LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 22 Σεπτεμβρίου 2021 17:06

“Game of Chefs”: οι διαγωνιζόμενοι της Τετάρτης (εικόνες)

Πάρτε μια γεύση από όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Τετάρτης, με ξεχωριστούς παίκτες και μοναδικές στιγμές όταν βρεθούν στην κρίση των τριών ειδικών.


 

Game of Chefs - Το Πρωινό

3 Κορυφαίοι Chefs

3 Διαφορετικές Φιλοσοφίες

1 Μεγάλος Νικητής

Η πιο καυτή μάχη… ξεκίνησε!

 Το «Game Of Chefs» ανοίγει και πάλι στις 21:00 την κουζίνα του για να υποδεχτεί τους αποψινούς διαγωνιζόμενους.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου θα τους καλωσορίσει στις «Blind Taste Test» Auditions και εκείνοι θα σηκώσουν τα… μανίκια για να δημιουργήσουν το πιάτο που θα τους δώσει το εισιτήριο για να περάσουν στη φάση του  Boot Camp και να διεκδικήσουν τον τίτλο του επόμενου κορυφαίου σεφ, αλλά και 50.000 ευρώ!

Οι τρεις κριτές, Άγγελος Λάντος, Βασίλης Μουρατίδης και Άνταμ Κοντοβάς, θα δοκιμάσουν στα… τυφλά τα πιάτα των διαγωνιζόμενων και θα δώσουν τα «μαχαίρια» τους σε όσους καταφέρουν να ξεχωρίσουν με τη γαστρονομική τους πρόταση.

Ανάμεσα στους παίκτες που θα διαγωνιστούν απόψε είναι οι: Φωτεινή Καρακατσάνη, Σταμάτης Βογιατζής, Μάριος Κυπριώτης, Αμπίρ ελ Ουαζαν.

Το πρωί της Τετάρτης, στο "Πρωινό" προβλήθηκαν αποκλειστικές εικόνες από την σημερινή εκπομπή, ενώ φιλοξενήθηκε και η διαγωνιζόμενη Αμπίρ ελ Ουαζαν. Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Στη Φωτεινή αρέσει να τραγουδάει όταν μαγειρεύει και έρχεται στο παιχνίδι με ανεβασμένη διάθεση και μελωδικό αέρα! Όμως, στην επαγγελματική κουζίνα του «Game Of Chefs» και υπό την πίεση του χρόνου, θα τα βρει δύσκολα. Θεωρεί ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να δείξει ποια πραγματικά είναι και εύχεται η μαγειρική της πρόταση να άρεσε στον πατέρα της που δεν είναι πια στη ζωή. Η εμφάνιση του πιάτου της θα ανεβάσει… την πίεση του Άγγελου Λάντου, ενώ όταν ακούσει τα σχόλια των σεφ, μέσα στο stress room, θα μείνει με το στόμα ανοιχτό. Ο μόνος που ενθουσιάζεται από το πιάτο της είναι ο Βασίλης Μουρατίδης, ο οποίος προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει τους άλλους κριτές να βάλουν ένα ακόμα μαχαίρι και να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στη Φωτεινή.

 Game of Chefs

Ο Σταμάτης ασχολείται με τη φωτογραφία και το ποδόσφαιρο, αλλά αυτή την περίοδο είναι σερβιτόρος. Μένει άφωνος όταν μπαίνει στην κουζίνα του «Game Of Chefs» γιατί αγαπά τόσο τη μαγειρική που ο χώρος μοιάζει με παράδεισο για εκείνον! Ο Σταμάτης θα φτιάξει ένα γλυκό που από τους κριτές μόνο ο Άνταμ Κοντοβάς θα καταλάβει τι είναι λόγω της πορτογαλικής καταγωγής του. Στην αρένα, ο Σταμάτης θα εξηγήσει τι σχέση έχει η Σάμος, από όπου κατάγεται, με την Πορτογαλία που είναι η χώρα προέλευσης του γλυκού. Ο Βασίλης Μουρατίδης θα βρει πολλά κοινά με τον Σταμάτη όχι όμως στη μαγειρική, αλλά στο ποδόσφαιρο. Τη συζήτηση για την μπάλα, θα διακόψει ο Άγγελος Λάντος που δεν έχει ιδέα από ποδόσφαιρο.

Game of Chefs

Ο Μάριος είναι μάγειρας. Με το λαβράκι που θα φτιάξει στους κριτές, έχει βάλει στόχο να πιάσει «λαβράκι». Δυστυχώς όμως, είναι πολλά τα προβλήματα κατά τη διάρκεια της μαγειρικής του προσπάθειας. Παρ’ όλα αυτά θα καταφέρει να ετοιμάσει τρία πιάτα για τους κριτές. Ο Βασίλης Μουρατίδης θα μείνει άφωνος με  μια αστοχία που θα βρει στο πιάτο του.

 Game of Chefs

Η Αμπίρ είναι από το Λίβανο και θα μαγειρέψει ένα παραδοσιακό λιβανέζικο street food,  στην πιο γκουρμέ εκδοχή του. Στην κουζίνα του «Game Of Chefs» θα αντιμετωπίσει αρκετές δυσκολίες στη δημιουργία του πιάτου της. Μπροστά στους τρεις σεφ αγχώνεται γιατί το πιάτο της δεν είναι, τελικά, αυτό που είχε σχεδιάσει και την πιάνουν τα κλάματα. Οι κριτές την εμψυχώνουν για να συνεχίσει και την ρωτούν  πώς βρέθηκε στην Ελλάδα. Η Αμπίρ αφιέρωσε όλη τη ζωή της για να μεγαλώσει μόνη της την κόρη της και τα τελευταία χρόνια αποφάσισε να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα. Το «Game Of Chefs» είναι γι’ αυτήν μια μεγάλη ευκαιρία και θέλει πολύ να περάσει στην επόμενη φάση.  

Game of Chefs

 «Game Of Chefs»: Απόψε, στις 21:00

#GameOfChefsGR

Facebook: @gameofchefsgreece

Instagram: @gameofchefsgr

Twitter: @gameofchefsgr


Ειδήσεις σήμερα:

Κεραμέως στον ΑΝΤ1: Καταδίκη για τις μηνύσεις από γονείς-αρνητές (βίντεο)

Παιδί ξεχασμένο στο σχολικό: ”δύο χρόνια πάμε σε παιδοψυχολόγο” (βίντεο)

“Άγριες Μέλισσες”: τα νέα σκηνικά στο Διαφάνι (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης για τον Χριστουγεννιάτικο Τηλεμαραθώνιο του ΑΝΤ1: Μόνο μπράβο αξίζουν στον Αntenna και τον Θοδωρή ΚυριακούΣήμερα 21:26 | Ειδήσεις

Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνεχάρη τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και τον ιδιοκτήτη του Θοδωρή Κυριακού για τον τηλεμαραθώνιο που διοργάνωσε το κανάλι.

Ο Θοδωρής Κυριακού για τον Χριστουγεννιάτικο Τηλεμαραθώνιο του ANT1 - Θα βοηθήσουμε τα παιδιά σε όλη την Ελλάδα που μας έχουν ανάγκηΣήμερα 09:03 | Ειδήσεις

Ο Πρόεδρος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ κ. Θοδωρής Κυριακού, δώρισε 300.000 ευρώ για αυτό τον ιερό σκοπό.

Ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών - ΛαμίαςΣήμερα 22:16 | Ειδήσεις

Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι εκδρομείς των Χριστουγέννων

Τουρκία: Συνετρίβη το αεροσκάφος που μετέφερε τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου της ΛιβύηςΣήμερα 22:12 | Ειδήσεις

Νωρίτερη είδηση ανέφερε ότι το ιδιωτικό τζετ είχε χαθεί από τα ραντάρ.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Βρετανία: Δύο άνδρες κρίθηκαν ένοχοι για σχεδιασμό επίθεσης στην εβραϊκή κοινότητα της Αγγλίας23:59ΟΗΕ: Το Ισραήλ καταγγέλλει παραβιάσεις του Ιράν στα Ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας23:49Ηράκλειο: Αγροτοκτηνοτρόφοι πέταξαν φύλλα από ελιές έξω από την Περιφέρεια Κρήτης (εικόνες)23:35Τουρκία: Αύξηση κατά 27% του κατώτατου μισθού από την 1η Ιανουαρίου23:20Ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών - Λαμίας23:06Τουρκία: Συνετρίβη το αεροσκάφος που μετέφερε τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου της Λιβύης22:53Ο ρωσικός στρατός προελαύνει στην πόλη Σιβέρσκ - Οπισθοχώρησαν τα ουκρανικά στρατεύματα22:39Ζαλγκίρις - Παναθηναϊκός: Το τριφύλλι έκανε... Χριστούγεννα στο Κάουνας22:25Μητσοτάκης για τον Χριστουγεννιάτικο Τηλεμαραθώνιο του ΑΝΤ1: Μόνο μπράβο αξίζουν στον Αntenna και τον Θοδωρή Κυριακού22:11Αίγυπτος: Η ηλιακή λέμβος του Χέοπα θα συντηρηθεί ενώπιον κοινού στο Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο (εικόνες)21:57Ιλίσια: Διασωληνωμένος ο συντηρητής ασανσέρ - Πώς έγινε το ατύχημα21:43Τουρκία: Χάθηκε από τα ραντάρ τζετ με τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού της Λιβύης21:28 Γκίλφοϊλ: Ο πολιτιστικός διάλογος αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο των σχέσεων μεταξύ ΗΠΑ και Ελλάδας21:12ΑΑΔΕ: Ολοκληρώθηκε η μεγάλη ετήσια φορολοταρία - Δώδεκα νικητές κερδίζουν από 100.000 ευρώ20:57Αγρότες: Κομβόι με τρακτέρ στην πόλη της Καλαμάτας - Κλειστός ο κόμβος Θουρίας20:43Χριστουγεννιάτικος Τηλεμαραθώνιος Αλληλεγγύης: Οι εκπρόσωποι των 5 σωματείων και ιδρυμάτων που ενισχύονται μιλούν στον ΑΝΤ120:29ANT1 Sports: Ολυμπιακός και Μεντιλίμπαρ "έδωσαν τα χέρια" έως το 202720:15Σουδάν: Δέκα νεκροί από πλήγμα μη επανδρωμένου αεροσκάφους20:00Τι καιρό θα κάνει την Τετάρτη19:46Ουκρανία: Η "σαρκοφάγος" του Τσέρνομπιλ μπορεί να καταρρεύσει εάν δεχθεί νέα επίθεση19:31
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο