LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτισμόςΔημοσίευση: 22 Σεπτεμβρίου 2021 21:22 | Ανανέωση: 22 Σεπτεμβρίου 2021 21:46

Πέθανε ο Willie Garson

Ο ηθοποιός έγινε γνωστός από τον ρόλο του στο Sex and the City. Θλίψη στο Χόλιγουντ.

Willie Garson

Ο Γουίλι Γκάρσον ηθοποιός της σειράς «Sex And The City» πέθανε σε ηλικία 57 ετών.  

Ο ηθοποιός ήταν γνωστός από τον ρόλο του ως Στάνφορντ Μπλατς, πράκτορας ταλέντων και στενός φίλος της πρωταγωνίστριας, Κάρι Μπράντσο, που υποδύεται η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ Ο Γουίλι Γκάρσον εμφανίστηκε στη σειρά και στις δύο ταινίες του franchise «Sex And The City». 

Ο ηθοποίος είχε επίσης ρόλους στις ταινίες Groundhog Day, There’s Something About Mary and Fever Pitch.

Ο Αμερικανός ηθοποιός γεννήθηκε στο Χάιλαντ Πάρκ του Νιου Τζέρσεϊ στις 20 Φεβρουαρίου του 1964 και σπούδασε στη Σχολή Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Γουέσλιαν και είχε μεταπτυχιακό από τη Δραματική Σχολή του Γέιλ.

Οι πρώτοι του ρόλοι ήταν στις τηλεοπτικές σειρές «Cheers» και «Family Ties». Είχε εμφανιστεί σε 75 ταινίες και περισσότερα από 300 επεισόδια σε τηλεοπτικές σειρές, όπως White Collar, «Little Manhattan» και «Magic Camp».

Πολλοί εκπρόσωποι του Χόλιγουντ με μηνύματά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασαν την θλίψη τους για τον θάνατο του.

Ο Μάριο Καντόνε, ο οποίος υποδύθηκε τον σύντροφο του Γκάρσον στη μικρή οθόνη, Άντονι Μαρεντίνο στη σειρά του HBO, έγραψε στο Twitter: «Είμαι συντετριμμένος και απλά με έχει κυριεύσει η θλίψη ... Ήσουν δώρο από τους θεούς».

«Ο Γουίλι Γκάρσον ήταν στη ζωή, όπως και στην οθόνη, αφοσιωμένος φίλος και λαμπρό φως για όλους στο σύμπαν του», αναφέρεται στην ανακοίνωση του HBO. «Δημιούργησε έναν από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες από το πάνθεον του HBO και ήταν μέλος της οικογένειάς μας για σχεδόν είκοσι πέντε χρόνια. Είμαστε βαθιά λυπημένοι που μάθαμε για τον θάνατό του και εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους αγαπημένους του» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Η Σίνθια Νίξον, που υποδύθηκε τη Μιράντα Χομπς στη σειρά, πρόσθεσε: «Όλοι τον αγαπήσαμε και λατρέψαμε τη συνεργασία μαζί του. Ήταν απίστευτα αστείος στην οθόνη και στην πραγματική ζωή. Ήταν μια πηγή φωτός και φιλίας».

Ο Γκάρσον ήταν πατέρας ενός παιδιού, είχε υιοθετήσει τον γιο του Νέιθαν. Ήταν επίσης υποστηρικτής οργανώσεων που βοηθούν παιδιά να βρουν σπίτια μέσω υιοθεσίας. 

«Σ ‘αγαπώ πολύ μπαμπά. Αναπαύσου εν ειρήνη και χαίρομαι που κατάφερες να μοιραστείς όλες τις περιπέτειες σου μαζί μου. Είμαι τόσο περήφανος για εσένα. Θα σε αγαπώ για πάντα» έγραψε σε μήνυμά του στο Instagram.

Ειδήσεις σήμερα:

Πυροβολισμοί στην Αλεξάνδρας: Βίντεο - ντοκουμέντο από την επίθεση

Ιμάμογλου σε Μπακογιάννη: Παραδειγματιζόμαστε από την Αθήνα

Επίθεση με βιτριόλι: “φίλος” της κατηγορούμενης κάνει αποκαλύψεις στον ΑΝΤ1 (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορία“Κακοκαιρία BYRON”: Μήνυμα του 112 σε Μέγαρα και Μάνδρα – Απομακρυνθείτε από υπόγεια και ισόγειαΣήμερα 06:21 | Ειδήσεις

Τα προβλήματα στα Μέγαρα, εντοπίζονται ειδικά στις περιοχές Λάκκα Καλογήρου και Αλμυρές.

Πτολεμαΐδα - Οδηγός λεωφορείου υπέστη έμφραγμα εν κινήσει: Όσα δήλωσε στο "Πρωινό" ο ήρωας που απέτρεψε την τραγωδίαΣήμερα 10:10 | Ειδήσεις

«Έπιασα το τιμόνι και κατάφερα κάποια στιγμή να τραβήξω το πόδι του οδηγού από το γκάζι, γιατί είχαν σφινωθεί τα πόδια του στα πετάλια».

“Κακοκαιρία BYRON”: Ποιοι δημόσιοι υπάλληλοι μπορούν να απουσιάσουν σήμερα από τις υπηρεσίες τουςΣήμερα 06:48 | Ειδήσεις

Ποιες υπηρεσίες εξαιρούνται και κατά συνέπεια οι υπάλληλοι που τις στελεχώνουν πρέπει να εργαστούν κανονικά.

Επίδομα Θέρμανσης: Τελευταία ευκαιρία για την υποβολή αιτήσεωνΣήμερα 08:44 | Ειδήσεις

Το επίδομα, κυμαίνεται από 100 έως 800 ευρώ και ενισχύεται έως τα 1.200 ευρώ για περιοχές με βαρύτερες κλιματικές συνθήκες.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κακοκαιρία Byron: Απομάκρυνση των φερτών υλικών στους πλημμυρισμένους δρόμους από τα συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής11:25Χαλκίδα: Αποκολλήθηκε κομμάτι μπαλκονιού σε κεντρικό δρόμο της πόλης εν μέσω κακοκαιρίας11:11Πτολεμαΐδα - Οδηγός λεωφορείου υπέστη έμφραγμα εν κινήσει: Όσα δήλωσε στο "Πρωινό" ο ήρωας που απέτρεψε την τραγωδία10:57“Κακοκαιρία BYRON”: Που έπεσε η περισσότερη βροχή στην Αττική10:43Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου: Το πρώτο web δελτίο με τις σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας10:29Καλαμάτα: Αυτοκίνητο με υπερήλικα οδηγό έπεσε στη θάλασσα10:15Εθνική οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης: Σοκ με νταλίκα να κινείται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας10:01Επίδομα Θέρμανσης: Τελευταία ευκαιρία για την υποβολή αιτήσεων09:47ΥΠΑΑΤ- ΕΕΕΔΕΕ: Στις 430.000 τα θανατωθέντα αιγοπρόβατα από την ευλογιά09:32Κουρέτας σε αγρότες: Τα αιτήματα σας είναι δίκαια – Μαζί θα αγωνιστούμε09:18Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία σε ολόκληρη τη Γραμμή 7 του Τραμ09:04Αταμάν: Ελπίζω ο Φαρίντ να είναι και στην καλύτερη πεντάδα του Final408:50“Κακοκαιρία BYRON”: Αναβλήθηκε η συγκέντρωση των εκπαιδευτικών έξω από το Υπουργείο Παιδείας08:36Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε εταιρεία με ανακυκλώσιμα υλικά στα Διαβατά (βίντεο)08:22“Κακοκαιρία BYRON”: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί στην Αττική – Πρόβλημα και στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου08:08F1: Ο πιο συναρπαστικός τελικός έρχεται την Κυριακή στις 15:00 ζωντανά σε ANT1 και ΑΝΤ1+07:54“Κακοκαιρία BYRON”: Εκατοντάδες κλήσεις στην Πυροσβεστική σε Αττική και Πελοπόννησο07:40Νέλσον Μαντέλα: Tο σύμβολο της καταπίεσης και του αγώνα για ισότητα που “έφυγε” σαν σήμερα07:25“Κακοκαιρία BYRON”: Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά σήμερα 07:11“Κακοκαιρία BYRON”: Ποιοι δημόσιοι υπάλληλοι μπορούν να απουσιάσουν σήμερα από τις υπηρεσίες τους06:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο