε ο Κώστας Μπακογιάννης τη νέα υποψηφιότητα του τον Δήμο της Αθήνας μιλώντας για το μεγάλο πρόγραμμα έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη στο κέντρο αλλά και στις γειτονιές της πόλης.

«Θέλει χρόνο για να φανεί η διαφορά» ανέφερε ο Δήμαρχος Αθηναίων, στα Παραπολιτικά, και σημείωσε ότι αυτή τη στιγμή είναι ανοικτά 64 έργα. «Δεν μιλάμε για αυτά που θα κάνουμε, που έχουμε δρομολογήσει και θα ξεκινήσουμε τους επόμενους μήνες. Δεν σας μιλάω για το γήπεδο του Παναθηναϊκού, δεν μιλάω για τα Προσφυγικά, για το λόφο του Στρέφη που θα αρχίσει μέχρι το τέλος του χρόνου ή την ακαδημία Πλάτωνος που θα αρχίσει στις αρχές του επόμενου, σας μιλάω για αυτά που αυτή τη στιγμή είναι ανοιχτά μέτωπα εργασίας σε όλη την πόλη».

Ο κ. Μπακογιάννης ερωτηθείς για τα θέματα ασφάλειας στην πόλη ανέφερε ότι έχει υπάρξει πρόοδος αλλά ζήτησε μεγαλύτερη συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ.

«Η Αθήνα είναι υποχρέωση του δήμου. Δεν θα πετάξω το μπαλάκι της ευθύνης. Οφείλω να πω ότι αυτή τη στιγμή χρειαζόμαστε περισσότερους αστυνομικούς. Δεν είναι αρκετοί», δήλωσε και πρόσθεσε «Είναι αδιανόητο να υπάρχουν τόσο λίγοι αστυνομικοί για μια τόσο μεγάλη πόλη».

Αναφερόμενος στη συνεργασία του Δήμου με την ΕΛΑΣ, δήλωσε πως έχει συσταθεί ένα συντονιστικό με την Αστυνομία εδώ και δυο χρόνια. «Έχουμε δηλαδή μια επιτελική δομή που μας επιτρέπει, πάντα ο καθένας στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, όχι μόνο να ανταλλάσσουμε πληροφορίες αλλά να συντονιζόμαστε, να έχουμε έναν κοινό προγραμματισμό. Έχει γίνει πολύ μεγάλη πρόοδος. Η Αθήνα του 2021 δεν είναι η Αθήνα το 2019».

Νέα υποψηφιότητα

Τέλος ερωτηθείς εάν θα είναι εκ νέου υποψήφιος για τον δήμο της Αθήνας, ο κ. Μπακογιάννης το επιβεβαίωσε.

«Έχουμε αναλάβει δεσμεύσεις που θέλουμε να τηρήσουμε. Τίποτα δεν είναι εύκολο. Καθετί που κάνουμε είναι μια μάχη. Έχουμε χάσει μια δεκαετία λόγω της κρίσης».

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στην Κάρπαθο: Ενίσχυση των δυνάμεων της Πυροσβεστικής

Τροχαίο στη Λούτσα: Παιδιά ανάμεσα στους τραυματίες (εικόνες)

Ολυμπιακός - Φορτούνης: Τροχαίο για τον ποδοσφαιριστή (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΣτα μπλόκα παραμένουν αγρότες και κτηνοτρόφοι - Δηλώνουν ανυποχώρητοι στην διεκδίκηση των αιτημάτων τουςΧθες 21:16 | Ειδήσεις

Σκηνές έντασης, αποκλεισμοί δρόμων και μαζικές κινητοποιήσεις συνθέτουν το σκηνικό που διαμορφώνεται σε όλη τη χώρα από τις διαμαρτυρίες αγροτών και κτηνοτρόφων.

Αλέξης Τσίπρας: Επανίδρυση της προοδευτικής παράταξης για τη διεκδίκηση της διακυβέρνησης στις επόμενες εκλογέςΧθες 22:51 | Ειδήσεις

«Για όσα ως κυβέρνηση προσπαθήσαμε και καταφέραμε, δεν είμαι απλώς αμετανόητος. Είμαι υπερήφανος», δήλωσε για την εποχή της προεδρίας του στον ΣΥΡΙΖΑ.

Μητσοτάκης: Η πολιτική σταθερότητα από τους βασικούς λόγους που η Ελλάδα είναι ελκυστικός επενδυτικός προορισμόςΧθες 20:54 | Ειδήσεις

Ο πρωθυπουργός, αναφερόμενος τόσο στη δύσκολη μεταρρύθμιση του ΟΠΕΚΕΠΕ όσο και στο βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, μίλησε για αναγκαίες τομές με κόστος αλλά και για πολιτικές ευθύνες του παρελθόντος.

Τροχαίο στη Λούτσα: Ο 29χρονος είχε κάνει και χρήση κοκαΐνης πριν πιάσει μεθυσμένος το τιμόνιΧθες 21:27 | Ειδήσεις

Στην απολογία του αύριο, ο 29χρονος αναμένεται να ρίξει την απολογία σε άλλο οδηγό υποστηρίζοντας ότι του έκοψε τον δρόμο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Στο φινάλε ο ΠΑΟΚ στέρησε από τον Άρη την 4άδα23:59Γιάννης Αντετοκούνμπο: Άρχισαν οι συζητήσεις με τους Μπακς για το μέλλον του σταρ στην ομάδα23:44Πεσκόφ: Ο Πούτιν αποδέχθηκε ορισμένες αμερικανικές προτάσεις για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία23:28Τραγωδία στην Κέρκυρα: Αυτοκίνητο με μάνα και κόρη έπεσε σε ποτάμι 23:14Αλέξης Τσίπρας: Επανίδρυση της προοδευτικής παράταξης για τη διεκδίκηση της διακυβέρνησης στις επόμενες εκλογές23:00Στα μπλόκα παραμένουν αγρότες και κτηνοτρόφοι - Δηλώνουν ανυποχώρητοι στην διεκδίκηση των αιτημάτων τους 22:46Χωρίς ταξί αύριο η Αττική - Το ΣΑΤΑ παρατείνει την απεργία μετά τα επεισόδια 22:32Τροχαίο στη Λούτσα: Ο 29χρονος είχε κάνει και χρήση κοκαΐνης πριν πιάσει μεθυσμένος το τιμόνι22:18Μητσοτάκης: Η πολιτική σταθερότητα από τους βασικούς λόγους που η Ελλάδα είναι ελκυστικός επενδυτικός προορισμός22:04Κύπελλο Ελλάδας: Έκανε το "3 στα 3" ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Κηφισιά21:50ΥΠΑΑΤ: Οι πληρωμές προς τους αγρότες φέτος θα φτάσουν τα 3,7 δισ. ευρώ21:36Σε 24ωρη επιφυλακή, λόγω κακοκαιρίας, ο δήμος Αθηναίων21:22Παναγιώτης Στάθης στον ΑΝΤ1: Το αστυνομικό σχέδιο της κυβέρνησης για τα μπλόκα των αγροτών 21:08Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη Γραμμή 3 του Μετρό20:54Τι καιρό θα κάνει την Πέμπτη20:44Η ΑΕΚ νίκησε 2-0 τον ΟΦΗ και... περιμένει για να δει αν θα «μείνει» στην πρώτη τετράδα20:34Αλέξης Τσίπρας – Ιθάκη: Κατάμεστο το Παλλάς για την παρουσίαση του βιβλίου του (βίντεο)20:24ANT1 Sports: "Μάχες" στη League Phase του Κυπέλλου Ελλάδας20:10Αγροτικές κινητοποιήσεις: Κλειστό το τελωνείο Ευζώνων19:56Σέρρες: Στο τελωνείο του Προμαχώνα στα σύνορα Ελλάδας με Βουλγαρία έφτασαν με τα τρακτέρ τους οι αγρότες19:42
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο