LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 23 Σεπτεμβρίου 2021 12:52

Έλενα Χριστοπούλου: στο “Ελλάδα έχεις ταλέντο” δεν θα επισκιαστώ από κανέναν (βίντεο)

Τι λέει για τον σύντροφο της και την καταλυτική επίδραση που έχει επάνω της, αλλά και τα πρόσωπα της showbiz με τα οποία έχει αρνηθεί να συνεργαστεί. 

Το Πρωινό - Έλενα Χριστοπούλου

Καλεσμένη στο «Πρωινό» της Πέμπτης, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του ΑΝΤ1 ότι θα μετέχει στην κριτική επιτροπή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο», βρέθηκε η Έλενα Χριστοπούλου.

Όπως είπε για την σχέση της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής, «Εγώ δεν πάω να επισκιαστώ από κανέναν ούτε να επισκιάσω κανέναν. Ο καθένας μας, έχει τα χρόνια του και την πορεία του. Ο Γρηγόρης ηγείται του σχήματος, ως οφείλει».

«Το κανάλι έχει κάνει πολύ επιλογή. Έχει επιλέξει τέσσερις διαφορετικούς ανθρώπους, που έχει άλλη φύση δουλειάς ο καθένας και όλοι μπορούμε να δούμε και μιλήσουμε για ένα ταλέντο που θα δούμε», συμπλήρωσε σε ότι αφορά το εν λόγω τηλεοπτικό πρόγραμμα, προσθέτοντας ότι «θα φροντίσω τα ταλέντα που θα έρθουν στην εκπομπή με φροντίδα, αγάπη και νοιάξιμο»

Για τον «φάρο της ζωής της»

«Ο φάρος ο δικός μου στην ζωή μου είναι ο άνδρας μου. Με τον σύντροφο μου είμαστε μαζί τέσσερα χρόνια. Με επηρεάζει πάρα πολύ και στην προσωπική ζωή μου και στις επαγγελματικές επιλογές μου. Του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Εγώ βάζω πάντα τον εαυτό μου πολύ πίσω, γιατί αυτή είναι η φύση της δουλειάς μου. Ο Αποστόλης με μαθαίνει μεγαλώνοντας ότι πρέπει να κοιτάξω λίγο και τον εαυτό μου», είπε αναφερόμενη στον σύντροφο της ζωής της.

Για την δουλειά της και τα πρόσωπα της showbiz

Αναφερόμενη στην δουλειά της, η Έλενα Χριστοπούλου είπε «εγώ θέλω να βοηθήσω τον κόσμο, αυτό είναι μεγάλο μέρος της δουλειάς μου, θέλω να βοηθήσω, να συμβουλεύσω τους ανθρώπους για να αποφεύγουν τις κακοτοπιές. Το «σιδηρά κυρία» ισχύει όταν πάω να μιλήσω για τους ανθρώπους που εκπροσωπώ. Όταν πάω να μιλήσω για τον εαυτό μου, κάνω πίσω, υποχωρώ».

«Δεν θα έκανα εκπομπή με κάποιον του οποίου είμαι μάνατζερ. Πιο σωστά, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν θα έκανα. Επειδή είναι στην αρχή της καριέρας της, δεν ήθελα να είμαστε σαν τις αδελφές Τατά. Αλλά, με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ας πούμε, ήταν να κάνουμε μαζί μια τηλεοπτική εκπομπή. Υπάρχουν πρόσωπα με τα οποία δεν έχω δεχτεί να συνεργαστώ, διότι δεν μπορώ τους ανθρώπους που έρχονται σε μένα και νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα. Επίσης, δεν δουλεύω με ανθρώπους για τους οποίους αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι ουσιαστικά», ανέφερε.

Για την Βίκυ Καγιά

Ως προς το ποιο είναι «το πιο εμπορικό τηλεοπτικό πρόσωπο στην Ελλάδα;», απάντησε ότι είναι αρκετά αυτά τα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων η Ελένη Μενεγάκη, η Φαίη Σκορδά, η Κατερίνα Καινούργιου και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, για την οποία είπε ότι είναι ένα «φρέσκο» πρόσωπο που είναι εμπορικό. Προσέθεσε ότι «είναι και η Βίκυ Καγιά ένα τέτοιο πρόσωπο. Με την Βίκυ δεν έχω καμία κόντρα, έχουμε διαφωνίες σαν άνθρωποι, απλώς δεν έχει τύχει να βρεθούμε για να το συζητήσουμε. «Δεν κάνω πισωγυρίσματα εγώ. Το GNTM είναι κάτι που το έκανα, είναι άλλος κόσμος εκεί που κάνει καλά την δουλειά του, εγώ δεν θα το ξαναέκανα».

«Είναι τρομερά απαράδεκτο αυτό που βγήκε για την Ιωάννα Τούνη. Είναι αυστηρά προσωπικά δεδομένα αυτού που εργάζεται», είπε σχετικά με δημοσιεύματα για τα έσοδα της Ιωάννας Τούνη για αναρτήσεις στα social media.

Ειδήσεις σήμερα:

“Ελλάδα έχεις Ταλέντο”: Τα μέλη της κριτικής επιτροπής (βίντεο)

Γυναικοκτονία στην Ρόδο: η εξομολόγηση του θύματος για τα “μαρτύρια” που πέρασε (βίντεο)

Τροχαίο στην Σπάρτη: Νεκρή 22χρονη - Είχε χάσει και τη μητέρα της


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕυρωεκλογές - Γκάλοπ: Ποιοι υποψήφιοι προηγούνται στις προτιμήσεις των ψηφοφόρωνΣήμερα 19:36 | Ειδήσεις

Ποιο ποσοστό συγκεντρώνει το πρώτο κόμμα στην εκίμηση ψήφου. Ποιο κόμμα είναι δεύτερο και ποιο τρίτο. Πώς κινούνται τα υπόλοιπα κόμματα.

Πλημμύρες: Αναστολή πληρωμών για τους πληγέντεςΣήμερα 18:20 | Ειδήσεις

Ποιους αφορά η αναστολή καταβολής φορολογικών και ασφαλιστικών εισφορών, δόσεων και παρατάσεις καταβολών, την οποία ανακοίνωσε η Κυβέρνηση.

Δολοφονία Λυγγερίδη: Ποινική δίωξη για 28 αδικήματα στους συλληφθέντεςΣήμερα 15:10 | Ειδήσεις

Ποιες οι κατηγορίες που βαραίνουν τους συλληφθέντες, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και ανήλικοι. 

Αφρικανική σκόνη: Κορυφώνεται η μεταφορά της από τη Σαχάρα (εικόνες)Σήμερα 10:47 | Ειδήσεις

Πότε αναμένεται να περιοριστεί η σκόνη στην ατμόσφαιρα. Αναλυτική πρόγνωση καιρού από τον Τάσο Αρνιακό.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ερντογάν: Ο Νετανιάχου είναι ο Χίτλερ της εποχής μας20:09Εμβόλια: Εβδομάδα ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης από τον ΕΟΔΥ19:55Ευρωεκλογές - Γκάλοπ: Ποιοι υποψήφιοι προηγούνται στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων19:42Ενδοοικογενειακή βία - Καταγγελία: Την χτύπησε μπροστά στο παιδί τους19:29“Φονικό των Ανωγείων”: Αναιρέθηκε η απόφαση από τον Άρειο Πάγο19:15ΙΕΛΚΑ: Πάσχα με μικρότερα τραπέζια και λιγότερα φαγητά το 202419:02Ηλεία: Φωτιά στους Σχίνους (βίντεο)18:49Μελισσοκόμοι: Τα αντιπυρικά μέτρα βάζουν τέλος στα μελίσσια μας18:36Πλημμύρες: Αναστολή πληρωμών για τους πληγέντες 18:23Τουρκία: “Κόλαφος” η έκθεση του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα18:09Τήλος: Εντοπίστηκαν δεκάδες παράτυποι μετανάστες σε παραλία17:56Θεσσαλονίκη: Καλλιεργούσε κάνναβη… μαζί με τον ανήλικο γιο του (βίντεο)17:43Άγιος Γεώργιος: Ο βίος, τα μαρτύρια και τα θαύματά του17:30ΟΣΕ: Νέο ΔΣ στον Οργανισμό17:16Καναδάς: Φλεγόμενο τρένο περνάει από το κέντρο του Λονδίνου στο Οντάριο (βίντεο)17:03Rapid test δωρεάν την Τετάρτη σε 177 σημεία16:51Ανακάλυψη: Ο τάφος του Πλάτωνα εντοπίστηκε στην Ακαδημία Πλάτωνος16:38“The 2Night Show”: Βαλαβάνη και Άρχος στην παρέα της Τρίτης (εικόνες)16:25“Daniel” και “Elias” - Μητσοτάκης: Πάνω από 3 δις το κόστος αποκατάστασης των ζημιών (εικόνες)16:12“Daniel” - ΕΛΓΑ: Σήμερα η πληρωμή αποζημιώσεων 38,5 εκατ. ευρώ 15:58
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο