LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 20 Σεπτεμβρίου 2021 11:36 | Ανανέωση: 20 Σεπτεμβρίου 2021 11:58

Τσιτσιπάς στο “Πρωινό”: Το εμβόλιο, η κατάθλιψη και τα Harrods (βίντεο)

Για όλους και για όλα μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, "Το Πρωινό" και τον Γιώργο Λιάγκα ο Στέφανος Τσιτσιπάς. 

Το Πρωινό - Τσιτσιπάς

Μία συνέντευξη που θα συζητηθεί έδωσε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, "Το Πρωινό" και τον Γιώργο Λιάγκα ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και στην πολυσυζητημένη δήλωσή του σχετικά με το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, τα Harrods και την κατάθλιψη. Όπως είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς σίγουρα μέσα στη χρονιά θα κάνει το εμβόλιο.

«Εγώ προσωπικά ποτέ δεν προώθησα τον εμβολιασμό. Και να ξεκαθαρίσω κάτι. Δεν ήμουν ποτέ κατά του εμβολιασμού. Υποστηρίζω οποιονδήποτε θέλει να πάει να εμβολιαστεί. Εγώ δεν είμαι γιατρός. Είμαι αθλητής του τένις και η άποψή μου μπορεί να μην είναι και η καλύτερη όταν έχει να κάνει με ιατρική. Ό,τι ερωτήσεις έχουν να κάνουν με τένις είμαι καλύτερος σε σχέση με την ιατρική. Θα εμβολιαστώ σίγουρα φέτος. Θα το κάνω για να έχω μια κανονική κοινωνική ζωή. Έχει ενοχλήσει τους πάντες όλο αυτό με τον Covid» είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο ίδιος στη συνέχεια ανέφερε πως δεν έχει μετανιώσει για όσα έχει δηλώσει, όπως για παράδειγμα η ανάρτηση για τα Harrods.

Θυμίζουμε πως η επίμαχη δήλωση του Στέφανου Τσιτσιπά σχετικά με το εμβόλιο για τον κορονοϊό ήταν η εξής: «Είμαι νεαρός, είμαι στην κατηγορία κάτω των 25 ετών. Για μένα το εμβόλιο δεν έχει δοκιμαστεί αρκετά, είναι καινούργιο. Έχει κάποιες παρενέργειες, ξέρω προσωπικά κάποιους ανθρώπους που τις είχαν. Δεν είμαι κατά, αυτό να το ξεκαθαρίσω, απλώς δεν βλέπω λόγο για κάποιον στη δική μου ηλικιακή κατηγορία να χρειαστεί να εμβολιαστεί. Νομίζω ότι το concept ήταν να δοθεί στους μεγαλύτερους ηλικιακά, αν δεν κάνω λάθος.

Δεν είναι κάτι για το οποίο ξέρουμε πάρα πολλά πράγματα και μέχρι στιγμής δεν μας έχει δοθεί ως υποχρεωτικό. Οπότε, δεν υπάρχει λόγος. Δεν είπα κάτι περίεργο. Ο καθένας έχει τη δική του άποψη. Αν είναι να το παίζουμε διπλωμάτες και να μην μπορούμε να εκφράσουμε τις απόψεις μας για κάτι συγκεκριμένο, ποιος ο λόγος να κάνουμε αυτές τις συνεντεύξεις; Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι πιστεύει ότι είναι σωστό. Δεν μπορεί κάποιος να πάει με ένα εμβόλιο και να σε υποχρεώσει να το κάνεις. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να αποφασίσει τι θέλει να κάνει. Αν θέλεις να προστατευτείς με το εμβόλιο, δικό σου πρόβλημα, πήγαινε και κάνε το.

Για εμάς τους νέους πιστεύω ότι είναι καλό να περάσουμε τον ιό, γιατί θα χτίσουμε ανοσία. Δεν το βλέπω σαν κάτι κακό. Όπως είπα, δεν είναι υποχρεωτικό, ο καθένας έχει την ελευθερία να αποφασίσει για τον εαυτό του τι είναι σωστό και τι δεν είναι. Κάποια στιγμή θα πρέπει να το κάνουμε όλοι, δεν λέω το αντίθετο. Θα έρθει η στιγμή που δεν θα μας δοθούν πολλές επιλογές, αλλά μέχρι τότε θέλω να δω μια καλύτερη εκδοχή του εμβολίου, που να μας παρέχει πιο πολλά συν, παρά πλην».


Ειδήσεις σήμερα:

ΥΠΕΞ: Διάβημα διαμαρτυρίας στην Τουρκία για παράνομη αλιεία

Ηλιούπολη: Εμπρηστική επίθεση έξω από πολυκατοικία (βίντεο)

Πάτρα: Κοριτσάκι συμπεριφέρεται σαν… γάτα (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΟικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Επίσκεψη στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ και σε εκδήλωση της ομογένειας στην ΟυάσινγκτονΧθες 20:47 | Ειδήσεις

Απόψε στις δέκα το βράδυ ώρα Ελλάδας, θα ακολουθήσει δοξολογία στην Ελληνορθόδοξη εκκλησία της Αγίας Αικατερίνης.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στον ΑΝΤ1 και στο Νίκο ΧατζηνικολάουΧθες 20:53 | Ειδήσεις

Τι δήλωσε ο πρωθυπουργός σχετικά με την οικονομία, το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ και το ζήτημα του μεταναστευτικού, μεταξύ άλλων, αποκλειστικά στον ΑΝΤ1.

Πάτρα: Νεκρός εντοπίστηκε 68χρονος έξω από το σπίτι τουΧθες 23:05 | Ειδήσεις

Οι τοπικές αρχές φαίνεται να έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε και η δεύτερη σορός που είχε εντοπιστεί στον ΘερμαϊκόΧθες 22:36 | Ειδήσεις

Τη Δευτέρα ανασύρθηκε από τον Θερμαϊκό μια ακόμη σορός, που άνηκε σε 23χρονο ημεδαπό.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πάτρα: Νεκρός εντοπίστηκε 68χρονος έξω από το σπίτι του23:59Τραγωδία στην Ισπανία: Νεκρή 4χρονη που έπεσε από μπαλκόνι23:43Παναθηναϊκός: Οριστική συμφωνία με Κόντη - Αναλαμβάνει υπηρεσιακός 23:23Μητσοτάκης στον ΑΝΤ1: Πρωθυπουργό εκλέγει ο λαός και όχι οι παράγοντες23:09Κυριάκος Μητσοτάκης στον ΑΝΤ1: Ξοδεύαμε σαν να μην υπάρχει αύριο22:55Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε και η δεύτερη σορός που είχε εντοπιστεί στον Θερμαϊκό22:41Υπό έλεγχο η φωτιά στην Κεφαλονιά22:27Λίβανος: Τουλάχιστον δύο νεκροί εξαιτίας ισραηλινού πλήγματος στη Μπάαλμεκ22:13Champions League: Η Πάφος των 10 παικτών «πέρασε χειροπέδες» στον Ολυμπιακό21:59Τι καιρό θα κάνει την Πέμπτη21:45Στο Καπιτώλιο ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος21:31Κυριάκος Μητσοτάκης: Συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στον ΑΝΤ1 και στο Νίκο Χατζηνικολάου21:17Μητσοτάκης στον ΑΝΤ1: Με την Τουρκία θα επιδιώκουμε πάντα να έχουμε ανοιχτούς διαλόγους21:08Ο Λεβαδειακός διέσυρε τον ΠΑΟΚ με 4-120:54Μητσοτάκης στον ΑΝΤ1 για Μεταναστευτικό: Καμία Κρήτη δεν έχει βουλιάξει20:40Θεσσαλονίκη: 29χρονος έχασε τη ζωή του μετά από σοβαρό τροχαίο - Συνελήφθησαν τρία άτομα20:26Μητσοτάκης στον ANT1: Ο ΟΠΕΚΕΠΕ είναι υπόθεση εκτεταμένης διαφθοράς και ήταν δική μας ευθύνη να τον βάλουμε σε τάξη20:12Μητσοτάκης στον ΑΝΤ1: Αντιμετώπιση της ακρίβειας με γενναία, μόνιμη και στοχευμένη αύξηση των πραγματικών μισθών19:58Πρώτη εγχώρια νίκη ο Παναθηναϊκός με Ντέσερς19:41Θεσσαλονίκη: Τροποποιείται αύριο η λειτουργία του Μετρό λόγω προγραμματισμένης πορείας19:24
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο