LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 23 Σεπτεμβρίου 2021 11:17

Τροχαίο στην Σπάρτη: Νεκρή 22χρονη - Είχε χάσει και τη μητέρα της

Θρήνος για την κοπέλα, που βρήκε φρικτό θάνατο από σύγκρουση ΙΧ με μηχανή. Πριν από λίγα χρόνια, είχε χάσει την μητέρα της,

Σέβη - τροχαίο  -σπάρτη

Τέσσερις ημέρες έχουν περάσει από το τραγικό δυστύχημα στην Εθνική οδό Σπάρτης-Σκάλας (στο τμήμα Κροκεές-Σκάλα), που στοίχισε τη ζωή στην 22χρονη Σεβαστή, συγκλονίζοντας τη λακωνική κοινωνία.

Βυθισμένη στο πένθος και ακόμα σοκαρισμένη από όσα διαδραματίστηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 18/9, η οικογένεια της άτυχης κοπέλας αναζητά απαντήσεις και την πλήρη αλήθεια για τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες η αγαπημένη τους Σέβη «έφυγε» τόσο αναπάντεχα από κοντά τους.

Οι οικείοι της κοπέλας επιθυμούν μια τεκμηριωμένη πραγματογνωμοσύνη που θα ρίξει «φως» στην υπόθεση, καθώς παραμένουν θολά αρκετά σημεία της αλληλουχίας των στιγμών που οδήγησαν μια πανέμορφη κοπέλα, γεμάτη ζωντάνια και αγάπη για τη ζωή, να ξεψυχήσει στην άσφαλτο. Η νεαρή κοπέλα από το Έλος Δ. Ευρώτα βρήκε τραγικό θάνατο όταν το δίκυκλο που οδηγούσε συγκρούστηκε με ΙΧ όχημα. Το τραγικό συμβάν διαδραματίστηκε γύρω στις 6:30 πμ του Σαββάτου, στο ύψος της θέσης «Ψηλιά Μάντρα», τρία χιλιόμετρα πριν την διασταύρωση προς Στεφανιά.

Συγκεκριμένα, το ΙΧ αυτοκίνητο με οδηγό έναν 51χρονο, με κατεύθυνση προς Σπάρτη, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, συγκρούστηκε με το δίκυκλο που οδηγούσε η 22χρονη, στο ρεύμα προς Σκάλα. Συνέπεια της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να χάσει τη ζωή της η οδηγός του δικύκλου και να τραυματιστεί ελαφρά ο 51χρονος οδηγός του ΙΧ. Πάντως, από την προανάκριση της Αστυνομίας προέκυψε εμπλοκή και άλλου οχήματος-ΙΧ φορτηγού με οδηγό έναν 56χρονο ο οποίος συνελήφθη.

Είχε χάσει τη μητέρα της πριν πέντε χρόνια

Η 22χρονη, μια νέα γεμάτη δίψα και πάθος για τη ζωή όπως την περιγράφουν άνθρωποι που τη γνώριζαν, είχε βιώσει μια οικογενειακή τραγωδία πριν από πέντε χρόνια. Ήταν Σεπτέμβριος του 2016, όταν η 38χρονη μητέρα της, πολωνικής καταγωγής, είχε πέσει στο κενό από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας στη Σπάρτη, βρίσκοντας τραγικό θάνατο. Το γεγονός αυτό σημάδεψε για πάντα τη ζωή της τότε 17χρονης Σεβαστής, που έπρεπε να διαχειριστεί μια δυσαναπλήρωτη απώλεια.

Πηγή: lakonikos

Ειδήσεις σήμερα:

Γυναικοκτονία στην Ρόδο: η εξομολόγηση του θύματος για τα “μαρτύρια” που πέρασε (βίντεο)

Κορονοϊός – Πανεπιστήμια: Η Σύνοδος των Πρυτάνεων υπέρ της δια ζώσης διδασκαλίας

Αρνητές κορονοϊού - Δημητρακόπουλος: θεσμική ντροπή οι προσαγωγές εκπαιδευτικών (βίντεο)


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΟΠΕΚΕΠΕ: Η Εξεταστική καλεί ξανά τον "Φραπέ" – Βίαιη προσαγωγή ζητά η αντιπολίτευσηΣήμερα 10:36 | Ειδήσεις

 Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Ξυλούρης είχε αρνηθεί προ ημερών να προσέλθει για κατάθεση, επικαλούμενος το δικαίωμα στη σιωπή. 

Κεραμέως στον ΑΝΤ1 για συλλογικές συμβάσεις: Πώς ωφελούνται οι εργαζόμενοι από την ιστορική συμφωνία - Τι προβλέπεται (βίντεο)Σήμερα 08:11 | Ειδήσεις

Η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Νίκη Κεραμέως βρέθηκε στο "Καλημέρα Ελλάδα" λίγες ώρες μετά την υπογραφή της συμφωνίας και απάντησε σε όλα τα ερωτήματα.

Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο: Αύριο η επιστροφή ενοικίου σε παραπάνω από 1 εκατ. ενοικιαστέςΣήμερα 12:41 | Ειδήσεις

«Μειώνουμε τον φόρο στις μικρές ιδιοκτησίες ενώ μειώνουμε στο 50% και καταργούμε τον ΕΝΦΙΑ σε χωριά κάτω από 1.500 κατοίκους και μειώνουμε τον ΦΠΑ σε όλα τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου», ανέφερε ο πρωθυπουργός.

Αττική: Συνελήφθησαν με 481 πίνακες - Οι περισσότεροι ήταν πλαστοί (εικόνες)Σήμερα 10:18 | Ειδήσεις

Μεταξύ των πινάκων, εντοπίστηκαν και πλαστά έργα γνωστού Έλληνα ζωγράφου, του οποίου τα αντίστοιχα γνήσια έργα έχουν χαρακτηριστεί ως μνημεία νεότερης πολιτιστικής κληρονομιάς.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αγρότες: Στήνουν μπλόκο στον Ε-65 την Κυριακή13:04Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο: Αύριο η επιστροφή ενοικίου σε παραπάνω από 1 εκατ. ενοικιαστές12:49Χονγκ Κονγκ: Αυξάνεται ο τραγικός απολογισμός της φωτιάς σε ουρανοξύστες - Τρεις συλλήψεις (εικόνες)12:35Πάπας Λέων: Έφτασε στην Τουρκία - Το απόγευμα η συνάντηση με τον Ερντογάν12:21Τζουμέρκα: Η κακοκαιρία προκάλεσε κατάρρευση εδάφους 50 μέτρα από οικισμό12:07Αυστραλία: Επίθεση καρχαρία - Νεκρή μια 20χρονη11:53Παναθηναϊκός: Πρόστιμα από την UEFA για τους αγώνες με Φέγενορντ και Γκόου Αχέντ Ιγκλς11:39Στο "κόκκινο" η λειψυδρία στην Αττική11:25Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών11:11ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Εξεταστική καλεί ξανά τον "Φραπέ" – Βίαιη προσαγωγή ζητά η αντιπολίτευση10:57Αττική: Συνελήφθησαν δύο άνδρες με 481 πίνακες - Οι περισσότεροι ήταν πλαστοί (εικόνες)10:43Ευρωκοινοβούλιο: Εγκρίθηκε ψήφισμα για κατώτατο ηλικιακό όριο για παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης10:2927χρονος οδηγός μηχανής μετέτρεψε τη Λεωφόρο Μαραθώνος σε πίστα ράλι10:15ΕΕ: Η Κομισιόν ενέκρινε εκταμίευση 2,1 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα στο πλαίσιο του "NextGenerationEU"10:01Τραγωδία στο Πέραμα: Μία νεκρή έπειτα από ανατροπή φορτηγού (βίντεο)09:47Ερντογάν: Είμαστε έτοιμοι να φιλοξενήσουμε συνομιλίες Ρωσίας – Ουκρανίας στην Κωνσταντινούπολη09:33Κεραμέως στον ΑΝΤ1 για συλλογικές συμβάσεις: Πώς ωφελούνται οι εργαζόμενοι από την ιστορική συμφωνία - Τι προβλέπεται (βίντεο)09:19Δόμνα Μιχαηλίδου: Οι πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για το δημογραφικό09:04Ισραήλ - Κατς: Δεν θα υπάρξει ηρεμία στον Λίβανο όσο δεν υπάρχουν εγγυήσεις για την ασφάλεια του Ισραήλ08:50Τροχαίο στη Βάρη: Αναποδογύρισε αμάξι στα Βλάχικα - Από τύχη γλίτωσε ο οδηγός (βίντεο)08:36
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο