LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 22 Σεπτεμβρίου 2021 17:06

“Game of Chefs”: οι διαγωνιζόμενοι της Τετάρτης (εικόνες)

Πάρτε μια γεύση από όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Τετάρτης, με ξεχωριστούς παίκτες και μοναδικές στιγμές όταν βρεθούν στην κρίση των τριών ειδικών.


 

Game of Chefs - Το Πρωινό

3 Κορυφαίοι Chefs

3 Διαφορετικές Φιλοσοφίες

1 Μεγάλος Νικητής

Η πιο καυτή μάχη… ξεκίνησε!

 Το «Game Of Chefs» ανοίγει και πάλι στις 21:00 την κουζίνα του για να υποδεχτεί τους αποψινούς διαγωνιζόμενους.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου θα τους καλωσορίσει στις «Blind Taste Test» Auditions και εκείνοι θα σηκώσουν τα… μανίκια για να δημιουργήσουν το πιάτο που θα τους δώσει το εισιτήριο για να περάσουν στη φάση του  Boot Camp και να διεκδικήσουν τον τίτλο του επόμενου κορυφαίου σεφ, αλλά και 50.000 ευρώ!

Οι τρεις κριτές, Άγγελος Λάντος, Βασίλης Μουρατίδης και Άνταμ Κοντοβάς, θα δοκιμάσουν στα… τυφλά τα πιάτα των διαγωνιζόμενων και θα δώσουν τα «μαχαίρια» τους σε όσους καταφέρουν να ξεχωρίσουν με τη γαστρονομική τους πρόταση.

Ανάμεσα στους παίκτες που θα διαγωνιστούν απόψε είναι οι: Φωτεινή Καρακατσάνη, Σταμάτης Βογιατζής, Μάριος Κυπριώτης, Αμπίρ ελ Ουαζαν.

Το πρωί της Τετάρτης, στο "Πρωινό" προβλήθηκαν αποκλειστικές εικόνες από την σημερινή εκπομπή, ενώ φιλοξενήθηκε και η διαγωνιζόμενη Αμπίρ ελ Ουαζαν. Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Στη Φωτεινή αρέσει να τραγουδάει όταν μαγειρεύει και έρχεται στο παιχνίδι με ανεβασμένη διάθεση και μελωδικό αέρα! Όμως, στην επαγγελματική κουζίνα του «Game Of Chefs» και υπό την πίεση του χρόνου, θα τα βρει δύσκολα. Θεωρεί ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να δείξει ποια πραγματικά είναι και εύχεται η μαγειρική της πρόταση να άρεσε στον πατέρα της που δεν είναι πια στη ζωή. Η εμφάνιση του πιάτου της θα ανεβάσει… την πίεση του Άγγελου Λάντου, ενώ όταν ακούσει τα σχόλια των σεφ, μέσα στο stress room, θα μείνει με το στόμα ανοιχτό. Ο μόνος που ενθουσιάζεται από το πιάτο της είναι ο Βασίλης Μουρατίδης, ο οποίος προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει τους άλλους κριτές να βάλουν ένα ακόμα μαχαίρι και να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στη Φωτεινή.

 Game of Chefs

Ο Σταμάτης ασχολείται με τη φωτογραφία και το ποδόσφαιρο, αλλά αυτή την περίοδο είναι σερβιτόρος. Μένει άφωνος όταν μπαίνει στην κουζίνα του «Game Of Chefs» γιατί αγαπά τόσο τη μαγειρική που ο χώρος μοιάζει με παράδεισο για εκείνον! Ο Σταμάτης θα φτιάξει ένα γλυκό που από τους κριτές μόνο ο Άνταμ Κοντοβάς θα καταλάβει τι είναι λόγω της πορτογαλικής καταγωγής του. Στην αρένα, ο Σταμάτης θα εξηγήσει τι σχέση έχει η Σάμος, από όπου κατάγεται, με την Πορτογαλία που είναι η χώρα προέλευσης του γλυκού. Ο Βασίλης Μουρατίδης θα βρει πολλά κοινά με τον Σταμάτη όχι όμως στη μαγειρική, αλλά στο ποδόσφαιρο. Τη συζήτηση για την μπάλα, θα διακόψει ο Άγγελος Λάντος που δεν έχει ιδέα από ποδόσφαιρο.

Game of Chefs

Ο Μάριος είναι μάγειρας. Με το λαβράκι που θα φτιάξει στους κριτές, έχει βάλει στόχο να πιάσει «λαβράκι». Δυστυχώς όμως, είναι πολλά τα προβλήματα κατά τη διάρκεια της μαγειρικής του προσπάθειας. Παρ’ όλα αυτά θα καταφέρει να ετοιμάσει τρία πιάτα για τους κριτές. Ο Βασίλης Μουρατίδης θα μείνει άφωνος με  μια αστοχία που θα βρει στο πιάτο του.

 Game of Chefs

Η Αμπίρ είναι από το Λίβανο και θα μαγειρέψει ένα παραδοσιακό λιβανέζικο street food,  στην πιο γκουρμέ εκδοχή του. Στην κουζίνα του «Game Of Chefs» θα αντιμετωπίσει αρκετές δυσκολίες στη δημιουργία του πιάτου της. Μπροστά στους τρεις σεφ αγχώνεται γιατί το πιάτο της δεν είναι, τελικά, αυτό που είχε σχεδιάσει και την πιάνουν τα κλάματα. Οι κριτές την εμψυχώνουν για να συνεχίσει και την ρωτούν  πώς βρέθηκε στην Ελλάδα. Η Αμπίρ αφιέρωσε όλη τη ζωή της για να μεγαλώσει μόνη της την κόρη της και τα τελευταία χρόνια αποφάσισε να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα. Το «Game Of Chefs» είναι γι’ αυτήν μια μεγάλη ευκαιρία και θέλει πολύ να περάσει στην επόμενη φάση.  

Game of Chefs

 «Game Of Chefs»: Απόψε, στις 21:00

#GameOfChefsGR

Facebook: @gameofchefsgreece

Instagram: @gameofchefsgr

Twitter: @gameofchefsgr


Ειδήσεις σήμερα:

Κεραμέως στον ΑΝΤ1: Καταδίκη για τις μηνύσεις από γονείς-αρνητές (βίντεο)

Παιδί ξεχασμένο στο σχολικό: ”δύο χρόνια πάμε σε παιδοψυχολόγο” (βίντεο)

“Άγριες Μέλισσες”: τα νέα σκηνικά στο Διαφάνι (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕυρωψηφοδέλτιο ΝΔ – Μητσοτάκης: Στις 9 Ιούνη δεν ψηφίζουμε μόνο για την Ευρώπη…Χθες 20:53 | Ειδήσεις

Ο Πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι το αποτέλεσμα της κάλπης των ευρωεκλογών, μπορεί και πρέπει να σηματοδοτήσει τη σταθερότητα της χώρας μας.

Άγιοι Ανάργυροι: Το βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονία της ΚυριακήςΧθες 18:59 | Ειδήσεις

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο, φέρνει στο φως ο ΑΝΤ1, για τη στυγερή δολοφονία της Κυριακής, έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους.

ΗΠΑ: Η επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ ήταν “μια μεγάλη αποτυχία”Χθες 23:21 | Ειδήσεις

Τι απαντάει ο Λευκός Οίκος στους ισχυρισμούς της Τεχεράνης, ότι οι ΗΠΑ γνώριζαν για την επίθεση.

Σίδνεϊ: Τι φώναζε ο άνδρας που μαχαίρωσε τον ιερέα σε ζωντανή σύνδεση (βίντεο)Χθες 22:31 | Ειδήσεις

Ο δράστης που έχει συλληφθεί, τον μαχαίρωσε μπροστά σε έντρομους πιστούς.  Εκτός από τον ιερέα μαχαίρωσε άλλα τρία άτομα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Παγιδευμένοι” - Sneak preview: Ο Δημήτρης, κάνει ό,τι μπορεί για να βρει τη Δάφνη (εικόνες)23:59Missing Alert για την εξαφάνιση 15χρονης23:47ΗΠΑ: Η επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ ήταν “μια μεγάλη αποτυχία” 23:36Χανιά: λουόμενος έχασε τη ζωή του από πνιγμό23:24Ερντογάν για Ισραήλ: Πρέπει να σταματήσουμε τις βάρβαρες επιθέσεις του23:13Σίδνεϊ: Τι φώναζε ο άνδρας που μαχαίρωσε τον ιερέα σε ζωντανή σύνδεση (βίντεο)23:02ΕΣΗΕΑ: 24ωρη απεργία την Τρίτη22:50Δραματική διάσωση 6χρονης από τη θάλασσα – Κόπηκε το σχοινί που την τραβούσαν22:37Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στα πράσινα… το θρίλερ του ΟΑΚΑ22:26Χανιά - τροχαίο: Φονική σύγκρουση αυτοκινήτων (εικόνες)22:14Επίθεση Ιράν στο Ισραήλ: Το υπέρογκο κόστος της αναχαίτισης των drones22:02Βρετανία: Αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας αναχαίτισαν ιρανικά drone21:51Χαρδαλιάς: 101 εκατομμύρια ευρώ για 40 έργα στην Αθήνα21:39Χατζηδάκης: “Δικαίωμα στη Λήθη”, μια κίνηση ανθρωπιάς για τους επιζώντες από καρκίνο21:28Ζωγράφου: “Πιάστηκαν” οι νεαροί που έκαναν δεκάδες ένοπλες ληστείες (βίντεο)21:15Ευρωψηφοδέλτιο ΝΔ – Μητσοτάκης: Στις 9 Ιούνη δεν ψηφίζουμε μόνο για την Ευρώπη…21:01Γιάννης Φέρτης: Το συγκινητικό αντίο της Φίνος Φιλμ (βίντεο)20:48Άγιοι Ανάργυροι: Το βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονία της Κυριακής20:34Σημεία για rapid test δωρεάν την Τρίτη20:21Καλλιθέα: Ανήλικος πωλούσε παράνομα φωτοβολίδες και πυροτεχνήματα20:07
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο