LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 22 Σεπτεμβρίου 2021 22:29 | Ανανέωση: 22 Σεπτεμβρίου 2021 22:47

Άρης - Παναθηναϊκός: Ο Καμαρά χάρισε την νίκη στους “κίτρινους”

Ο Άρης έφτασε στην πρώτη φετινή του επιτυχία στο πρωτάθλημα. Νέα ήττα για τους "πράσινους".

ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Ένα γκολ του Αμπουμπακάρ Καμαρά στο 10ο λεπτό στάθηκε αρκετό για να φτάσει ο Άρης στην πρώτη φετινή του επιτυχία. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου επικράτησε με 1-0 του Παναθηναϊκού στο «Κλεάνθης Βικελίδης», σε – μία μοιρασμένη – αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική της Super League.

Οι «κίτρινοι» ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη καλή τους στιγμή. Από βολέ του Σωκράτη Διούδη, η μπάλα έφτασε στον Καμαρά που συνεργάστηκε με τον Φακούντο Μπερτόγλιο, με τον Μαυριτανό επιθετικό να ανοίγει από κοντά το σκορ στο 10’. Μετά το 20λεπτο το «τριφύλλι» ανέβασε στροφές με κινητήριο μοχλό τον Τάσο Χατζηγιοβάνη, φτάνοντας δύο φορές με τον Φώτη Ιωαννίδη κοντά στην ισοφάριση – την πρώτη αστόχησε στο πλασέ ο 21χρονος φορ ενώ στη δεύτερη, με το κεφάλι, απέκρουσε εντυπωσιακά ο Χουλιάν Κουέστα. Ήταν και οι μοναδικές αξιόλογες στιγμές στο πρώτο μέρος.

Το δεύτερο ξεκίνησε με καθολική υπεροχή των γηπεδούχων. Το δυνατό σουτ του Ντάνιελ Μαντσίνι (50’) πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Διούδη ενώ άστοχα ήταν τόσο η κεφαλιά του Μπαντού Εντιαγέ (59’) όσο και το σουτ του Λούκας Σάσα (63’). Κι όταν χρειάστηκε, όπως στο 65’ με το δυνατό σουτ του Εντιαγέ, ο Διούδης «φώναξε παρών». Τα ηνία στη συνέχεια πήραν και πάλι οι φιλοξενούμενοι, χωρίς όμως να βρουν δίχτυα. Στο 69’ ο Κουέστα διόρθωσε την τελευταία στιγμή και προ του Ιωαννίδη το λάθος που έγινε έπειτα από ασυνεννοησία με τον Γιάκουμπ Μπράμπετς, με τον Ισπανό τερματοφύλακα να βγαίνει νικητής απέναντι στον Έλληνα φορ και στη φάση του 76ου λεπτού.

Ο Άρης κράτησε τη νίκη, πήρε το πρώτο φετινό του «τρίποντο» και έβαλε σε μεγαλύτερη εσωστρέφεια τον Παναθηναϊκό που γνώρισε τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα του έπειτα από αυτή στα Γιάννενα με το ίδιο σκορ.


Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Τζέγκο, Σάσα (90’+1’ Ματίγια), Μπερτόγλιο (46’ Εντιαγέ), Μαντσίνι (82’ Ιτούρμπε), Γκάμα (71’ Ματέο), Καμαρά.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Διούδης, Χουάνκαρ, Κότσιρας, Βέλεθ, Πούγγουρας (87’ Λούντκβιστ), Ρούμπεν, Αλεξανδρόπουλος (61’ Μαουρίσιο), Χατζηγιοβάνης (72’ Καρλίτος), Βιγιαφάνιες (61’ Παλάσιος), Βιτάλ, Ιωαννίδης (86’ Μακέντα).

Ειδήσεις σήμερα:

ΠΑΟΚ: “διπλό” στο Αγρίνιο

Η Σακελλαροπούλου με την 12χρονη Αφγανή που πήρε υποτροφία στη Βοστώνη (εικόνες)

Σεξουαλική παρενόχληση - Γυναικολόγος: καταθέσεις “φωτιά" στην δίκη

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕπίθεση Ισραήλ στο Ιράν: Αεροπορική βάση στο “στόχαστρο”Σήμερα 06:25 | Ειδήσεις

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες απο διεθνή ΜΜΕ. Τι δηλώνουν επισήμως οι ιρανικές Αρχές.

Μέση Ανατολή - Πετρέλαιο: Μεγάλη αύξηση στις διεθνείς τιμές φέρνει η νέα έντασηΣήμερα 07:12 | Ειδήσεις

"Ράλι ανόδου" καταγράφεται στις διεθνείς αγορές, μετά και τις πληροφορίες για την επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν.

ECL - Ολυμπιακός: Αποθέωση στο αεροδρόμιο για την πρόκριση στα ημιτελικά (βίντεο)Σήμερα 06:54 | Ειδήσεις

Φίλαθλοι των Πειραιωτών περίμεναν επί ώρες να επιστρέψουν τα μέλη της αποστολής, μετά την μεγαλύτερη μέχρι στιγμής επιτυχία της ομάδας σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Σταδίου: Τροχαίο με σοβαρά τραυματισμένο οδηγόΣήμερα 06:36 | Ειδήσεις

Που και πως συνέβη το τροχαίο στο κέντρο της Αθήνας. Ποια είναι η κατάσταση του οδηγού του δικύκλου.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μέση Ανατολή - Πετρέλαιο: Μεγάλη αύξηση στις διεθνείς τιμές φέρνει η νέα ένταση07:17Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή07:03ECL - Ολυμπιακός: Αποθέωση στο αεροδρόμιο για την πρόκριση στα ημιτελικά (βίντεο)06:50Σταδίου: Τροχαίο με σοβαρά τραυματισμένο οδηγό06:37Επίθεση Ισραήλ στο Ιράν: Αεροπορική βάση στο “στόχαστρο”06:23Καιρός - Παρασκευή: Βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας06:09Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο