LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 24 Σεπτεμβρίου 2021 14:10 | Ανανέωση: 24 Σεπτεμβρίου 2021 23:48

Οι 10 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις σε έναν… άπιστο!

Πώς να τον στριμώξεις στον τοίχο, εάν είσαι σίγουρη πως σε απατά.

Απιστία

Από την ώρα που θα μάθεις ότι σε απατά μέχρι την ώρα που θα ξεμπερδέψεις μαζί του, είναι πολλά τα στάδια από τα οποία θα περάσει η σχέση σας. Θα συγκρουστείτε, θα ψυχρανθείτε, θα αναθερμανθείτε, θα το ξαναπροσπαθήσετε (μπορεί και όχι). Το πρώτο όμως που δεν χρειάζεται να πεις αν ανακάλυψες ότι ο σύντροφός σου σε απατά είναι το «γιατί σε εμένα;» Συμβαίνει σε όλους κι αν όχι σε όλους σε πολλούς. Και αν όχι σε πολλούς σε πολύ περισσότερους από όσο φαντάζεσαι.

Γιατί μην ξεχνάς ότι υπάρχουν κι εκείνες που δεν θα μάθουν ποτέ ότι ο σύντροφός τους τις απάτησε. Αν σου τύχει όμως, αν αποκαλυφθεί η απιστία του συντρόφου σου και είναι απίστευτο το πώς συνωμοτεί μερικές φορές το σύμπαν για να γίνει η αποκάλυψη και όλα να πάρουν τον δρόμο τους, να ξέρεις ότι θα πονέσεις πολύ. Και στις αυθόρμητιες σπασπωδικές κινήσεις σου, θα τον στήσεις τον τοίχο και θα του κάνεις ανάκριση θέλοντας να μάθεις όλες τις λεπτομέρεις γύρω από την ερώτηση «γιατί με απάτησες».

Αυτό που δεν γνωρίζεις είναι ότι όλες οι πληροφορίες που θα προσπαθήσεις να μάθεις, τελικά θα πονέσουν περισσότερο εσένα και λιγότερο εκείνον… δυστυχώς. Γιατί με την απιστία ισχύει ο εξής κανόνας: Όσα περισσότερα μαθαίνεις τόσο μεγαλύτερη θα είναι η ψυχική αναταραχή και ο πόνος σου.

Διαβάστε περισσότερα στο bestofyou.gr

Ειδήσεις σήμερα:

“Ήλιος”: νέα επεισόδια με αδυσώπητες αποκαλύψεις (εικόνες)

Σάκκαρη: Στην τετράδα του τουρνουά της Οστράβα

Γυναικοκτονία: 50 δολοφονίες κάθε εβδομάδα στην ΕΕ (βίντεο)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Έκθεση Oxfam: Αυξάνονται οι εισοδηματικές ανισότητες στις χώρες που δανείζει το ΔΝΤ19:59Ολυμπιακός – Προμηθέας: Έβγαλε την υποχρέωση… και τώρα Μπαρτσελόνα19:46Δίκη Τραμπ: Ένορκος απαλλάχθηκε γιατί διέρρευσαν στοιχεία της ταυτότητας της19:32Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας την Παρασκευή19:19Τουρκία – σεισμός: Ισχυρή δόνηση στα βόρεια της χώρας19:05Δραπέτης φυλακών… με έφεση στις απάτες18:52“Ελευθέριος Βενιζέλος”: Τον συνέλαβαν μόλις κατέβηκε από το αεροπλάνο18:38Μητσοτάκης: Η Ελλάδα ασκεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα στο Αιγαίο18:25Θεσσαλονίκη: Στο αυτόφωρο εν διαστάσει ζευγάρι αστυνομικών18:11Γαύδος: Το πρωί αντιδήμαρχος και το μεσημέρι υπάλληλος καθαριότητας 17:58Γαλλία: Επίθεση με μαχαίρι σε μαθήτριες Δημοτικού κοντά στο σχολείο τους17:44“Ο πρώτος από εμάς": Sneak preview από το επεισόδιο της Πέμπτης (εικόνες)17:31“Κλείδωσε” η συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν17:17Κορονοϊός - Γρίπη: Πόσοι θάνατοι καταγράφηκαν την προηγούμενη εβδομάδα17:04Βαρκελώνη – Ναδάλ: Αποκλεισμός… με το καλημέρα16:50Το “Καλάθι του Πάσχα” και των “Νονών”: Πότε ξεκινούν και τι θα περιέχουν16:37Missing alert για την εξαφάνιση 16χρονης 16:23Αυτοκινητόδρομος Ε65: Πότε παραδίδεται το έργο16:10“Κινούμαι Ηλεκτρικά 2”: Τι πληρώνεται μέχρι την Παρασκευή15:56Επίδομα Μητρότητας Αυτοαπασχολούμενων - Μητσοτάκης: Άλλη μια δέσμευση που τηρήσαμε15:43
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο