LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 21 Σεπτεμβρίου 2021 19:05

“Game of Chefs”: οι παίκτες που διαγωνίζονται την Τρίτη (εικόνες)

Νέοι παίκτες, νέα πιάτα, νέες προκλήσεις! Τι λέει στο "Πρωινό" ο Βασίλης Μουρατίδης για τον διαγωνισμό, αλλά και για την οικογένεια του.

Βασίλης Μουρατίδης - Το Πρωινό

3 Κορυφαίοι Chefs

3 Διαφορετικές  Φιλοσοφίες

1 Μεγάλος Νικητής

Η πιο καυτή μάχη… ξεκίνησε!

Το «Game Of Chefs» ανοίγει και πάλι στις 21:00 την κουζίνα του για να υποδεχτεί τους αποψινούς διαγωνιζόμενους.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου θα τους καλωσορίσει στις «Blind Taste Test» Auditions και εκείνοι θα σηκώσουν τα… μανίκια για να δημιουργήσουν το πιάτο που θα τους δώσει το εισιτήριο για να περάσουν στη φάση του  Boot Camp και να διεκδικήσουν τον τίτλο του επόμενου κορυφαίου σεφ, αλλά και 50.000 ευρώ!

Οι τρεις κριτές, Άγγελος Λάντος, Βασίλης Μουρατίδης και Άνταμ Κοντοβάς, θα δοκιμάσουν στα… τυφλά τα πιάτα των διαγωνιζόμενων και θα δώσουν τα «μαχαίρια» τους σε όσους καταφέρουν να ξεχωρίσουν με τη γαστρονομική τους πρόταση.

Το πρωί της Τρίτης, στην εκπομπή "Το Πρωινό" μίλησε ο Βασίλης Μουρατίδης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αγάπη του για την μαγειρική, στην σχέση με τις κουζίνες και την διαδρομή του, αλλά και για την οικογένεια του, με μνεία στον αδελφό του, ο οποίος έγινε μάγειρας υπό την δική του καθοδήγηση. Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:

Ανάμεσα στους παίκτες που θα διαγωνιστούν απόψε είναι οι: Πέτρα Μπραντλ, Διαμαντής Αναστασόπουλος, Μαρίνος Τσακλάνος, Κωνσταντίνος Μηλιώτης, Κίμων Παναγιώτου.

Η Πέτρα γεννήθηκε στη Γερμανία και μετακόμισε σε νεαρή ηλικία στην Ελλάδα, λόγω του συζύγου της, τον οποίο έχασε πριν από μερικά χρόνια. Στο «Game Of Chefs», δεν θα μαγειρέψει κάποιο παραδοσιακό φαγητό της Γερμανίας γιατί ο χρόνος δεν είναι αρκετός. Ως Γερμανίδα, είναι συγκεντρωμένη στη μαγειρική της, αλλά παράλληλα μιλάει για τη ζωή και τα παιδιά της. Παράλληλα, επικοινωνεί με τον διπλανό μάγειρα, ο οποίος είναι από την Αυστραλία. Το ντεκόρ του πιάτου της δεν ενθουσίασε τους κριτές και αυτό γίνεται θέμα συζήτησης στην αρένα.

Game of Chefs, 21-9

Ο Διαμαντής είναι αγχωμένος στην κουζίνα και τρέχει για να προλάβει να ετοιμάσει όλες τις παρασκευές. Όμως, παρά την πίεση του χρόνου δεν χάνει το χιούμορ του. Θέλει να ενθουσιάσει τους κριτές με την προσπάθειά του. Θα τα καταφέρει;

Game of Chefs, 21-9

Ο Μαρίνος συγκινεί τους κριτές με τη δύναμη ψυχής που έχει δείξει στις δυσκολίες που του έχει φέρει η ζωή και η επαγγελματική πρόταση από τον κριτή δεν αργεί να έρθει. Στην κουζίνα, το άγχος του τον οδηγεί σε λάθη που ίσως να του στοιχίσουν. Ωστόσο, καταφέρνει να βγάλει το πιάτο που θέλει και αυτό τον κάνει περήφανο.

Game of Chefs, 21-9

Ο Κωνσταντίνος είναι ευχάριστος και επικοινωνιακός. Στην κουζίνα, αγχώνεται αρκετά. Αντιμετωπίζει πρόβλημα με το βράσιμο στις πατάτες και αυτό τον καθυστερεί. Από τον πανικό του να προλάβει να φτιάξει τα πιάτα, του πέφτουν διάφορα μαγειρικά σκεύη.

Game of Chefs, 21-9

Ο Κίμων είναι λιγομίλητος. Παρά την πίεση του χρόνου, θέλει να είναι συγκεντρωμένος στις παρασκευές του. Το άγχος του φαίνεται σε όλη τη διάρκεια της μαγειρικής του προσπάθειας. Ο τρόπος που έχει κόψει ένα λαχανικό θα προβληματίσει τους κριτές και θα τους κάνει να απορήσουν. Δηλώνει φανατικός του Κοντοβά αφού έχει παρακολουθήσει και σεμινάριά του.

Game of Chefs, 21-9

«Game Of Chefs»: Απόψε, στις 21:00

#GameOfChefsGR

Facebook: @gameofchefsgreece

Instagram: @gameofchefsgr

Twitter: @gameofchefsgr

Ειδήσεις σήμερα:

Σουφλέ ζυμαρικών με τυριά και αλλαντικά στον φούρνο

Καιρός: απότομη αλλαγή με βροχές και καταιγίδες

Κορονοϊός: δεκάδες νεκροί και 3040 νέα κρούσματα

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13Έκθεση Oxfam: Αυξάνονται οι εισοδηματικές ανισότητες στις χώρες που δανείζει το ΔΝΤ19:59Ολυμπιακός – Προμηθέας: Έβγαλε την υποχρέωση… και τώρα Μπαρτσελόνα19:46Δίκη Τραμπ: Ένορκος απαλλάχθηκε γιατί διέρρευσαν στοιχεία της ταυτότητας της19:32Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας την Παρασκευή19:19Τουρκία – σεισμός: Ισχυρή δόνηση στα βόρεια της χώρας19:05Δραπέτης φυλακών… με έφεση στις απάτες18:52“Ελευθέριος Βενιζέλος”: Τον συνέλαβαν μόλις κατέβηκε από το αεροπλάνο18:38Μητσοτάκης: Η Ελλάδα ασκεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα στο Αιγαίο18:25Θεσσαλονίκη: Στο αυτόφωρο εν διαστάσει ζευγάρι αστυνομικών18:11Γαύδος: Το πρωί αντιδήμαρχος και το μεσημέρι υπάλληλος καθαριότητας 17:58Γαλλία: Επίθεση με μαχαίρι σε μαθήτριες Δημοτικού κοντά στο σχολείο τους17:44“Ο πρώτος από εμάς": Sneak preview από το επεισόδιο της Πέμπτης (εικόνες)17:31“Κλείδωσε” η συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν17:17Κορονοϊός - Γρίπη: Πόσοι θάνατοι καταγράφηκαν την προηγούμενη εβδομάδα17:04Βαρκελώνη – Ναδάλ: Αποκλεισμός… με το καλημέρα16:50Το “Καλάθι του Πάσχα” και των “Νονών”: Πότε ξεκινούν και τι θα περιέχουν16:37Missing alert για την εξαφάνιση 16χρονης 16:23Αυτοκινητόδρομος Ε65: Πότε παραδίδεται το έργο16:10
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο