LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 22 Σεπτεμβρίου 2021 20:13 | Ανανέωση: 22 Σεπτεμβρίου 2021 20:22

ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης: έμειναν στο... μηδέν

Δεν "κουνήθηκε το πλεκτό", στο "Γεντί Κουλέ".

ΟΦΗ-ΑΣΤΕΡΑΣ

Χωρίς νίκη παραμένουν στο πρωτάθλημα, ΟΦΗ και Αστέρας Τρίπολης μετά το σημερινό μεταξύ τους 0-0 στο Ηράκλειο, για την 3η αγωνιστική (εμβόλιμη) της Super League. Οι γηπεδούχοι διατήρησαν το αήττητο με τρεις ισοπαλίες, οι δύο εντός έδρας, ενώ για τους Αρκάδες ήταν η δεύτερη «λευκή» ισοπαλία (έχουν και μία ήττα) και αυτή μακριά από το «Θόδωρος Κολοκοτρώνης» (0-0 με τον Παναιτωλικό).

Καλό ρυθμό είχε το ματς στο πρώτο μέρος, με τον Αστέρα Τρίπολης να μπαίνει καλύτερα στο ματς και τον ΟΦΗ να ισορροπεί μετά το 20΄, χωρίς να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός προς την εστία του Παπαδόπουλου.

Στο 11΄ το σουτ του Κρέσπι από καλή θέση στην περιοχή πέρασε λίγο άουτ. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 31΄ με τον Παπαδόπουλο ν΄ απομακρύνει το σουτ του Ντουρμισάι. Έξι λεπτά μετά το βολέ του Λάμπρου έφυγε δίπλα από το δοκάρι, ενώ στο 39΄ οι Αρκάδες είχαν την ευκαιρία με τον Βαλιέντε να σηκώνεται μόνος του στο ύψος του πέναλτι, πήρε την κεφαλιά με τον Επασί να πέφτει στη δεξιά του γωνία και να διώχνει σε κόρνερ.

Ο ΟΦΗ μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και πίεσε από τα πρώτα λεπτά για να προηγηθεί. Οι παίκτες του Νιόπλια, όμως, δεν είχαν καλά τελειώματα με αποτέλεσμα να μην μπορούν ν΄ απειλήσουν ουσιαστικά τον Παπαδόπουλο.

Μετά το 75΄ το ματς είχε πολλές διακοπές λόγω των συχνών φάουλ που σημειώθηκαν, ενώ καμία από τις δύο ομάδες δεν έχασε κλασική ευκαιρία για να πετύχει το γκολ της νίκης. Ένα σουτ του Καπίγια στις καθυστερήσεις μπλόκαρε εύκολα ο Επασί.

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Βούρος, Διαμαντής, Πασαλίδης (61΄ Ραχμάν, Γιαννούλης (79΄ Κοροβέσης), Καμάου (61΄ Βαν Ντούινεν), Ντε Γκουζμάν (77΄ Σελίμοβιτς), Γκαλέγκος, Νέιρα, Λάμπρου (46΄ Καστάινιος)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλος Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Γκαρσία, Χριστόπουλος, Καστάνο, Τασουλής (72΄ Σόνι), Βαλιέντε, Σαντάφε (85΄ Κανελόπουλος), Κρεσπί, Γκόμες (60΄ Καπίγια), Σίτο (46΄ Άλβαρες), Μπενίτο Άσιερ (60΄ Μπαράλες)

Ειδήσεις σήμερα:

Ολυμπιακός - Απόλλων Σμύρνης: Περίπατος για τους “ερυθρόλευκους”

Επίθεση με βιτριόλι: “φίλος” της κατηγορούμενης κάνει αποκαλύψεις στον ΑΝΤ1 (βίντεο)

Γλυκά Νερά – Αδερφός Αναγνωστόπουλου: “Δεν έχω καμία σχέση με τη δολοφονία της Καρολάιν”

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
EuroCup: Βαριά ήττα του Άρη στο Αλεξάνδρειο από Τσεντεβίτα23:59Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Εθελοντές Νεότητας έψαλαν τα κάλαντα στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας23:46Επίθεση στο Σίδνεϊ: Οι δύο δράστες δεν είχαν εξωτερική βοήθεια23:32ΕΥΔΑΠ: Τι αλλάζει στα τιμολόγια από 1η Ιανουαρίου 202623:18ΗΠΑ: Εκτροχιασμός τρένου με χημικά στο Κεντάκι23:04ΑΑΔΕ: Επιπλέον καταβολές επιστροφής ενοικίου σε χιλιάδες δικαιούχους22:50ΗΠΑ: Αμφιβολίες πρεσβευτή ΝΑΤΟ για τον ισχυρισμό περί ουκρανικής επίθεσης σε κατοικία του Πούτιν 22:36Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Προσέφερε εορταστικά γεύματα σε 200 άστεγους συμπολίτες μας22:22Tραγωδία στην Ιταλία: Μητέρα και κόρη πέθαναν από τροφική δηλητηρίαση κατά την διάρκεια του Χριστουγεννιάτικου ρεβεγιόν22:08Θύμα άγριου ξυλοδραμού ο αθλητής  Γιάννης Τσουκαλάς στη Σερβία21:54ΟΑΣΘ: Τέλος εποχής για τα χάρτινα εισιτήρια από την 1η Ιανουαρίου21:40Λάρισα: Εκτός κινδύνου το 3χρονο κοριτσάκι που νοσηλεύεται με εγκεφαλίτιδα21:26Μαρούσι – Παναθηναϊκός: Άνετη νίκη για τους "πράσινους" πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό21:12Τέλλογλου: Στενεύουν τα χρονικά περιθώρια συνάντησης πρωθυπουργού με τους αγρότες20:58Γκίλφοϊλ: Οι σχέσεις των δύο χωρών ποτέ δεν ήταν τόσο ισχυρές20:44ANT1 Sports: Την απόκτηση του Βούλγαρου αμυντικού, Μάρτιν Γκεοργκίεφ έως το 2030 ανακοίνωσε η ΑΕΚ20:30Θωμάς Γεράκης στον ΑΝΤ1 - Αποτίμηση 2025: Από τις κινητοποιήσεις για τα Τέμπη έως τον ΟΠΕΚΕΠΕ20:16Τι καιρό θα κάνει τη παραμονή Πρωτοχρονιάς20:02Σουηδία: Τουλάχιστον 10 τραυματίες σε τροχαίο με λεωφορείο στην Στοκχόλμη19:48Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Σύνταγμα και Πεδίον του Άρεως την Παραμονή Πρωτοχρονιάς19:34
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο